Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Nju va smile.gif Pas mane jau surinktos visos dovanėlės, su saldainiais ir mandarinais, dabar beliko išvežioti, planuoju šiandien, tikiuosi rasti visas namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 07, 12:02)
Nju va  smile.gif  Pas mane jau surinktos visos dovanėlės, su saldainiais ir mandarinais,  dabar beliko išvežioti, planuoju šiandien, tikiuosi rasti visas namuose  smile.gif

Sėkmės, o tu viena vežiosi ? doh.gif Kaip gaila kad man visuose reikaluose pats įkarštis, o tai mielai būčiau prisijungus verysad.gif
Perduok visoms mamytėms nuo mūsų linkėjimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 23:39)
Šaunu  biggrin.gif jūs pasitarėt, o aš nusprendžau - nueisiu, pažiūrėsiu, po to parašysiu ir vėl pasitarsim. Kažkaip mano širdis linksta prie ,,Merkio" produkcijos...
Nors pati jau keletą metų miegu po sintetine anklode  bigsmile.gif

Merkio produkcijos būna Gariūnuose pigiau ax.gif

Tara, vežimukas vis dar laukia ax.gif mirksiukas.gif

O aš dar galėčiau padovanoti 2 naujas pagalves (tik gal jose per daug plunksnų, tai galima būtų išimti).

O patalynės užvalkalų nebent naudotų galėčiau parinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 07, 15:19)
Sėkmės, o tu viena vežiosi ? doh.gif Kaip gaila kad man visuose reikaluose pats įkarštis, o tai mielai būčiau prisijungus  verysad.gif
Perduok visoms mamytėms nuo mūsų linkėjimus  thumbup.gif

aš draugus prikalbėjau sudalyvauti 4u.gif dabar tikrai pats įkarštis, tai sukamės sukamės, kad viską suspėtume smile.gif kitą kart būtinai prisijungsi smile.gif jei ne čia, tai kitur dalyvauji, visur neįmanoma suspėt, kad ir kaip to norėtūsi smile.gif viską būtinai perduosim, kad tik būtų namučiuose 4u.gif

va tik maiia vis niekaip neatsiranda ir kol kas man nepavyksta gauti jos kontaktų niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 07, 13:02)
Nju va  smile.gif  Pas mane jau surinktos visos dovanėlės, su saldainiais ir mandarinais,  dabar beliko išvežioti, planuoju šiandien, tikiuosi rasti visas namuose  smile.gif

sekmes thumbup.gif
dar dali mamyciu aplankys +333+, viena - ingakalnis, taip pat Tara su Renata555 aplankys aiste ir edita.
darbas verda cool.gif

QUOTE(Euforija @ 2006 12 07, 15:29)
va tik maiia vis niekaip neatsiranda ir kol kas man nepavyksta gauti jos kontaktų niekaip  verysad.gif

maiia gal aktyvi ######? g.gif

olilove 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 07 gruodžio 2006 - 15:30
Sveikos 4u.gif
Taip gaila, kad negaliu prisijungti prie Jūsų verysad.gif Nes tik išgąsdinčiau vaikučius lotuliukas.gif
Džiaugiuos, kad Euforija draugus pajungė mirksiukas.gif Perduokit visoms mamytėms ir jų vaikučiams nuo manęs didžiausius linkėjimus, o aš pažadu kuo greičiau prie Jūsų prisijungt 4u.gif

Kol buvau be interneto, pastebėjau, kad ojoooojoi kiek daug praleidau unsure.gif Bet taip džiugu matyti, kad verda GERI ir KILNUS darbai rolleyes.gif Jus nuostabus wub.gif

Beje, dar niekaip neperskaitau visko, ką praleidau, bet gal Rimuxx, Frane galėtumėt man mestelt sąskaitą į až, rytoj pervesčiau nors truputi pinigėlių Kristinai ir kitiems, kam labai reikia 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 07 gruodžio 2006 - 15:51
Aš nesirašiau į sąrašėlį kas kam dovanėles ruošia. bet mes su vyru būtinai aplankysim Kristina pries Kalėdas su lauknešėliu ax.gif
Atsakyti
Visiem laba 4u.gif

olilove sveika sugrįžus, kad ir virtualiai kol kas,tikiuosi viskas eina tik geryn ir mes greitai pamatysim tavene tik virtualiai thumbup.gif

noriu trumpai papasakoti, kaip mum vakar sekėsi aplankyti kelis mamukus smile.gif

Na visų pirma nuvykom pas Nijolę su murzinytės dovanėlėm...mum pasisekė, kad kaimynė išeidinėjo pro duris, tai būtumėm nepatekę, skambinom jai taip vadinamu "domofonu" bet niekas neatsiliepė juo...tai nusigavom iki jos butuko, paskambinus į duris po kurio laiko mum buvo atidaryta...šiaip pirmas įspūdis buvo, kad ne ten pataikėm...paskui dar kartą sutikrinau adresą, viskas buvo tvarkoj, patekom ten...nesiplėsiu aš daugiau, tik norėjau paklausti, kas nors yra su šita šeima daugiau bendravęs?? gal galėtu su manim kiekpasidalinti įspūdžiais ar kokia kita info, nes likau nelabai supratus...vaikiuko jos aš nepamačiau, vidun mūsų nepakvietė...pro duris matėsi kažkoks vaikinas sėdintis ant grindų ir nelabai kokiam stovyje...pati Nijolė irgi buvo nelabai aiškiam stovyje...taigi perdaviau jai pačiai visas dovanėles palinkėjau viso ko geriausio ir mes išėjom......

Paskui susiskambinau su Daina smile.gif Dabar ji gyvena kitu adresu, jeigu domins, aš parašysiu až . Vežėm jai mano ruoštas dovanėles. Dar iš ryto su ja kalbėjau, tai jau buvom sutarusios, kad mes juos aplankysim...viskas sekėsi puikiai, nesunkiai juos radom, pasitiko jos sūnukas ir nulydėjo mus į jų kambariuką smile.gif Visi mūsų laukė ir labai džiaugesi mūsų vizitu. Išdalinom dovanėles, gražiai visi mums padėkojo, buvo tikrai malonu ir smagu, mes pasveikinom nuo visų juos su artėjančiom šventėm ir gražiai atsisveikinom smile.gif

Toliau vykome pas Daivą, vežėm Rasmutės dovanas. smile.gif Neturėjau jos jokio telefono, tai tikėjomės, kad rasim ką nors namie. Mum pasisekė, įsibaladojom į bendrabutuką, gerieji kaimynai atidarė duris ir palydėjo mus iki Daivos kambariuko durų. Mums atidarė jos dukrytė, aš iš pat pradžių nesupratau, pasveikinom ją nuo visų mūsų ir aš pradėjau pasakoti kam kokios dovanėlės skirtos, tik paskui susivokiau, ką reiškė, kad "tėvų nėra namie" galvojau Daiva apie savo tėvukus kalba biggrin.gif Tai viską jai perdavėm su didžiausiais linkėjimasi ir paprašėm išdalinti namiškiams ir mamai skirtą dovanėlę. Mergaitė mūsų atsiprašė, kad nepakviečia vidun, nes kai tėvėlių nėra namie, jai negaima smile.gif Mes pasakėm, kad viskas tvarkoje, kad taip ir turi būti ir atsisveikinome, paliko šilti įspūdžiai smile.gif

Apsilankėme ir pas Svetlaną su Varvaros dovanėlėmis Su ja taip pat buvome susiskambinusios, mus priėmė visa šeima : Svetlana, dvi jos dukrutės ir močiutė Gyvena jie paskutiniame aukšte, be lifto ( čia kažkas teiravosi ) smile.gif Pasveikinome nuo visų su artėjančiom šventėm, palinkėjom viso ko geriausio, išdalinom mažosioms dovanėles. Jos labai džiaugėsi ir krykštavo ( girdėjom net jau išėję iš svečių smile.gif ) Buvom dar drauge su draugės sūneliu, tai tas nenorėjo išeiti, patiko jam labai mergikės, norėjo likt pažaist drauge. Taigi viskas praėjo gražiai ir sklandžiai smile.gif

paskui dar mano draugas jau pats vežė +333+ dovanėlę maiijos Laimučiui wub.gif neskambinau jam dar nesiteiravau, kaip praėjo, bet manau viską surado, buvo užsirašęs visas koordinates 4u.gif maiia perdavė per mane telefonu visoms nuoširdžiausią ačiū, šiuo metu Laimutis su močiute Druskininkuose sanatorijoje, irgi siunčia visoms linkėjimų wub.gif

tai tiek žinių iš mūsų vakaryksčio Kalėdinio reido smile.gif

Noriu dar nuoširdžiai padėkoti Tarai, Franei ir +333+ taip pat ir murzinytei, Rasmutei bei Varvarai wub.gif Atsiprašau, kad nepažįstu visų dalyvaujančių, su šiais mamukais teko bendrauti tiesiogiai ( na išskyrus varvarą..) ax.gif Ačiū visiems už jūsų gerumą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 08 gruodžio 2006 - 12:01
QUOTE(Euforija @ 2006 12 08, 11:59)

Na visų pirma nuvykom pas Nijolę su murzinytės dovanėlėm...mum pasisekė, kad kaimynė išeidinėjo pro duris, tai būtumėm nepatekę, skambinom jai taip vadinamu "domofonu" bet niekas neatsiliepė juo...tai nusigavom iki jos butuko, paskambinus į duris po kurio laiko mum buvo atidaryta...šiaip pirmas įspūdis buvo, kad ne ten pataikėm...paskui dar kartą sutikrinau adresą, viskas buvo tvarkoj, patekom ten...nesiplėsiu aš daugiau, tik norėjau paklausti, kas nors yra su šita šeima daugiau bendravęs?? gal galėtu su manim kiekpasidalinti įspūdžiais ar kokia kita info, nes likau nelabai supratus...vaikiuko jos aš nepamačiau, vidun mūsų nepakvietė...pro duris matėsi kažkoks vaikinas sėdintis ant grindų ir nelabai kokiam stovyje...pati Nijolė irgi buvo nelabai aiškiam stovyje...taigi perdaviau jai pačiai visas dovanėles palinkėjau viso ko geriausio ir mes išėjom......

blink.gif verysad.gif
Atsakyti

Sudetinga situacija su Nijole. Jos vyras invalidas, praktiskai nevaiksto, ji pati epileptike. Buvo atvejis, kai aplankius irgi negalejau susikalbet. Bet laikas nuo laiko Nijole susiima, susiranda darba (vel neseniai pradejo dirbt). Pavasari per susitikima su seimomis pakalbejom, buvo nusiteikus tvarkytis, dirbti. Paskutinikart buvau gal pries men, bet ji buvo darbe, tai artimieji negalejo pasakyt, kada gris.
Jei situacija negereja, matyt, reikia nutraukt pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 12 08, 15:25)
Sudetinga situacija su Nijole. Jos vyras invalidas, praktiskai nevaiksto, ji pati epileptike. Buvo atvejis, kai aplankius irgi negalejau susikalbet. Bet laikas nuo laiko Nijole susiima, susiranda darba (vel neseniai pradejo dirbt). Pavasari per susitikima su seimomis pakalbejom, buvo nusiteikus tvarkytis, dirbti. Paskutinikart buvau gal pries men, bet ji buvo darbe, tai artimieji negalejo pasakyt, kada gris.
Jei situacija negereja, matyt, reikia nutraukt pagalba.

bet negaledavai susikalbeti del jos ligos ar ji vartoja alkoholi, kvaishalus? g.gif
Papildyta:
Šiuo metu dovanas ruošia:

1. Daiva, 3 vaikai (2 paaugliai) - RASMA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
2. Aleksandra, 3 vaikai - PELENĖ
3. Svetlana, 2 vaikai - VARVARA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
4. Snežana, 4 vaikai - +333+, FRANE ir KAIMYNAI
5. Daina, 2 vaikai (1 paauglys) - EUFORIJA - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
6. Audronė, 4 vaikai (4 paaugliai) - FRANE ir +333+
7. Aistė, 2 vaikai - RENATA555 ir TARA
8. Edita, 1 vaikas - RENATA555 ir TARA
9. Nijolė, 1 vaikas - MURZINYTE - nuvezta (Euforijai 4u.gif )

10. mamyte is Lentvario su kūdikiu - XXKAMANE - nuvezta (Tarai ir xxxkamanei 4u.gif )
11. Kristina 2 vaikai (Svencioneliuose) - LAURYNAA IR VAIVITA, JURGITUTE

12. Maiia, Laimutis - +333+ - nuvezta (Euforijai 4u.gif )
13. Seima Rykantuose 3 vaikai - AsJA ir GLOBALISTE
14. Galgiu mergaite - RENAX

15. Kaunas, Panemunes mama, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu)
16. Kaunas, seima po gaisro, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu)
17. Klaipeda, Inesos seimyna, 6 vaikai - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
18. Klaipeda, Ana, 1 vaikas - xxxsaulyte (is fondo pinigu)
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 08, 15:02)
15. Kaunas, Panemunes mama, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu)
16. Kaunas, seima po gaisro, 2 vaikai - NERA (is fondo pinigu)

paaiskinkite man plizzz blush2.gif "NERA" cia nikas kazkieno ar lietuviu kalbos zodis? nes paieska uztsrigo ir nernadu ar cia toks vartotojas ar cia tokia padetis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 08 gruodžio 2006 - 15:15