Sveikos mamytes. Noriu parodyti ir as savo angela. Neriau dukrytei i darzeli
QUOTE(yyla @ 2011 10 28, 18:36)
Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.
QUOTE(-helija- @ 2011 11 28, 16:42)
Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.
pritariu. nuostabus
jo dabar atejo tokie laikai, kad pirkti kinietiska daikta pigiau nei paciam pasidaryt...
Bet Kinietiškas daikčiukas nesuteiks tiek malonumo,kaip rankomis darytas. O kiek malonumo teikia pats darymas
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 21:49)
maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti
Žinoma kad pigiau bet savos gamybos angeliukas tikrai daugiau džiaugsmo suteiks nei urminis kurių bus pilna ir kituose namuose
Štai kokius šiemet gaminome angelus vaikučiams į darželį
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 20:49)
maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti
pigiau tikrai neiseitu. irisiniu siulus perki uz 10-15lt, o kiek is ju iseitu angeliuku nertu.
o cia dar gali nusinerti kaip nori, kad nebuti vienodi. ir pasipuosti kaip uzsigeisi
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 05, 22:24)
na, šis paskutinis (Vilties angelas)-25cm, Angelas Izidorius (ryžas)-26cm, tas su dūdele Rapolas -apie 30cm.
O kiek laiko užima-tiksliai pasakyt net negaliu.Turiu pora laisvų valandėlių-tai pabaksnoju, kitą dieną-dar kelias valandas, trečią dieną-dar... Jau pačiai įdomu-kiek valandų užtrunka ,kol užbaigiu iki galo.Mąsčiau-gal kokį šachmatininkų laikrodį nusipirkt ir fiksuot laiką?
Vienu žodžiu-per dieną niekaip nepavyktų Visgi užtrunka...
O kiek laiko užima-tiksliai pasakyt net negaliu.Turiu pora laisvų valandėlių-tai pabaksnoju, kitą dieną-dar kelias valandas, trečią dieną-dar... Jau pačiai įdomu-kiek valandų užtrunka ,kol užbaigiu iki galo.Mąsčiau-gal kokį šachmatininkų laikrodį nusipirkt ir fiksuot laiką?
Vienu žodžiu-per dieną niekaip nepavyktų Visgi užtrunka...
Kiek reikia kantrybės turėti tokius angelus su viena adata subaksnoti?
Nuostabūs, labai labai tie angelai...
Čia mano angeliukas