Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Frane @ 2006 12 17, 15:40)
mantule, reiktu zhinoti ko reiktu, kad ta sildymo sistema patvarkyti? ir kiek tas kainuotu. tada jau kazhka galima galvoti.
pradziai, jei atsirastu norinciu tai padaryti, tai galima butu skirti pinigeliu, kad paruoshti berniukams kaledines dovaneles ir nupirkti maisto ant kaledinio stalo.  bet nezhinau kas tuo uzhsiimtu. pinigeliu yra.

Renatulis iš sausinukų iš Ukmergės(tėvai gyvena,rodos, jei nemaišau), ir tinaas iš ten pat, gal jos galėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 17, 01:32)
Aleksandrai viskas bus rytoj nuvesta  smile.gif
taip pat  lova viena dar likusi yra, remontai eina i pabaiga jei iki antradienio niekas jos nepaims as ja pati irinkusi i kaima isvesiu nes neturiu kur deti tikrai  4u.gif

bet jei tu turi galimybe i kaima isvezhti, tai gal gali i Gerosios Vilties gatve nuvezhti? koks skirtumas kur ta lova vezhti? g.gif

praeita savaite tiesiog ivyko nesusipratimas, o paskui rimuxxx buvo uzhsivertes savo reikalais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paramos skyrelyje aš naujokė blush2.gif ar galėčiau kaip nors prisidėti? Atrinkau vaiko drabužėlių nuo maždaug 3 mėn. iki 1,5 metukų, šiek tiek žaislų. Taip pat savo drabužių kažkiek turiu. Kokia čia pas jus tvarka blush2.gif kažkas surenka viską irpaskui veža ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 17 gruodžio 2006 - 19:30
Na štai, rytoj važiuoju pas draugės kažkokią pažįstamą, sakė atiduos vaikišką striukytę žieminę ir dar kažką turi. Ryt iš karto pranešiu kas ten ir kaip.
Mantule, tai gal mes galim apsiimt dėl ukmergiškių, jei niekas negali?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 17, 17:30)
bet jei tu turi galimybe i kaima isvezhti, tai gal gali i Gerosios Vilties gatve nuvezhti? koks skirtumas kur ta lova vezhti?  g.gif

praeita savaite tiesiog ivyko nesusipratimas, o paskui rimuxxx buvo uzhsivertes savo reikalais.

i kaima isvesciau ne as o vyro tevas, nes sake kad jis ja i soda isardes panaudotu. bet sakau,kelias dienas tik galiu laukti, o paskui perleisiu ja uosviam,nes jie vis tiek po svenciu ar per jas net nzn vaziuos i kaima,ves baldus tai nuomos priekaba, zinau juos, tikrai neapsiimtu kazkam pervezineti. deje ne visi tokie kaip rimuxx .. as jam rasiau az galvojau kad kazka sutarem,o isejo taip kad nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 17, 18:30)
bet jei tu turi galimybe i kaima isvezhti, tai gal gali i Gerosios Vilties gatve nuvezhti? koks skirtumas kur ta lova vezhti?  g.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 17, 22:37)
i kaima isvesciau ne as o vyro tevas, nes sake kad jis ja i soda isardes panaudotu. bet sakau,kelias dienas tik galiu laukti, o paskui perleisiu ja uosviam,nes  jie vis tiek po svenciu ar per jas net nzn vaziuos i kaima,ves baldus tai nuomos priekaba, zinau juos, tikrai neapsiimtu kazkam pervezineti. deje ne visi tokie kaip rimuxx .. as jam rasiau az galvojau kad kazka sutarem,o isejo taip kad nieko  doh.gif

Mamos nuvešiu aš tą lovą ax.gif Aš galiu antradienį po 19 arba trečiadienį po 17 val. Paskui jau nežinau, nepažadu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 17, 23:07)
Mamos nuvešiu aš tą lovą  ax.gif Aš galiu antradienį po 19 arba trečiadienį po 17 val. Paskui jau nežinau, nepažadu... ax.gif

rimuxx tu pasiskambink Olegui rytoj ir pasiklausk ar jis gales tau 2dieni padeti. ir ish karto man duok zinia. nes jei negales, tai prashysiu dar vieno draugo.
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 17, 22:07)
Mamos nuvešiu aš tą lovą  ax.gif Aš galiu antradienį po 19 arba trečiadienį po 17 val. Paskui jau nežinau, nepažadu... ax.gif

antradienis 19h labai man tiktu 4u.gif vyro brolis kaip jau minejau gales padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 17, 23:11)
rimuxx tu pasiskambink Olegui rytoj ir pasiklausk ar jis gales tau 2dieni padeti. ir ish karto man duok zinia. nes jei negales, tai prashysiu dar vieno draugo.

gerai, bet skambinsiu rytoj, nes šiandien jau kaip ir vėlu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 17, 23:17)
antradienis 19h labai man tiktu  4u.gif  vyro brolis kaip jau minejau gales padeti  mirksiukas.gif

tai gerai tada, derinam antradienį kažkur 19,20 (nes 19,00 aš atsilaisvinu, kol parvažiuosiu). Tik reikia gal su Svetlana susiskambint g.gif ar ji bus namie g.gif
Atsakyti
man gali jos nr parasyti as susiskambint galiu be problemu, pas mus ten jau remontai baigiasi tai antradieni nuo 18.30 elektrikas ten tvarkysis mes atvaziuosim apie 19h tai manau tikrai neprasilenksime.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 17, 15:40)
mantule, reiktu zhinoti ko reiktu, kad ta sildymo sistema patvarkyti? ir kiek tas kainuotu. tada jau kazhka galima galvoti.
pradziai, jei atsirastu norinciu tai padaryti, tai galima butu skirti pinigeliu, kad paruoshti berniukams kaledines dovaneles ir nupirkti maisto ant kaledinio stalo.  bet nezhinau kas tuo uzhsiimtu. pinigeliu yra.

Ar atsirado noričių paruošti dovanėles, nes laiko tai kaip ir nelikę. Jeigu ką aš mėginčiau tada paruošti dovanas (bet tik iš fondo pinigėlių) blush2.gif , vaikai mano panašaus amžiaus tai manau, numanau, kas tokio amžiaus vaikams patinka blush2.gif
Atsakyti
O antrąją lovą Svetlanai vis dar imsit ? g.gif
Atsakyti