Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 28, 13:49)
Rimuxxx norejau del Kristinos paklausti -  gal reikia tapetu? galiu gauti emulsijos,ji vietoj kliju visai gerai klijuoja tapetus,tikrai turiu likusius neblogus kelis variantus tik vat nezinau  ar uztekstu ten  jiem,tiesa del kilimu pagal foto tikrai reiktu kazko geresnio,turiu kelis na ne pirmos jaunystes bet  manau praverstu,kai galesi parasyk i az,taip pat kokia situacija del lempu reikes ar ne?

del kliju, pas mane kaip tik po remonto liko vienas pilas (tiksliai nepamenu) ir kitas praimtas kazkoks pakelis kliju. jie dezutese(milteliai kazkokie), lengvai padaromi, labai geri ir gerai klijuoja .(3 dideles sienos namie pas mane isklijuotos is vieno pak). atiduodu juos, jei reiktu kristinai remontams.
dar dvi 50 x 50 plyteles zalios akmens mases likusios.grindu. bet tik 0.5 kvadrato iseina.. bet jei ka irgi atiduodu..
Atsakyti
Duodu ataskaitą apie Kalėdines dovanėles ax.gif Frane įpareigojo mane pripirkti Maximos čekių.. tai pripirkau, rašykit į až, susitarsim kaip perduosiu.. čia toms, kas važiuos lankyt šeimas 4u.gif
O dovanėles pirkau savanorių paauglėms ir Sniežanos mergaitėms. Frane davė 100Lt, Gustulis 100Lt, Andžela 20Lt ir mano 50Lt, Taigi gavos 270. Panelėms nupirkau čekius iš Drogo po 25Lt ir po šokoladą po 2Lt, mažosioms - saldainių rinkiniai (pačiai mažiausiai kalėdiniai sausainiukai), dėlionė, pasakų knyga, spalvinimo knyga, flomasteriai, kūrybinis rinkinys darbeliams, stalo žaidimas, plastilinas ir grojantis kamuolys mažylei. Galutinė suma susidarė 223Lt, taigi dar liko 47Lt. prieš važiuojant nupirksiu mandarinų ir dovanėlę Laimučiui (Frane buvo užrašius, kas iš fondo pinigų, nes galvojom, kad nepatempsim).
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 28, 13:49)
Rimuxxx norejau del Kristinos paklausti -  gal reikia tapetu? galiu gauti emulsijos,ji vietoj kliju visai gerai klijuoja tapetus,tikrai turiu likusius neblogus kelis variantus tik vat nezinau  ar uztekstu ten  jiem,tiesa del kilimu pagal foto tikrai reiktu kazko geresnio,turiu kelis na ne pirmos jaunystes bet  manau praverstu,kai galesi parasyk i az,taip pat kokia situacija del lempu reikes ar ne?

Taip švietuvų vis dar reikia į Kristinos ir vaikučių kambarius.
Tapetų klijai pravestų, nes vistiek tikriausia virtuvę klijuosim.
Kilimų tokių kaip 2x3 m. ar pan. tikrai nereik nebent turėjai omenį kiliminių takų kur kažkur 1 m pločio būna.
Kiek kalbėjom su Kristina tai ji patikino, kad rūbų ir baldų (išskyrus virtruvės) jai jau pakanka. Todėl gal geriau tokiu dalykus atiduot kitom mamom.
Atsakyti
sveikos mamytes, noreciau pakalusti del soc. buto kur butu lengviau gauti toki buta Traku sav ar Vilniaus, nes nezinau gal patarti Lentvario mamytei kreiptis i Vilniaus sav, kaip buvusiai vilnietei?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 11 29, 07:46)
sveikos mamytes, noreciau pakalusti del soc. buto kur butu lengviau gauti toki buta Traku sav ar Vilniaus, nes nezinau gal patarti Lentvario mamytei kreiptis i Vilniaus sav, kaip buvusiai vilnietei?

Šiaip kiek žinau vilniuj labai didelės eilės žinau žmones kurie jau 10 metų stovi.
Atsakyti

Gavau prašymą padėti sunkiai besiverčiančiai šeimai: močiutė augina du anūkus (11 ir 12 metų), ji pati dirba, o jos vyras invalidas. Gyvena Pagirių seniūnijoje. Gal kas norėtumėte nuvažiuoti išsiaiškint situaciją?
Atsakyti
Mano pasiūlymas dėl dušo kabinos įrengimo Kristinai: kaip išsiversti greičiau ir pigiau.
Kas kada nors įsirenginėjo būstą, tai supranta, kad pinigų viskam neužtenka ir tenka ieškoti originalių idėjų. Todėl yra daugybė sugalvotų variantų, kaip išspręsti vonios įrengimo klausimą taupiai. Ypač tai patogu, kai yra niša, t.y. kelios sienos aplinkui - nebūtina statyti brangią dušo kabiną. Užtenka padėklo (keli šimtai) ir pasikabinti tinkamą dušo užuolaidą (keliasdešimt litų). Mes taip naujame name tris metus gyvenom ir nieko blogo neatsitiko. Netgi padėklo nestatėm: pasidarėm vandens nubėgimą ir aplinkui išmūrinom apsauginį bortelį, kad vanduo aplinkui netekėtų. O bene daugiausiai tai kainavo čiaupai ir kranai....
Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(+333+ @ 2006 11 28, 21:30)
Frane davė 100Lt, Gustulis 100Lt, Andžela 20Lt .......

