Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Taip, vienos, nes kita skirta vežti į G.Vilties g.

rimuxxx, ar tikrai galioja mūsų susitarimas penktadienį apie 16 val.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 06 gruodžio 2006 - 13:37
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 14:30)
Taip, vienos, nes kita skirta vežti į G.Vilties g.

rimuxxx, ar tikrai galioja mūsų susitarimas penktadienį apie 16 val.?

Taip, mūsų susitarimas galioja cool.gif , o tau jau kyla abejonių g.gif
Atsakyti
+333+ aleksandros cekiuka perdave, tai si savaitgali dovaneles ir pinigus jai nuvesiu.
del lovu, gaila kad ne abidvi is karto bet ka darysi, nes nenoriu kad labai ilgai jos ten dulketu, penktadieni po pietu pradeda dazyti tai doh.gif
Gal galit kas nors man tos aleksandros dar adresa imesti i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 06, 15:12)
+333+ aleksandros cekiuka perdave, tai si savaitgali dovaneles ir pinigus jai  nuvesiu.
del lovu, gaila kad ne abidvi is karto bet  ka darysi, nes nenoriu kad labai ilgai jos ten  dulketu, penktadieni po pietu pradeda dazyti tai  doh.gif
Gal galit kas nors man tos aleksandros dar adresa imesti i az  4u.gif

Del lovų tai planuokim taip, jei pavyks abi sukišt tai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiūlymas turbūt neveiksmingas, bet ar nevertėjo Galgių mergaitei vežti "manąją" lovą (nes ten reikia vienos), o Svetlanai vežti Ingakalnio (nes ten reikia dviejų) ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 15:41)
Pasiūlymas turbūt neveiksmingas, bet ar nevertėjo Galgių mergaitei vežti "manąją" lovą (nes ten reikia vienos), o Svetlanai vežti Ingakalnio (nes ten reikia dviejų) ?  g.gif

Man tavo mintis šiuo atveju irgi labiau patinka g.gif
Atsakyti
Man jokio skirtumo nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 15:41)
Pasiūlymas turbūt neveiksmingas, bet ar nevertėjo Galgių mergaitei vežti "manąją" lovą (nes ten reikia vienos), o Svetlanai vežti Ingakalnio (nes ten reikia dviejų) ?  g.gif

skirtumo tai jokio, tik tiek, kad tavo lovos niekas nemate g.gif virbalai noretu apziureti, bet ji jau kaip ir ingakalnio pasirinko. zodziu, virbalams spresti..
Atsakyti
Euforija, aš ne aksčiau kaip kokią 20 unsure.gif gal net vėliau.. tinka?
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2006 12 06, 17:28)
Euforija, aš ne aksčiau kaip kokią 20  unsure.gif gal net vėliau.. tinka?

tinkaa tinkaaa lauksim 4u.gif
Atsakyti
Na, jau čia visai košė makalošė gaunasi... doh.gif
Suprantu, kad patogiau iš vienų namų į kitus abi lovas pervežti. Bet Pelenė skyrė pinigėlių Galgių Julijos lovai. Juos jau turi Ingakalnis. Ar ir čia atsirinksit?

Murzinyte, o ,,tavoji" Koraluose prie Sodros kažkur? Koks jos stovis? Tai man čia viską iš naujo reiktų derint... Kažkaip rankos svyra...dezorganizacija gaunas. g.gif
Kada galima apžiūrėt?

Jei Ingakalnio abi lovas vežat Svetlanai, tai kas rimuxxx padeda?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 05, 14:20)
Tai ne Beižonims turbūt....  doh.gif  blink.gif

Mano pažystama mielai atiduotų lovą. Viengulė, su patalynės dėže po visa lova. Neišrinkta. Reiktų išsivežti (ji gyvena prie Sodros).

Parašykit ar kam nors reikia, nes jei ne - išmes, jei reikia palaikys, kol kas nors paims  thumbup.gif

As jau labai noreciau, kad Galgiu Julijai atitektu Ingakalnio lova. Paskaitykit gerai si posta ir suprasit, kodel blush2.gif
Atsakyti