Na, tai kaip ?
Aš visuomet kažkodėl jausdavau tarsi kompleksą priimdama dovanas, tiek dideles, tiek mažas, tiek iš artimiausių žmonių, tiek iš mažai pažįstamų, kol tik neseniai kažkur perskaičiau labai įtikinamus argumentus, kad nereikia ir negalima jaustis negerai, tarsi nevertam tos dovanos ar pan., tai va, dabar jau ligtai kitaip
QUOTE (lengvute @ 2004 10 20, 18:09) |
Na, tai kaip ? Aš visuomet kažkodėl jausdavau tarsi kompleksą priimdama dovanas, tiek dideles, tiek mažas, tiek iš artimiausių žmonių, tiek iš mažai pažįstamų, kol tik neseniai kažkur perskaičiau labai įtikinamus argumentus, kad nereikia ir negalima jaustis negerai, tarsi nevertam tos dovanos ar pan., tai va, dabar jau ligtai kitaip |
man labai patinka gauti dovanas ir tikrai jauciuosi gerai jas priimdama. malonu, kai nustebina ivertina tavo triusa
As tai labaaaai megstu dovanas . Ir tikrai gerai jauciuosi jas imdama. Ir baisiai mane siutina, kai as dovanoju kam nors dovana, dazniausiai ilgai rinkta, ieskota, o tas paima-"oj aciu, nereikejo..." ir net neisvyniota padeda i sali-tipo, nemandagu pult prie dovanu . Visada noriu matyti ar dovana patiko, tiko, nudziugino, nuvyle...O pati visada stengiuosi parodyt susizavejima gautu daiktu, nors jau keturi tokie spintoj guli...
QUOTE(Aushrine @ 2004 10 21, 10:36)
As tai labaaaai megstu dovanas . Ir tikrai gerai jauciuosi jas imdama. Ir baisiai mane siutina, kai as dovanoju kam nors dovana, dazniausiai ilgai rinkta, ieskota, o tas paima-"oj aciu, nereikejo..." ir net neisvyniota padeda i sali-tipo, nemandagu pult prie dovanu . Visada noriu matyti ar dovana patiko, tiko, nudziugino, nuvyle...O pati visada stengiuosi parodyt susizavejima gautu daiktu, nors jau keturi tokie spintoj guli...
viiiiisishkai sutinku:))
as irgi tajp elgiuosi
Balsavau uz penkta varianta- man kazkaip visada nejauku kai priimu dovanas, nesijauciu galbut ju verta, ar kas cia
o siaip as anksciau prie zmoniu neisvyniodavau dovanu, galbut pasielgdavau savanaudiskai, bet as noredavau ta akimirka kai isvyniosiu ir pamatysiu ta staigmena buti viena ir tiesiog pasimegauti ta minutele. O kai reikia isvynioti prie iteikusiojo dovana kaip taisykle reikia sakyti kaip viskas miela ir grazu bei fantastiska, nors kartais galbut ta dovana nera jau tokia gera na as esu dekinga uz dovanas, na bet galbut nevisai pataike su ta dovana
dabar dovanas isvynioju prie sveciu akiu, bet isvynioju graziai. Mane erzina kai uzsienieciai vynioja dovanas, pradeda plesyti tas popieriu i kuri suvyniota ir t.t barbarai! as is leto is leto ir isvynioju. Man nepatiktu jei mano ta dovana noredami isvynioti pradetu plesyti popieriu
o siaip as anksciau prie zmoniu neisvyniodavau dovanu, galbut pasielgdavau savanaudiskai, bet as noredavau ta akimirka kai isvyniosiu ir pamatysiu ta staigmena buti viena ir tiesiog pasimegauti ta minutele. O kai reikia isvynioti prie iteikusiojo dovana kaip taisykle reikia sakyti kaip viskas miela ir grazu bei fantastiska, nors kartais galbut ta dovana nera jau tokia gera na as esu dekinga uz dovanas, na bet galbut nevisai pataike su ta dovana
