QUOTE(Reklamiste @ 2006 11 29, 12:12)
Mano pasiūlymas dėl dušo kabinos įrengimo Kristinai: kaip išsiversti greičiau ir pigiau.
Kas kada nors įsirenginėjo būstą, tai supranta, kad pinigų viskam neužtenka ir tenka ieškoti originalių idėjų. Todėl yra daugybė sugalvotų variantų, kaip išspręsti vonios įrengimo klausimą taupiai. Ypač tai patogu, kai yra niša, t.y. kelios sienos aplinkui - nebūtina statyti brangią dušo kabiną. Užtenka padėklo (keli šimtai) ir pasikabinti tinkamą dušo užuolaidą (keliasdešimt litų). Mes taip naujame name tris metus gyvenom ir nieko blogo neatsitiko. Netgi padėklo nestatėm: pasidarėm vandens nubėgimą ir aplinkui išmūrinom apsauginį bortelį, kad vanduo aplinkui netekėtų. O bene daugiausiai tai kainavo čiaupai ir kranai....
Sėkmės.
Papildyta:
Ar galima būtų neskelbti, kas ir kiek davė? Anksčiau irgi vyko rinkliavos, bet tikrai nebuvo tokios mados, užtekdavo tik paminėti nick'us (jeigu jie buvo žinomi). Man atrodo teisingiausia yra neviešinti paramos dydžio. Kam ta reklama? O kitiems žmonėms, kurie negali prisidėti didele suma, tik sukelsit nesmagių jausmų
visiškai sutinku kad nebūtina pilna kabina,užtektų ir užuolaidėlių (mes taip gyvenam ir vargo nematom )bet padėklo reiktu gero, jų kainos neįsivaizduoju
o dėl pinigų skelbimo - kip supratau tai yra nicai, visai gerai žinoti tiksliai, o jei visi po 20lt susimstų manau būtų labai gerai,juk tai parodo ne kiek kas davė ir kokie mes turtigi,bet tai - kad reaguojame karts nuo karto ten kur reikia pagalbos
QUOTE(+333+ @ 2006 11 29, 12:33)
Na kadangi tuos žmones asmeniškai pažįstu, tai ir parašiau.. tiksliai surašiau kiek gavau, kiek išleidau
Kitą kartą nerašysiu taip tiksliai
manau ir toliau reikia viską aiškiai kaip kad rašei,kad nebūtų jokių nesusipratimų. o kad viena davė 100, kita 10lt nieko gėdingo.. kiek tokių kur iš vis nedavė. tai čia tiek šiuo klausimu iš mano pusės.
Aleksandros vaikų dovanos pas mane, pelenei rodžiau ir sakiau kas ir kaip,kiek supratau jai prilauso dar maxima cekiukas,tai dovanas vešime kita savaitgali butu gerai iki to laiko kazkaip susitikti