As kai buvau tai man irgi skundesi del pienuko. PAtariau nepergyventi ir nesinervuoti, o geriau dazniau maitinti. Rytoj mamytes dar pasikalbekit su ja apie tai - jai bus drasiau, kai ta pacia nuomone patvirtins kelios. Tegul dazniau duoda kruti ir neskuba su misineliais. Visai gali buti, kad pas ja trumpa pieno krize. Nors nervai irgi savo daro...
O jai paciai butu gerai arbatu ir visokiu kosiu - daug energijos mamai ir mazyliui. Gal kuri vaziuosit pro Juozapo PC rytoj arba pro Zveryna? Galeciau duoti kelis ipakavimus ivairiu kosiu ir dribsniu bei truputi dziovintu vaisiu (datuliu, slyvu turiu). Taip pat turiu ir galiu duoti saldytu uogu (melyniu, braskiu) ir saldytu sparaginiu pupeliu (ekologisku
). Gaila, kad tada kai vaziavau pas ja, visai nepagalvojau apie tai ir nuveziau tik saldainiu
Visai protelio man jau ner
Turiu ir kelis gabalelius saldytos kiaulienos nugarines - atiduociau tai mamytei irgi
Nezinau kokia ten situacija su vyresniaja mergyte ir jos mokslais
Jeigu ka, tai galesiu pririnkti jai rastines reikmenu (piestuku, sasiuvini, akvareles, tusinuku, piestukine galiu padovanoti, penala ir pan.) Labai prasau man pranesti jeigu viso to reikes
Šiandien važiuoju iš Fabijoniškių į Šeškinę apie 19.30 val. jeigu ką turite perduoti paimčiau
, o ryt nuvežtumėme mamai.