dabar dovanas isvynioju prie sveciu akiu, bet isvynioju graziai. Mane erzina kai uzsienieciai vynioja dovanas, pradeda plesyti tas popieriu i kuri suvyniota ir t.t barbarai! as is leto is leto ir isvynioju. Man nepatiktu jei mano ta dovana noredami isvynioti pradetu plesyti popieriu
Dovanas priimu gana maloniai ir visada jomis džiaugiuosi., jeigu jos dovanojamos iš meiės,įvertinant mano pastangas, darbą. Balsavau už 3 variantą. Man labai priklauso nuo ko gaunu dovanas. Nepatinka gauti dovanas iš mokinių tėvelių(dirbau mokytoja). Tada jaučiuosi labai nesmagiai, nes lyg jaučiu kažkokį sąžinės graužimą, gal priekaištus, jaučiuosi labai įsipareigojusi prieš tuos vaikus ir jų tėvelius. Nepatinka man tokia būsena. Geriau jaustis laimingai negaunant iš jų jokių dovanų. Tiesa, labai malonu, kai mokiniai patys padaro tavirutes ir ten parašo savo palinkėjimus. Tai taip pakelia nuotaiką, kad net gyvenimas pasidaro šviesesni.
Ar nesijaučiat nepatogiai priimdami dovanas?
žinot, kai perskaičiau temos pavadinimą, pamaniau, kad kalba eina apie kyšius
tai va, jei darbuotojai atnešdavo saldainių dėžikę, čia pat ir sukirsdavom, jokių kompleksų nejaučiau, aišku,pasakydavau, ala ką čia sugalvojot, nereikia.
ir šiaip labai patinka gauti, o dar labiau dovanoti, na pvz, einant pas draugę nunešti kokiį menkniekutį į "ūkį" - kad ir rankšluostuką, vis nuotaiką pakelia, o ir dėmesys parodytas
žinot, kai perskaičiau temos pavadinimą, pamaniau, kad kalba eina apie kyšius
tai va, jei darbuotojai atnešdavo saldainių dėžikę, čia pat ir sukirsdavom, jokių kompleksų nejaučiau, aišku,pasakydavau, ala ką čia sugalvojot, nereikia.
ir šiaip labai patinka gauti, o dar labiau dovanoti, na pvz, einant pas draugę nunešti kokiį menkniekutį į "ūkį" - kad ir rankšluostuką, vis nuotaiką pakelia, o ir dėmesys parodytas
KAIP JUS PADAROT SAVO PUSLAPIUKA GRAZU PVZ. SU BARUZEN?
as irgi labai nejaukiai jauciusi gaudama dovanas,niekada nezinau ka sakyti O divanoti tai labai megstu,tik ir laukiu progos kad mielai nustebinti.Tik manau kad dovanos neturi buti brangios,kad nepareigotu.
As juociausi nepatogiai priimdama brangias dovanas is zmogaus/zmoniu, kurie patys tuo metu gyvena itin taupiai. Teko 1-2 kartus...
Kitu atjeju, labai megstu dovanas, ypac netradicines, kurios yra skirtos asmeniskai man, o ne buiciai, idomiai isrinktos Turiu viena drauge, kuri mane per kiekviena svente labai nustebina, maloniai Ko gero jai ir yra sunkiausia isrinkti dovana, kad galeciau atsakyti tuo paciu
Kitu atjeju, labai megstu dovanas, ypac netradicines, kurios yra skirtos asmeniskai man, o ne buiciai, idomiai isrinktos Turiu viena drauge, kuri mane per kiekviena svente labai nustebina, maloniai Ko gero jai ir yra sunkiausia isrinkti dovana, kad galeciau atsakyti tuo paciu
balsvau uz ketirta varianta, jokio nepatogumo nejauciu:) faina gauti dovanas
Nors ir begalo megstu dovanas , kazkodel visada jauciosi nejaukiai jas gadama . Nezinau, gal tiesiog bijau, kad tas kas dovanoja tikisi kokios nors kitokios reakcijos