Šiuo metu dovanas ruošia:
1. Daiva, 3 vaikai (2 paaugliai) - RASMA - nuvezta (Euforijai )
2. Aleksandra, 3 vaikai - PELENĖ
3. Svetlana, 2 vaikai - VARVARA - nuvezta (Euforijai )
4. Snežana, 4 vaikai - +333+, FRANE ir KAIMYNAI - nuvezta (+333+ )
5. Daina, 2 vaikai (1 paauglys) - EUFORIJA - nuvezta (Euforijai )
6. Audronė, 4 vaikai (4 paaugliai) - FRANE ir +333+ - nuvezta (+333+ )
7. Aistė, 2 vaikai - RENATA555 ir TARA - nuvezta (Tarai )
8. Edita, 1 vaikas - RENATA555 ir TARA - nuvezta (Tarai )
9. Nijolė, 1 vaikas - MURZINYTE - nuvezta (Euforijai )
10. mamyte is Lentvario su kūdikiu - XXKAMANE - nuvezta (Tarai ir xxxkamanei )
11. Kristina 2 vaikai (Svencioneliuose) - LAURYNAA IR VAIVITA, JURGITUTE
12. Maiia, Laimutis - +333+ - nuvezta (Euforijai )
13. Seima Rykantuose, 5 vaikai - AsJA, GLOBALISTE ir EUFORIJA - nuvezta (Tarai )
14. Galgiu mergaite - RENAX
15. Pagiriu seimyna, 2 vaikai - TARA - nuvezta (Tarai )
16. Ukmerges seimyna, 2 vaikai - AsJA
17. Kaunas, Panemunes mama, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu) - nuvezta (NERAI )
18. Kaunas, seima po gaisro, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu) - nuvezta (NERAI )
19. Klaipeda, Inesos seimyna, 6 vaikai - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
20. Klaipeda, Ana, 1 vaikas - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 18, 16:38)
Tai būtų gerai kažkaip iki Kalėdų ją nuvežti...
Informuoju,kad dvi lovos iš Ingakalnio ir Murzinytės pažįstamos sėkmingai nuvežtos Svetlanos vaikučiams. Dėkui Renatulio vyrui už pagalbą tik neseniai parsibeldėm į namus
Atvirai pasakius man ji paliko nemalonų įspūdį , nežinau, gal klystu, bet....
o gali pasakyti kokia ji? na kodel ne kaip pasirode? gal i isgeriancia panasi?
virbalai, o ka jus darot su galgiu mergaite? paklode perkat neperkat?... bo cia zinai, viena diena babkiu yra, kita nebe.. mes greitai sukames
ingakalni, as jau su nekantrumu laukiu tavo ispudziu is Aleksandros vizito..
ingakalni, as jau su nekantrumu laukiu tavo ispudziu is Aleksandros vizito..
Ryt susitinku su renax - vaziuojam i Beizonis, tai kartu nutarsim tiksliau, nes kai su rimuxxx vezem i Galgius lova, namuose dar buvo salta ir dregna, sildymas nesutvarkytas. Kadangi praejo jau daugiau nei savaite, aiskinsimes, gal jau sutvarke. Tada zinosim, ar reikia antklodes. Bet tikrai ne pukines, nes dregmes namuose dar ilgai bus, praktiskiau bus sintetine.
Prispausk siek tiek piniguciu, greituole Frane
Prispausk siek tiek piniguciu, greituole Frane
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 19, 23:58)
Atvirai pasakius man ji paliko nemalonų įspūdį , nežinau, gal klystu, bet....
Mano pažystama ar Svetlana ? O jei rimtai, gal pakomentuotum ?
Beje DIDELIS AČIŪ, rimuxxx ir padėjėjams
Esu surinkus maiseli drabuziu, maniau, kad Kristinai (anksciau jai esu sio bei to perdavus), bet dabar pasiskaiciau, kad jai kaip ir nebereikia, tai gal kuriai kitai tikru, jus cia geriau zinote ko kam
Drabuziai moteriski 36-38, t.y. S-M dydzio, 165 cm ugiui, tvarkingi, svarus, keli visiskai nauji, dar galeciau avalynes 38 dydzio paieskoti.
Drabuziai moteriski 36-38, t.y. S-M dydzio, 165 cm ugiui, tvarkingi, svarus, keli visiskai nauji, dar galeciau avalynes 38 dydzio paieskoti.
ar labai skubu su tom Aleksandrpos vaikam dovanelem? jei netinka link savaitgalio tai galiu kad ir ryt.. nes siaip rasiau kad man labiau tiktu iki sestadienio ryto
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 20, 11:54)
ar labai skubu su tom Aleksandrpos vaikam dovanelem? jei netinka link savaitgalio tai galiu kad ir ryt.. nes siaip rasiau kad man labiau tiktu iki sestadienio ryto
neskubu. vezhk kada tau patogu. tik idomu kokia ten sheimyna ir panashiai..
QUOTE(Tara @ 2006 12 19, 14:57)
Pagirių šeimynos paaugliams Juliui ir Sabinai dovanėlės perduotos. Iki jų nuvažiuot nepavyko, tai tik su močiute kalbėjau.
Pagrindinė problema malkos, jie dar neapsirūpinę žiemai. Vyras jos išoperuotas, dirbti nieko negali, tai reiktų pirkti skaldytas, kad beliktų tik susikrauti.
Pagrindinė problema malkos, jie dar neapsirūpinę žiemai. Vyras jos išoperuotas, dirbti nieko negali, tai reiktų pirkti skaldytas, kad beliktų tik susikrauti.
Klausimas diskusijai: ar galim skirti kažkiek pinigėlių malkoms Pagirių šeimynai? Malkos kainuoja skirtingai pagal rūšį nuo 300 iki 500 Lt. Skaldytos gali būti brangesnės, bet nuvažiuot iki jų ir padėt suskaldyt pigiau nupirktas turbūt negalėsim.
Dainos mergytei reikia striukės ar paltuko žiemai. Ji 3,5 metų, tai 104 dydžio turėtų tikti.
sveikos mamos:)
tikrai neturiu laiko skaityti visos temos, tai is karto pasiulysiu:
galime padovanoti kudikiui lovyte (truputi trumpesne uz standartine) su ciuzinuku, taip pat iki puses metuku rubeliu, gal dar rastume didesniu. dar turime iki 1m. zaisliuku, minkstu zaislu.
tik abejoju ar galetume pristatyti, butu gerai, jei pasiimtu.
tikrai neturiu laiko skaityti visos temos, tai is karto pasiulysiu:
galime padovanoti kudikiui lovyte (truputi trumpesne uz standartine) su ciuzinuku, taip pat iki puses metuku rubeliu, gal dar rastume didesniu. dar turime iki 1m. zaisliuku, minkstu zaislu.
tik abejoju ar galetume pristatyti, butu gerai, jei pasiimtu.