Įkraunama...
Įkraunama...

Angelai

Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio 4u.gif rodausi su pirmu savo angeliuku smile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dievaite @ 2012 02 04, 11:34)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio  4u.gif  rodausi su pirmu savo angeliuku smile.gif ax.gif

smile.gif labai keistai pasirode, kol susivokiau, kad cia ne papai, o rankos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 07 kovo 2012 - 11:48
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2012 02 19, 11:16)
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 02 19, 00:58)
smile.gif labai keistai pasirode, kol susivokiau, kad cia ne papai, o rankos  biggrin.gif

g.gif visiem is pirmo zvilgsnio pasirodo, kad ten ne rankos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(yyla @ 2012 02 19, 11:16)
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif  4u.gif

o kodel ne? ax.gif miskinis, Velyku ar pan angelas ax.gif
manau koks turi but angelas yra kiekvieno fantazijos reikalas, net ir sioje temoje pilna ne tik svelniu spalvu nuostabiu angeliuku thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pritariu, ne visi angelai sviesus biggrin.gif
Atsakyti
Ruosiuos sunaus krikstynoms... visiems vaikuciams bus po angeleli...
sis mano pirmas bandymas:
user posted image
Ka manot, negeda toki dovanot? ax.gif

http://alphali.weebly.com/index.html
Atsakyti
liuks pirmas bandymas thumbup.gif
Atsakyti
Tilda miego angelelis.

user posted image

user posted image

Aprasymas
cia.
Atsakyti
Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Game: 26 kovo 2012 - 23:09
QUOTE(Game @ 2012 03 27, 00:02)
Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio.

Gal cia rasi tau patinkancio angeliuko schema?

https://picasaweb.go...2?noredirect=1#
Atsakyti
Tildos leles man labai wub.gif viena turiu isigijusi bigsmile.gif

o cia mano angelelis smile.gif

user posted image
Atsakyti