Įkraunama...
Įkraunama...

Angelai

Sveikos mamytes. Noriu parodyti ir as savo angela. Neriau dukrytei i darzeli rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
maniškis angeliukas sūneliui į darželio parodą ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2011 10 28, 18:36)
Mano angeleliu kompanija biggrin.gif

user posted image

Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.
Atsakyti
QUOTE(-helija- @ 2011 11 28, 16:42)
Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.

pritariu. nuostabus wub.gif
Atsakyti

jo dabar atejo tokie laikai, kad pirkti kinietiska daikta pigiau nei paciam pasidaryt...
Atsakyti
Bet Kinietiškas daikčiukas nesuteiks tiek malonumo,kaip rankomis darytas. O kiek malonumo teikia pats darymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 21:49)
maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti ax.gif

Žinoma kad pigiau bet savos gamybos angeliukas tikrai daugiau džiaugsmo suteiks nei urminis kurių bus pilna ir kituose namuose
Atsakyti
Štai kokius šiemet gaminome angelus vaikučiams į darželį
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 20:49)
maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti ax.gif

pigiau tikrai neiseitu. irisiniu siulus perki uz 10-15lt, o kiek is ju iseitu angeliuku nertu.
o cia dar gali nusinerti kaip nori, kad nebuti vienodi. ir pasipuosti kaip uzsigeisi
Atsakyti
Kažkas nerealaus thumbup.gif , žiūriu neatsižiūriu į jūsų grožius , nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 05, 22:24)
na, šis paskutinis (Vilties angelas)-25cm, Angelas Izidorius (ryžas)-26cm, tas su dūdele Rapolas -apie 30cm.
O kiek laiko užima-tiksliai pasakyt net negaliu.Turiu pora laisvų valandėlių-tai pabaksnoju, kitą dieną-dar kelias valandas, trečią dieną-dar... Jau pačiai įdomu-kiek valandų užtrunka ,kol užbaigiu iki galo.Mąsčiau-gal kokį šachmatininkų laikrodį nusipirkt ir fiksuot laiką?  g.gif
Vienu žodžiu-per dieną niekaip nepavyktų  schmoll.gif Visgi užtrunka...

Kiek reikia kantrybės turėti tokius angelus su viena adata subaksnoti? g.gif
Nuostabūs, labai labai tie angelai... wub.gif
Atsakyti
Čia mano angeliukas

user posted imageuser posted image
Atsakyti