Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Tęsiame gerus darbus.
Sena tema čia
Atsakyti
Rimuxxx norejau del Kristinos paklausti - gal reikia tapetu? galiu gauti emulsijos,ji vietoj kliju visai gerai klijuoja tapetus,tikrai turiu likusius neblogus kelis variantus tik vat nezinau ar uztekstu ten jiem,tiesa del kilimu pagal foto tikrai reiktu kazko geresnio,turiu kelis na ne pirmos jaunystes bet manau praverstu,kai galesi parasyk i az,taip pat kokia situacija del lempu reikes ar ne?
Atsakyti
Pažiūrėjau nuotraukas...tai mano akimis nėra laaaabai prasta situacija pas Kristina... ar čia mamų pagalba viskas taip susitvarkė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 28, 13:03)
Pažiūrėjau nuotraukas...tai mano akimis nėra laaaabai prasta situacija pas Kristina... ar čia mamų pagalba viskas taip susitvarkė? g.gif

Atejo Kristina i tuscius namus. Pati susitvarke, kad jai pastatytu peciu, savo rankom issiklijavo tapetus. As jai padejau, kiek galejau. Neseniai jai viena mamyte padovanojo linoleuma - ji pasitiese. Taigi, daug pastangu ir lesu i tai ideta.
Tikriausia anksciau nesi skaicius? Kristina neturejo ne vieno baldo - su pagalba ir vaikai turi, kur miegot ir virtuvej atsirado saldytuvas bei dujine virykle( ilga laika neturejo, kur valgyt daryt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 28 lapkričio 2006 - 13:19
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 28, 13:03)

pagal nuotraukas tau pasirodė kad jie neblogai gyvena? unsure.gif
pagal kurią vietą leisk paklausti? nes aš kai neįsivaizdavau - tai pamačius foto tapo aišku,kad sunkiai ..
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 28, 13:17)
pagal nuotraukas tau pasirodė kad jie neblogai gyvena?  unsure.gif
pagal kurią vietą leisk paklausti? nes aš kai neįsivaizdavau - tai pamačius foto tapo aišku,kad sunkiai ..

pagal tą, kur rimuxxx atsiuntė man į až... unsure.gif
Kristina su vaikiukais...
na nebent aš neįsižiūrėjau... arba tiesiog mačiau blogiau gyvenančių... ax.gif
bet tai nereiškia, kad aš nepadėsiu ar kas panašau...tik tiesiog norėjau pasitikslinti kas ir kaip... juk tik neseniai prisijungiau prie Jūsų skyrelio... 4u.gif
Atsakyti
mergaites as irgi noreciau nuotraukyciu 4u.gif

nezinau ar reikia bet kazkada siuliui Vilniaus sandeliuka bet nieks neatsiliepe.turiu valgymo irankiu sakuciu saukstu peiliu ... paieskojus rasciau ir patalynei uzvalkalu.jie nauji bet is tarybiniu laiku dar like. nezinau Kristinos ugio bet spintoje kabo nenesiojami mamos megztiniai.labai siltas mocherinis moteriskas megztinis ir vienas vilnonis vyriskas
Atsakyti
zydroji svajone, rimuxxx ikele naujas fotkes i tema. tik senoje temoje ziurek. kur mamules nuoroda yra. wink.gif
Atsakyti
pasitikrinau : turiu 3 naujus uzvalkalus pagalvei ( 2 baltut baltuteliai vienas geletas ) ir viena nauja uzvalkala kaldrai balta, gaunas komplektas mirksiukas.gif
Atsakyti
boruzhka, kristinos ugis apie 165, batu ishmera 37.

Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 11 28, 16:11)
boruzhka, kristinos ugis apie 165, batu ishmera 37.

o koks kuno sudejimas ? mano ugis lygiai toks pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 11 28, 20:12)
o koks kuno sudejimas ? mano ugis lygiai toks pat  mirksiukas.gif

kur tau fotke atsiust? wink.gif
Atsakyti