Taip, vienos, nes kita skirta vežti į G.Vilties g.
rimuxxx, ar tikrai galioja mūsų susitarimas penktadienį apie 16 val.?
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 14:30)
Taip, vienos, nes kita skirta vežti į G.Vilties g.
Taip, mūsų susitarimas galioja , o tau jau kyla abejonių
+333+ aleksandros cekiuka perdave, tai si savaitgali dovaneles ir pinigus jai nuvesiu.
del lovu, gaila kad ne abidvi is karto bet ka darysi, nes nenoriu kad labai ilgai jos ten dulketu, penktadieni po pietu pradeda dazyti tai
Gal galit kas nors man tos aleksandros dar adresa imesti i az
del lovu, gaila kad ne abidvi is karto bet ka darysi, nes nenoriu kad labai ilgai jos ten dulketu, penktadieni po pietu pradeda dazyti tai
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 06, 15:12)
+333+ aleksandros cekiuka perdave, tai si savaitgali dovaneles ir pinigus jai nuvesiu.
Del lovų tai planuokim taip, jei pavyks abi sukišt tai pavyks
Pasiūlymas turbūt neveiksmingas, bet ar nevertėjo Galgių mergaitei vežti "manąją" lovą (nes ten reikia vienos), o Svetlanai vežti Ingakalnio (nes ten reikia dviejų) ?
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 15:41)
Pasiūlymas turbūt neveiksmingas, bet ar nevertėjo Galgių mergaitei vežti "manąją" lovą (nes ten reikia vienos), o Svetlanai vežti Ingakalnio (nes ten reikia dviejų) ?
Man tavo mintis šiuo atveju irgi labiau patinka
Man jokio skirtumo nera
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 15:41)
skirtumo tai jokio, tik tiek, kad tavo lovos niekas nemate virbalai noretu apziureti, bet ji jau kaip ir ingakalnio pasirinko. zodziu, virbalams spresti..
Euforija, aš ne aksčiau kaip kokią 20 gal net vėliau.. tinka?
QUOTE(+333+ @ 2006 12 06, 17:28)
Euforija, aš ne aksčiau kaip kokią 20 gal net vėliau.. tinka?
tinkaa tinkaaa lauksim
Na, jau čia visai košė makalošė gaunasi...
Suprantu, kad patogiau iš vienų namų į kitus abi lovas pervežti. Bet Pelenė skyrė pinigėlių Galgių Julijos lovai. Juos jau turi Ingakalnis. Ar ir čia atsirinksit?
Murzinyte, o ,,tavoji" Koraluose prie Sodros kažkur? Koks jos stovis? Tai man čia viską iš naujo reiktų derint... Kažkaip rankos svyra...dezorganizacija gaunas.
Kada galima apžiūrėt?
Jei Ingakalnio abi lovas vežat Svetlanai, tai kas rimuxxx padeda?
Suprantu, kad patogiau iš vienų namų į kitus abi lovas pervežti. Bet Pelenė skyrė pinigėlių Galgių Julijos lovai. Juos jau turi Ingakalnis. Ar ir čia atsirinksit?
Murzinyte, o ,,tavoji" Koraluose prie Sodros kažkur? Koks jos stovis? Tai man čia viską iš naujo reiktų derint... Kažkaip rankos svyra...dezorganizacija gaunas.
Kada galima apžiūrėt?
Jei Ingakalnio abi lovas vežat Svetlanai, tai kas rimuxxx padeda?
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 05, 14:20)
Tai ne Beižonims turbūt....
Mano pažystama mielai atiduotų lovą. Viengulė, su patalynės dėže po visa lova. Neišrinkta. Reiktų išsivežti (ji gyvena prie Sodros).
Parašykit ar kam nors reikia, nes jei ne - išmes, jei reikia palaikys, kol kas nors paims
Mano pažystama mielai atiduotų lovą. Viengulė, su patalynės dėže po visa lova. Neišrinkta. Reiktų išsivežti (ji gyvena prie Sodros).
Parašykit ar kam nors reikia, nes jei ne - išmes, jei reikia palaikys, kol kas nors paims
As jau labai noreciau, kad Galgiu Julijai atitektu Ingakalnio lova. Paskaitykit gerai si posta ir suprasit, kodel