QUOTE(Olaiva @ 2007 10 23, 10:12)
aciu Jutaryt
aha,desiu kita foto,nes auginau auginau trijulei garbanas o nesimato nieko
aha,desiu kita foto,nes auginau auginau trijulei garbanas o nesimato nieko
o-pa-pa - fainuoliai tavo angelėliai
O aš einu per visas temas ir giriuosi
Angelas su fakelu (ūgis apie 27cm, veltas sausuoju būdu-adatėlėmis, sparnai ir fakelas-velti šlapiuoju būdu)
O aš einu per visas temas ir giriuosi
Angelas su fakelu (ūgis apie 27cm, veltas sausuoju būdu-adatėlėmis, sparnai ir fakelas-velti šlapiuoju būdu)
Labukas, darbštuolytės
Kiek naudingo pasjus radau, o apie darytą grožį iš vis nekalbu, labai labai
Šiuo metu daug siuvinėju, bet tikrai noriu nunerti nevieną angeliuką, tai tikiuosiu rasiu tam laiko
Siuvinėti mano angeliukai
Kiek naudingo pasjus radau, o apie darytą grožį iš vis nekalbu, labai labai
Šiuo metu daug siuvinėju, bet tikrai noriu nunerti nevieną angeliuką, tai tikiuosiu rasiu tam laiko
Siuvinėti mano angeliukai
Dėkui, mergaitės, už pagyrimus
Iš tikrųjų-nieko čia labai sudėtingo nėra, tik laiko marias atima Na, ir monotoniškas darbas šiek tiek-badai badai badai Įdomiau gal kokį elementą atskirai nuvelti(dūdą, fakelą ir pan.) ar sparnus. O visų įdomiausia-visas detales į visumą "sulipdyti", tada jau matosi, kaip po truputį gimsta angelas, šio momento labiausiai ir laukiu pradėdama naują angelą
Iš tikrųjų-nieko čia labai sudėtingo nėra, tik laiko marias atima Na, ir monotoniškas darbas šiek tiek-badai badai badai Įdomiau gal kokį elementą atskirai nuvelti(dūdą, fakelą ir pan.) ar sparnus. O visų įdomiausia-visas detales į visumą "sulipdyti", tada jau matosi, kaip po truputį gimsta angelas, šio momento labiausiai ir laukiu pradėdama naują angelą
Perziurejau visa tema ir pilka, o-pa-pa ir ievushka angelams neturiu zodziu apsakyti jausmams nuostabus, silti, su charakteriu
noreciau isigyti, bet itariu, kad ievushkos angelai labai labai brangus jei daroma ne viena diena
as renku angeliukus, teikiu pirmenybe ranku darbo, nors draugai padovanoja ir pirktiniu
mano angeliuku mini-kolekcija http://public.fotki....lai-ir-katinai/
sekmes jums, auksarankes
jei pardavinejat tai siulykit
noreciau isigyti, bet itariu, kad ievushkos angelai labai labai brangus jei daroma ne viena diena
as renku angeliukus, teikiu pirmenybe ranku darbo, nors draugai padovanoja ir pirktiniu
mano angeliuku mini-kolekcija http://public.fotki....lai-ir-katinai/
sekmes jums, auksarankes
jei pardavinejat tai siulykit
Lyg ir neketinau girtis, nes idėja ne mano, bet lai jau būna . Va tokį angeliuką pagavau interneto lobynuose SM pagalba ir nutariau jį padovanot ligoniukams (žiūrėt žinutę aukščiau)
Vyras perspėjo mane kad angelai turi būt balti , bet aš suabejojau jo žodžių tikrumu, ir pasitarus su savo asmeniniu angelu sušildžiau rankose va tokį:
Net po mišką su juo truputį pasivaikščiojom, kaip sakant artimiau susipažinom
Vyras perspėjo mane kad angelai turi būt balti , bet aš suabejojau jo žodžių tikrumu, ir pasitarus su savo asmeniniu angelu sušildžiau rankose va tokį:
Net po mišką su juo truputį pasivaikščiojom, kaip sakant artimiau susipažinom
Parodau kaip atrodo iš jų padaryti angeliukai.
Šitie daryti vaiko
taip atrodo įsmeigti. Juos galima smeigti ir tortą, pyragą, puošiant šventinį stalą, o kasdieną į gėlių vazonus ar kabinti interjere.
http://s154.photobuc...ttings/Angelai/
O cia kam idomu
O cia kam idomu
krita - labai gražūs karpiniai, įkelsiu kelias nuotraukas ir čia į temą , bus gražiau čia prieš Kalėdas
O jau Una-art angeliukai - tikra pasaka
O jau Una-art angeliukai - tikra pasaka