Ar galima būtų neskelbti, kas ir kiek davė? Anksčiau irgi vyko rinkliavos, bet tikrai nebuvo tokios mados, užtekdavo tik paminėti nick'us (jeigu jie buvo žinomi). Man atrodo teisingiausia yra neviešinti paramos dydžio. Kam ta reklama? O kitiems žmonėms, kurie negali prisidėti didele suma, tik sukelsit nesmagių jausmų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 11 29, 12:12)
Ar galima būtų neskelbti, kas ir kiek davė? Anksčiau irgi vyko rinkliavos, bet tikrai nebuvo tokios mados, užtekdavo tik paminėti nick'us (jeigu jie buvo žinomi). Man atrodo teisingiausia yra neviešinti paramos dydžio. Kam ta reklama? O kitiems žmonėms, kurie negali prisidėti didele suma, tik sukelsit nesmagių jausmų verysad.gif

Na kadangi tuos žmones asmeniškai pažįstu, tai ir parašiau.. tiksliai surašiau kiek gavau, kiek išleidau unsure.gif Kitą kartą nerašysiu taip tiksliai blush2.gif
Atsakyti
Mano pasiūlymas dėl dušo kabinos įrengimo Kristinai: kaip išsiversti greičiau ir pigiau.
Kas kada nors įsirenginėjo būstą, tai supranta, kad pinigų viskam neužtenka ir tenka ieškoti originalių idėjų. Todėl yra daugybė sugalvotų variantų, kaip išspręsti vonios įrengimo klausimą taupiai. Ypač tai patogu, kai yra niša, t.y. kelios sienos aplinkui - nebūtina statyti brangią dušo kabiną. Užtenka padėklo (keli šimtai) ir pasikabinti tinkamą dušo užuolaidą (keliasdešimt litų). Mes taip naujame name tris metus gyvenom ir nieko blogo neatsitiko. Netgi padėklo nestatėm: pasidarėm vandens nubėgimą ir aplinkui išmūrinom apsauginį bortelį, kad vanduo aplinkui netekėtų. O bene daugiausiai tai kainavo čiaupai ir kranai....
Sėkmės.

Tai kad pigiausios dusu kabinos su padeklu kainuoja nuo 100 - 200 litu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 11 29, 12:52)
Tai kad pigiausios dusu kabinos su padeklu kainuoja nuo 100 - 200 litu mirksiukas.gif

Tai su tokia kabina po kelių mėnesių galėsit semti balas iš po padėklo, nes vanduo nubėga ne ten kur reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 11 29, 07:46)

O kur regitruota (deklaravus gyv. vietą) Lentvario mamytė, Lentvaris kiek žinau priklauso Trakų sav., tai reikia kreiptis dėl soc. būsto į Trakų sav., į Vilnių tokiu atveju be šansų, reikia būti prisiregsitravus Vilniaus m. sav.
Atsakyti
Sėkmės.
Papildyta:

visiškai sutinku kad nebūtina pilna kabina,užtektų ir užuolaidėlių (mes taip gyvenam ir vargo nematom )bet padėklo reiktu gero, jų kainos neįsivaizduoju unsure.gif
o dėl pinigų skelbimo - kip supratau tai yra nicai, visai gerai žinoti tiksliai, o jei visi po 20lt susimstų manau būtų labai gerai,juk tai parodo ne kiek kas davė ir kokie mes turtigi,bet tai - kad reaguojame karts nuo karto ten kur reikia pagalbos smile.gif

QUOTE(+333+ @ 2006 11 29, 12:33)
Na kadangi tuos žmones asmeniškai pažįstu, tai ir parašiau.. tiksliai surašiau kiek gavau, kiek išleidau unsure.gif  Kitą kartą nerašysiu taip tiksliai  blush2.gif

manau ir toliau reikia viską aiškiai kaip kad rašei,kad nebūtų jokių nesusipratimų. o kad viena davė 100, kita 10lt nieko gėdingo.. kiek tokių kur iš vis nedavė. tai čia tiek šiuo klausimu iš mano pusės.
Aleksandros vaikų dovanos pas mane, pelenei rodžiau ir sakiau kas ir kaip,kiek supratau jai prilauso dar maxima cekiukas,tai dovanas vešime kita savaitgali butu gerai iki to laiko kazkaip susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti