Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 18:43)

Jei Ingakalnio abi lovas vežat Svetlanai, tai kas rimuxxx padeda?

jei kita savaite, tai as bandysiu koki pagalbininka rasti..jei cia norinciu neatsiras g.gif

QUOTE(Pelene @ 2006 12 06, 18:55)
As jau labai noreciau, kad Galgiu Julijai atitektu Ingakalnio lova. Paskaitykit gerai si posta ir suprasit, kodel blush2.gif

3x skaiciau, nieko neiskaiciau. del to, kad tu nupirkai ta lova galgiu mergaitei??

siaip as manau gal liekam prie jau sutarto varianto. nes virbalams dabar vel lekti ziureti tos kitos lovos. pelene irgi lyg noretu ingakalnio lovos. zodziu, lygioj vietoj problemas kuriam. ar taip, ar taip rimuxxx reikes i abi vietas vaziuoti tongue.gif
Atsakyti
Aj tegul būna kaip buvę. Man tas pats, tai buvo tik pasiūlymas.
Tik kai imsite aną lovą prašau pranešti man bent prieš dieną 4u.gif
Atsakyti
Tai tada bus taip quiet.gif : mes pasitarėm, ir aš nusprendžiau - vešim vieną Ingakalnio lovą penktadienį Galgių Julijai, jei tilps į rimuxxx mašiniuką, prigriebsim ir kitą Svetlanai.
karsta.gif griežtai aš čia mirksiukas.gif

O dabar paklausiu truputį ne į temą lotuliukas.gif gal kas žinot, kiek kainuoja pūkinės anklodės? Rūpestingosios mamytės siūlo vieną tokią padovanot Julijai, bet aš šiandien nenusikasiau iki parduotuvės pažiūrėt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 06 gruodžio 2006 - 19:16
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 20:15)
O dabar paklausiu truputį ne į temą  lotuliukas.gif gal kas žinot, kiek kainuoja pūkinės anklodės? Rūpestingosios mamytės siūlo vieną tokią padovanot Julijai, bet aš šiandien nenusikasiau iki parduotuvės pažiūrėt... ax.gif

50-100 Lt kokiam nors JYSK, Maximose panasiai smile.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti

Taigi šiandien įvyko supervyrų kurie planuoja šį šeštadienį važiuot pas Kristiną remontuot, pasitarimas. Kol kas esame trys, bet darbo efektyvumui dar dvi vyriškos rankos nepamaišytų. gal dar yra supervyrų norinčių prisijugt?
Mamytės paklauskit antrų pusių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 06, 20:35)
Taigi šiandien įvyko supervyrų kurie planuoja šį šeštadienį važiuot pas Kristiną remontuot, pasitarimas. Kol kas esame trys, bet darbo efektyvumui dar dvi vyriškos rankos nepamaišytų. gal dar yra supervyrų norinčių prisijugt?
Mamytės paklauskit antrų pusių  mirksiukas.gif

rimuxxx, a tai kaip jus cia tryse?? g.gif dar gi Renatulio vyras Jura bus. as gi sakiau +333+. sake informuos cool.gif

o del pukines kaldros - tai ziurekit, kad nebutu tokia kur po puses metu i gumulus sukrenta. geriau geresne pirkti, kad ilgai tarnautu. cia pamastymas toks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 06, 21:29)
o del pukines kaldros - tai ziurekit, kad nebutu tokia kur po puses metu i gumulus sukrenta. geriau geresne pirkti, kad ilgai tarnautu. cia pamastymas toks.  unsure.gif

zinokit ne viskas yra blogai, kas pigu. mes pavyzdziui uz savo kaldra mokejom kazkas iki 100 Lt (JYSKE), 200x200, ji nepukine, bet labai silta, ir jau metus laiko, labai patenkinti smile.gif man atrodo, kad simta litu moket nera nei daug nei mazai. o viengulei lovai, manau, ir uz 50-70 Lt labai normalia kaldra galima nupirkt smile.gif aisku, kai busim melejonieriai, pirksim kaldras uz tukstancius, bet cia jau tik is ispindejimo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Frane,2006 12 06, 21:29]
rimuxxx, a tai kaip jus cia tryse?? g.gif dar gi Renatulio vyras Jura bus. as gi sakiau +333+. sake informuos cool.gif

Tai šaunu, keturi jau rimta komanda construction.gif
Gal tegul jis susisiekia su Inciuko vyru, ne jis su savo auto vaziuos ir situacija visa zino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2006 12 06, 21:35)
zinokit ne viskas yra blogai, kas pigu. mes pavyzdziui uz savo kaldra mokejom kazkas iki 100 Lt (JYSKE), 200x200, ji nepukine, bet labai silta, ir jau metus laiko, labai patenkinti smile.gif man atrodo, kad simta litu moket nera nei daug nei mazai. o viengulei lovai, manau, ir uz 50-70 Lt labai normalia kaldra galima nupirkt smile.gif aisku, kai busim melejonieriai, pirksim kaldras uz tukstancius, bet cia jau tik is ispindejimo biggrin.gif

as apie kaina ir neshnekejau. drinks_cheers.gif gali uz 20 litu buti, jei gera. siulau tik atkreipti demesi perkant. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 06, 22:09)
as apie kaina ir neshnekejau.  drinks_cheers.gif  gali uz 20 litu buti, jei gera. siulau tik atkreipti demesi perkant.  cool.gif

tai kas be ko reikia kreipti demesi i kokybe smile.gif
Atsakyti
Šaunu biggrin.gif jūs pasitarėt, o aš nusprendžau - nueisiu, pažiūrėsiu, po to parašysiu ir vėl pasitarsim. Kažkaip mano širdis linksta prie ,,Merkio" produkcijos...
Nors pati jau keletą metų miegu po sintetine anklode bigsmile.gif
Atsakyti