Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(olilove @ 2007 02 28, 15:50)

AsJa, tai kaip ten dėl to mišinuko jaunai mamytei?Reikia? Ar dar savo pienelio turi?

Ryt nuvažiuosime, pasižiūrėsime kaip ten reikalai, gal tiesiog jai po gimdymo dar tas pienelis nesusitvarkė, kai mes pas ją buvome tai mažiuikui buvo tik 7 dienos, tai 7 dienos po gimdymo, gal susireguliuos pienukas, labai norėtųsi, kad mama dar pati matintų leliuką, tai jeigu reiks mišinuko tai būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakas pas ją buvau, nuvežiau maisto kažkiek ir pinigų, tai mažylį pati maitina. Tiesiog pergyveno, tai buvo kažkiek dingęs, bet berods atsistatė pienas.
Atsakyti
As kai buvau tai man irgi skundesi del pienuko. PAtariau nepergyventi ir nesinervuoti, o geriau dazniau maitinti. Rytoj mamytes dar pasikalbekit su ja apie tai - jai bus drasiau, kai ta pacia nuomone patvirtins kelios. Tegul dazniau duoda kruti ir neskuba su misineliais. Visai gali buti, kad pas ja trumpa pieno krize. Nors nervai irgi savo daro...
O jai paciai butu gerai arbatu ir visokiu kosiu - daug energijos mamai ir mazyliui. Gal kuri vaziuosit pro Juozapo PC rytoj arba pro Zveryna? Galeciau duoti kelis ipakavimus ivairiu kosiu ir dribsniu bei truputi dziovintu vaisiu (datuliu, slyvu turiu). Taip pat turiu ir galiu duoti saldytu uogu (melyniu, braskiu) ir saldytu sparaginiu pupeliu (ekologisku biggrin.gif ). Gaila, kad tada kai vaziavau pas ja, visai nepagalvojau apie tai ir nuveziau tik saldainiu sad.gif Visai protelio man jau ner sad.gif Turiu ir kelis gabalelius saldytos kiaulienos nugarines - atiduociau tai mamytei irgi ax.gif

Nezinau kokia ten situacija su vyresniaja mergyte ir jos mokslais unsure.gif Jeigu ka, tai galesiu pririnkti jai rastines reikmenu (piestuku, sasiuvini, akvareles, tusinuku, piestukine galiu padovanoti, penala ir pan.) Labai prasau man pranesti jeigu viso to reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 02 28, 17:04)
As kai buvau tai man irgi skundesi del pienuko. PAtariau nepergyventi ir nesinervuoti, o geriau dazniau maitinti. Rytoj mamytes dar pasikalbekit su ja apie tai - jai bus drasiau, kai ta pacia nuomone patvirtins kelios. Tegul dazniau duoda kruti ir neskuba su misineliais. Visai gali buti, kad pas ja trumpa pieno krize. Nors nervai irgi savo daro...
O jai paciai butu gerai arbatu ir visokiu kosiu - daug energijos mamai ir mazyliui. Gal kuri vaziuosit pro Juozapo PC rytoj arba pro Zveryna? Galeciau duoti kelis ipakavimus ivairiu kosiu ir dribsniu bei truputi dziovintu vaisiu (datuliu, slyvu turiu). Taip pat turiu ir galiu duoti saldytu uogu (melyniu, braskiu) ir saldytu sparaginiu pupeliu (ekologisku biggrin.gif ). Gaila, kad tada kai vaziavau pas ja, visai nepagalvojau apie tai ir nuveziau tik saldainiu sad.gif Visai protelio man jau ner sad.gif Turiu ir kelis gabalelius saldytos kiaulienos nugarines - atiduociau tai mamytei irgi ax.gif

Nezinau kokia ten situacija su vyresniaja mergyte ir jos mokslais unsure.gif Jeigu ka, tai galesiu pririnkti jai rastines reikmenu (piestuku, sasiuvini, akvareles, tusinuku, piestukine galiu padovanoti, penala ir pan.) Labai prasau man pranesti jeigu viso to reikes 4u.gif

Šiandien važiuoju iš Fabijoniškių į Šeškinę apie 19.30 val. jeigu ką turite perduoti paimčiau 4u.gif , o ryt nuvežtumėme mamai.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 02 28, 18:39)
Šiandien važiuoju iš Fabijoniškių į Šeškinę apie 19.30 val. jeigu ką turite perduoti paimčiau 4u.gif , o ryt nuvežtumėme mamai.

nu va kaip nepasiseke, tik dabar zinute perskaiciau sad.gif
Tiek to, jeigu dar kazkam reikes visi tie isvardinti dalykai (koses, uogos ir t.t.) pas mane yra ir atiduosiu bet kada, kada tik kazkam prireiks! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 28 vasario 2007 - 19:52
Pasitariau su vyru, tad aplankysim dar karta mamyte is n.vilnios, tai tasyk ir nuvesiu jai tuos produktus. Gal mamytes po rytojaus vizito gales papasakoti, ko dar tai mamytei labai reikia ir neturi bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Apie šaldytas uogas aš jau pagalvojau, rytoj mergaitėms įdėsiu kartu su rūbais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 02 28, 22:03)
Pasitariau su vyru, tad aplankysim dar karta mamyte is n.vilnios, tai tasyk ir nuvesiu jai tuos produktus. Gal mamytes po rytojaus vizito gales papasakoti, ko dar tai mamytei labai reikia ir neturi bigsmile.gif  ax.gif

Siaip as netoli zveryno gyvenu ir rytoj su AsJa vaziuojame pas ja. Tai jei dar sugalvosite - parasykit, ryt uzleksiu, jei ne - tai patys aplankykite mamyte bigsmile.gif Parasysiu kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
APGAVO APGAVO IR DAR KARTA APGAVO doh.gif doh.gif doh.gif Jei kam idomu kas, rasykite i az - nenoriu cia rasyti, nes dar pamatys..Oj, sugausiu as ta mamuze essen.gif SUESIU NEGYVAI
Atsakyti
Bagdončikai, parašiau až, laukiu nesulaukiu atsakymo 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 01, 10:34)
.Oj, sugausiu as ta mamuze essen.gif SUESIU NEGYVAI

neėsk negyvai, palik truputį gyvą, kad ilgai skaudėtų ax.gif , gal ir kitos dar norės pavalgyti mirksiukas.gif
o jei rimtai - ir jei teisybė - tai neturiu žodžių g.gif doh.gif
Atsakyti
Ėsčiau ir aš, jei man kas ką pasakytų g.gif kaip tik alkana šiuo metu jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti