TikBasosPedos tavo angelai is vienos knygos kur nemazas rinkinukas ju buvo ar ne ? Kazkur ir as sita knyga atsviesta turiu bet va nuskanuot su kuo ner Beje su 2 ir 3 foto angeliukais dariau "sodus" tai tik koks 5 variantas pas mane liko Visus drauges isprase.
Dėl krakmolinimo: pasidalinkit patirtim, kaip jūs su ta Luga standinat. Man tai jos kvapas labai O be to, net per dvi nosines bandžiau lyginti, bet lygintuvas vis tiek lipo. Aš pati standinu krakmolu. Išsiverdu tokio tiršto tiršto kisieliaus, o po to jį skiedžiu iki norimos konsistencijos. Tirštumą tikrinu pirštais, tad negaliu tiksliai pasakyti, koks angelams reikalingas...
QUOTE(Jumi @ 2006 12 11, 10:23)
TikBasosPedos tavo angelai is vienos knygos kur nemazas rinkinukas ju buvo ar ne ? Kazkur ir as sita knyga atsviesta turiu bet va nuskanuot su kuo ner Beje su 2 ir 3 foto angeliukais dariau "sodus" tai tik koks 5 variantas pas mane liko Visus drauges isprase.
Aš net nežinau iš kur nes visi angeliukai parkeliavo is mokyklos, tai vienos mokytojos paprasiau trafaretu tai kokius turejo tokius tada ir dave... esiu atgal sakysiu duokit darrr
Kažkada įkvėpta šio skyrelio ir parduotuvėje pamatyto nerto angelo nėriau štai tokią dovanėlę
Super ideja.As ir idesiu viena angeliuka.
Labai lengvai darosi.Mes su sunum siuvom.
Labai lengvai darosi.Mes su sunum siuvom.
Angelas Sargas (vilna, badytas adatėlėmis)
Radau pora angeliuku.Tik turiu jausma,kad cia daryta super mamyciu.Tikiuosi nesupyks jei cia nuotraukytes idesiu.
Atkeliavo pas jus i tema pasisveciuoti ir manasis lelijos angeliukas