Įkraunama...
Įkraunama...

Angelai

Aha, modelinas 4u.gif
Atsakyti
Irunia-liuks thumbup.gif
Atsakyti
Irunia thumbup.gif Ziauriai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 12 04, 15:52)
Ar priimsit maniškį prie chebros? lotuliukas.gif


thumbup.gif wub.gif , negali nenusišypsot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar galit kuri nors atsakyti, kaip krakmolinti angelus? Maniskis toks trorokas ir sunkokas gavosi.
Su krakmolu? Jei taip, tai ka ir kaip daryti?

Aciu uz atsakyma.

S.
Atsakyti
QUOTE(Liepa2 @ 2009 12 06, 00:08)
Sveikos,

ar galit kuri nors atsakyti, kaip krakmolinti angelus? Maniskis toks trorokas ir sunkokas gavosi.
Su krakmolu? Jei taip, tai ka ir kaip daryti?

Aciu uz atsakyma.

S.

Is tikruju, kaip krakmolinti tuos, pavadinkim taip, 3D angelus, as nezinau... o plokscius as krakmolinu taip: imu silto vandenuko, pora saukstu krakmolo, sumaisau, praskalauju ten savo nerinuka, po to dar praskalauju svariu vandeniu truputuka ir einu lyginti... lyginu per medziagos skiautele...lyginant nerinuka galima paformuoti, patampyti, kad uzlyginus jis igautu norima forma...lyginant jis dziusta, o visiskai isdziuves, pasidaro standus ir islaiko padaryta forma...
Tik jei jusu angelelis is storu siulu, nezinau, kaip su krakmolinimu bus... as visada krakmolinu tik is nerimui skirtu siulu nertus gaminius...
o kaip krakmolinti pastatomus angelus? Man taip pat idomu... Jus juos ant ko nors uzmove dziovinate,kad igautu forma, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 08 gruodžio 2009 - 13:41
Galbūt užmovus ant ko nors, ar prikišus švaraus popieriaus ar medžiagos į vidų (priklausomai nuo formos) ir džiovinant su plaukų džiovintuvu, pavyzdžiui.
Atsakyti
O aš girdėjau,kad labai gerai su LUGA kietinti ir nepageltonuoja.Tik nežinau kur pirkti.Dar yra purškiamas standiklis.

O čia turiu išsisaugojusi iš SM kaip krakmolinti:

1 būdas:Krakmolinu visą laiką tik su krakmolinimo priemone LUGA. Man atrodo, dabar ją Higėja gamina. Niekad nekrakmolinu su krakmolu - jis yra persilpnas. Dar žinau, kad krakmolina su cukrumi, bet nebandžiau.
Procedūra tokia:
išskalbti, po to dedu po vieną-dvį snaiges į neskiestą LUGĄ. Laikau jas ne mažiau poros valandų, tada nuspaudžiu ir iš karto tempiu. Nors truputį dingsta mezgimo reljefas, bet šitaip krakmolyti daiktai visiškai nepraranda formos. Pas mane servetelės yra, kurios taip krakmolytos prieš dvidešimt metų ir dar dabar jos kaip naujos smile.gif))))

2:su krakmolu senas ir patikrintas budas:
kol uzvirs vanduo, pasiruosi dubeneli,kur merksi krakmolinamus darbelius, i puodeli dedi 1-2 saukstus krakmolo, uzpili trupuciu salto vandens ir ismaisai. Uzwirus vandeniui, pili vandeni i dubeni ir is karto maisant supili puodelyje esanti ismaisyta krakmola. Merki sawo nerinius ir kai atvesta, istraukusi ir truputi nugrezusi gali tempti su smeigtukais. Sekmes !!! smile.gif

3.Aš tai visada "krakmolyju" su Lipalu(balti grietinės tirštumo klijai).Juos atskiedžiu vandeniu,jei padarau tirštesnius-tai darbeliai būna labai standūs.Tik reikia žiūrėti kad nepasiliktų gumuliukų,bet tai pažiūriu ištampydama rankdarbį.Pamirkius keletą minučių darbelį kruopščiai ištampau ir palieku džiūti.Lyginti nereikia,nes klijai kimba prie lygintuvo.Taip "krakmolyju" tik baltus rankdarbius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asarele54: 09 gruodžio 2009 - 05:57
QUOTE(Olaiva @ 2007 10 23, 11:12)
gal kas turit situ grazuoliu schemas?  ax.gif

Angelai



user posted image


Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 12 08, 15:57)
Galbūt užmovus ant ko nors, ar prikišus švaraus popieriaus ar medžiagos į vidų (priklausomai nuo formos) ir džiovinant su plaukų džiovintuvu, pavyzdžiui.


Aš užmaunu ant buteliuko nuo sulčių, tinkančios formos, labai liuks gaunasi.
(tiesa, tik pirmą angelą neriu, tai nežinau, kaip ten gausis)- bet su buteliuku yra labai patogu.

Krakmolinsiu su Lipalu - bandžiau purkšti plaukų laku, kaip servetėles, bet nesilaiko, minkštokas.
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 11 29, 01:02)
Tai nieks neuzmatet? bigsmile.gif

Juk ten šalia ir schemos yra.

Ši lenkaitė, kurios nuoroda, labai nuostabi meistrė.. mačiau daug jos darbų, pasaka...
Atsakyti
O čia mano tradiciniai angeliukai (tik dar čia nerodyti ax.gif ) Priimkit į būrį:

user posted image


Ir atsakau apie krakmolinimą 4u.gif Dažniausiai naudoju seną patikrintą metodą - krakmolo kleisterį (plikytą krakmolą) (naudojau ir "Luga", bet mane jo kvapas erzina, per daug stiprus ).Pasidarau tirštą, kaip klijus. Sumirkau gerai angeliukus, nuspaudžiu ir šiek tiek patampiusi juos palieku per naktį džiūti kambario temperatūroj. Ryte jie būna šiek tiek drėgni, tada jau užsimovusi ant nykščio kaip reikiant ištampau, suteikiu tinkamą formą ir palieku pabaigti džiūti. O kas man iš to gaunasi - matote smile.gif .
Atsakyti