Įkraunama...
Įkraunama...

Angelai

QUOTE(Minimyma @ 2013 04 27, 09:06)
Gal galetu kuri pasidalint nesudetingo nerto angeliuko schemute? Labai noriu nusinert,  bet nerandu shcemu  verysad.gif

Nukreipsiu Jus į mezgimo/nėrimo temą, angeliukai čia. Peržiūrėjus visą temą rasite ne vieną nuorodą nertiems angeliukams ax.gif
Atsakyti
Mano angeleliai wub.gif

Atsakyti
Maniškiai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 08 rugpjūčio 2013 - 17:27
QUOTE(Šelma @ 2013 08 08, 18:26)
Maniškiai  ax.gif

user posted image

labai grazus, o jus turite forma angeliuku ar ant sablono veliate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 11 rugpjūčio 2013 - 20:55
ADREV, ant šablono smile.gif
Atsakyti
Labai zavingi paskutinieji, tik nosytes lyg per storos, reiketu plokstesni veiduka, o nosyte pameginti kiek kitaip isformuoti, nes truputi primena snukucius gyvunu. Nebent uvo toks uzmanymas. Bet siaip turi tokie mielumo siltumo ispudi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 11, 13:30)
Labai zavingi paskutinieji, tik nosytes lyg per storos, reiketu plokstesni veiduka, o nosyte pameginti kiek kitaip isformuoti, nes truputi primena snukucius gyvunu. Nebent uvo toks uzmanymas. Bet siaip turi tokie mielumo siltumo ispudi  4u.gif

Sumanymo tokio kaip ir nebuvo,padaryti angeliukus primenančius gyvūnų snukučius smile.gif Angelėliai gan maži 15 cm - 7 cm aukščio,sunku nulibdyti tikras ,kaip ir žmogaus nosytes,nors labai pasistengus galima žinoma viską,ir tai be abejo galėčiau padaryti smile.gif bet aš į anotomiją netaikiau, dariau juos iš širdies ir tiek, kūryboje juk viskas galima ,turėtumėt suprasti,nes pati mačiau tapote labai gražius paveisklus ( tik truputuka žmogaus anotomijos žinių trūksta 4u.gif ) taip pat turėtumėt suprasti ir nesuderinamų ir suderinamų spalvų derinimą . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 07 rugsėjo 2013 - 17:43
QUOTE(yyla @ 2013 09 07, 17:37)
Sumanymo tokio kaip ir nebuvo,padaryti angeliukus primenančius gyvūnų snukučius smile.gif Angelėliai gan maži 15 cm - 7 cm aukščio,sunku nulibdyti tikras ,kaip ir žmogaus nosytes,nors labai pasistengus galima  žinoma viską,ir tai be abejo galėčiau padaryti  smile.gif bet aš į anotomiją netaikiau, dariau juos iš širdies ir tiek, kūryboje juk viskas galima ,turėtumėt suprasti,nes pati mačiau tapote labai gražius paveisklus ( tik truputuka žmogaus anotomijos žinių trūksta 4u.gif )  taip pat turėtumėt suprasti ir nesuderinamų ir suderinamų  spalvų derinimą . mirksiukas.gif

Mano atsiliepimas buvo ne apie Jusu angeliukus, o apie veltus Selmos angelus.

Kazkaip jautriai reaguojat. As neturiu tikslo Jusukritikuoti, o tik issakiau savo asmenine nuomone del vienos vieninteles detales. Man pasirode, kad ji puiku darba truputi "isvede is kelio" . Dauguma Jusu darbu man nuostabus smile.gif Jus taip pat betkur galite issakyti betkokia savo nuomone ir tai bus JUSU ASMENINIS POZIURIS , o ne realus faktas mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 07 rugsėjo 2013 - 19:19
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 09 07, 20:12)
Mano atsiliepimas buvo ne apie Jusu angeliukus, o apie veltus Selmos angelus.

Kazkaip jautriai reaguojat. As neturiu tikslo Jusukritikuoti, o tik issakiau savo asmenine nuomone del vienos  vieninteles detales. Man pasirode, kad ji puiku darba truputi "isvede is kelio" . Dauguma Jusu darbu man nuostabus  smile.gif Jus taip pat betkur galite issakyti betkokia savo nuomone ir tai bus JUSU ASMENINIS POZIURIS , o ne realus faktas  mirksiukas.gif

hihihi.gif
Man pastaba labai taikli, tikrai sekantys tokie bulbanosiai nebus biggrin.gif Galvoju su adatėle klijuot juos, arba suvis minimalistines išraiškas, žvėrių vėlimo praktika koją pakišo irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos. O man labai labai tie velti mažulyčiai ir visai ne gyvūniukų jų vedukai, na per mano akis:) Gal priimsit ir mus į kompaniją? Čia Hektoras su rytinės kavos puodeliu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Antras blynas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šelmut, labai dailūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti