QUOTE(una-art @ 2007 12 16, 06:21)
Parodau kaip atrodo iš jų padaryti angeliukai.
Pagaliau užtikau angeliukus kokių ieškojau savo milžiniškai eglei papuošti
Nuostabūs angelai
Nerealaus grožio, ir kaip tik mano skonio
una-art, turbūt tavo prieš tai buves koks nors postas ištrintas, nes sakei "parodau kaip atrodo iš jų padaryti angeliukai"- o kas tas "jis" ir neaišku- t.y. neaišku iš ko jie padaryti. Paskui kažkas kalba apie kažkokias formeles- bet man visai niekas neaišku, arba dėl to, kad esu žioplavota ir nerandu pervertus visą temą, arba ištrinta.
Būk gera, parašyk, iš ko padaryti šie angeliukai, kur įsigyti medžiagų ir priemonių jiems..(jei neišeina viešai, tai bent į a.ž.).
Nes turiu milžinišką eglę, ir visi pirktiniai žaisliukai būna jai arba per maži, arba nuobodoki- vien vienspalviai burbulai, kurių didesnį dydį irgi ne taip paprasta gauti. O be to pirkti išeina brangiai, ir pasirinkimas mažas didesnių įdomių žaislų. Tai daryti pačiai, matau teks, arba duoti draugams formeles ir užsisakyti mielą dovaną kalėdoms- kad kiekvienas, jei turės noro ir laiko, padarytų man po tokį angeliuką prisiminimui ant eglės kabint, vietoj dovanų... Kažkaip sunkiai man sekėsi ieškoti tinkamų- bet šie- idealiai tai, ko man reikia..
Taigi, net jei jau bus po kalėdų, vis tiek lauksiu tavo atsakymo- nes aš dar darau kalėdinius darbelius ir pošventiniu laikotarpiu- kitiems metams, kad vėliau per rūpesčius dažniausiai nespėju.. Nes tokių angelų ant mano eglės reiktų kokių dvidešimties, na gal penkiolikos....
Taigi, labai laukiu ats. iš ko jie, ir kur įsigyti formelių, medžiagų, kiek kainuoja..ir t.t. Aš gyvenu Vilniuje.