Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Šiuo metu dovanas ruošia:

1. Daiva, 3 vaikai (2 paaugliai) - RASMA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
2. Aleksandra, 3 vaikai - PELENĖ
3. Svetlana, 2 vaikai - VARVARA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
4. Snežana, 4 vaikai - +333+, FRANE ir KAIMYNAI - nuvezta (+333+ 4u.gif )
5. Daina, 2 vaikai (1 paauglys) - EUFORIJA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
6. Audronė, 4 vaikai (4 paaugliai) - FRANE ir +333+ - nuvezta (+333+ 4u.gif )
7. Aistė, 2 vaikai - RENATA555 ir TARA - nuvezta (Tarai 4u.gif )
8. Edita, 1 vaikas - RENATA555 ir TARA - nuvezta (Tarai 4u.gif )
9. Nijolė, 1 vaikas - MURZINYTE - nuvezta (Euforijai 4u.gif )

10. mamyte is Lentvario su kūdikiu - XXKAMANE - nuvezta (Tarai ir xxxkamanei 4u.gif )
11. Kristina 2 vaikai (Svencioneliuose) - LAURYNAA IR VAIVITA, JURGITUTE

12. Maiia, Laimutis - +333+ - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
13. Seima Rykantuose, 5 vaikai - AsJA, GLOBALISTE ir EUFORIJA - nuvezta (Tarai 4u.gif )

14. Galgiu mergaite - RENAX
15. Pagiriu seimyna, 2 vaikai - TARA - nuvezta (Tarai 4u.gif )
16. Ukmerges seimyna, 2 vaikai - AsJA

17. Kaunas, Panemunes mama, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu) - nuvezta (NERAI 4u.gif )
18. Kaunas, seima po gaisro, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu) - nuvezta (NERAI 4u.gif )
19. Klaipeda, Inesos seimyna, 6 vaikai - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
20. Klaipeda, Ana, 1 vaikas - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 18, 16:38)
Tai būtų gerai kažkaip iki Kalėdų ją nuvežti...  g.gif

Informuoju,kad dvi lovos iš Ingakalnio ir Murzinytės pažįstamos sėkmingai nuvežtos Svetlanos vaikučiams. Dėkui Renatulio vyrui už pagalbą friends.gif tik neseniai parsibeldėm į namus karsta.gif
Atvirai pasakius man ji paliko nemalonų įspūdį lens.gif, nežinau, gal klystu, bet....
Atsakyti
o gali pasakyti kokia ji? na kodel ne kaip pasirode? gal i isgeriancia panasi?
Atsakyti
virbalai, o ka jus darot su galgiu mergaite? paklode perkat neperkat?... bo cia zinai, viena diena babkiu yra, kita nebe.. mes greitai sukames tongue.gif

ingakalni, as jau su nekantrumu laukiu tavo ispudziu is Aleksandros vizito..
Atsakyti
Ryt susitinku su renax - vaziuojam i Beizonis, tai kartu nutarsim tiksliau, nes kai su rimuxxx vezem i Galgius lova, namuose dar buvo salta ir dregna, sildymas nesutvarkytas. Kadangi praejo jau daugiau nei savaite, aiskinsimes, gal jau sutvarke. Tada zinosim, ar reikia antklodes. Bet tikrai ne pukines, nes dregmes namuose dar ilgai bus, praktiskiau bus sintetine.
Prispausk siek tiek piniguciu, greituole Frane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 19, 23:58)
Atvirai pasakius man ji paliko nemalonų įspūdį lens.gif, nežinau, gal klystu, bet....

Mano pažystama ar Svetlana ? lotuliukas.gif O jei rimtai, gal pakomentuotum ? g.gif

Beje DIDELIS AČIŪ, rimuxxx ir padėjėjams clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 20 gruodžio 2006 - 08:35
Esu surinkus maiseli drabuziu, maniau, kad Kristinai (anksciau jai esu sio bei to perdavus), bet dabar pasiskaiciau, kad jai kaip ir nebereikia, tai gal kuriai kitai tikru, jus cia geriau zinote ko kam 4u.gif
Drabuziai moteriski 36-38, t.y. S-M dydzio, 165 cm ugiui, tvarkingi, svarus, keli visiskai nauji, dar galeciau avalynes 38 dydzio paieskoti.
Atsakyti
ar labai skubu su tom Aleksandrpos vaikam dovanelem? jei netinka link savaitgalio tai galiu kad ir ryt.. nes siaip rasiau kad man labiau tiktu iki sestadienio ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 20, 11:54)
ar labai skubu su tom  Aleksandrpos vaikam dovanelem?  jei netinka link savaitgalio tai galiu  kad ir ryt.. nes siaip rasiau kad man labiau tiktu  iki sestadienio ryto smile.gif

neskubu. vezhk kada tau patogu. tik idomu kokia ten sheimyna ir panashiai..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 12 19, 14:57)
Pagirių šeimynos paaugliams Juliui ir Sabinai dovanėlės perduotos. Iki jų nuvažiuot nepavyko, tai tik su močiute kalbėjau.
Pagrindinė problema malkos, jie dar neapsirūpinę žiemai. Vyras jos išoperuotas, dirbti nieko negali, tai reiktų pirkti skaldytas, kad beliktų tik susikrauti.

Klausimas diskusijai: ar galim skirti kažkiek pinigėlių malkoms Pagirių šeimynai? Malkos kainuoja skirtingai pagal rūšį nuo 300 iki 500 Lt. Skaldytos gali būti brangesnės, bet nuvažiuot iki jų ir padėt suskaldyt pigiau nupirktas turbūt negalėsim.

Dainos mergytei reikia striukės ar paltuko žiemai. Ji 3,5 metų, tai 104 dydžio turėtų tikti.

Atsakyti
sveikos mamos:)
tikrai neturiu laiko skaityti visos temos, tai is karto pasiulysiu:
galime padovanoti kudikiui lovyte (truputi trumpesne uz standartine) su ciuzinuku, taip pat iki puses metuku rubeliu, gal dar rastume didesniu. dar turime iki 1m. zaisliuku, minkstu zaislu.
tik abejoju ar galetume pristatyti, butu gerai, jei pasiimtu.
Atsakyti
Klausykit, kaip į visų minimą fondą pervesti pinigų?smile.gif

Klausiu ne per privatą, nes gal ir dar kas nors nesusigaudo:)
Atsakyti