Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas lazeriu

QUOTE(Krissstina @ 2008 08 20, 20:14)
neturiu fotiko dabar, kompo kamera ir mobiliu nesimato.
tvarkausi pas Egle, savininke Neodentos, tai labai labai gerai viskas.

aišku ,o ji pati man rekomendavo vyriškį kažkokį iš savo klinikos ,tik pavardės nepamenu ax.gif
Kaip dantukai ,ar nepradėjo gelsti ,ar taip ir nepajutai dantų jautrumo?
Atsakyti
Rekomenduoju šį gaminį - http://www.grazusdantys.lt
Atsakyti
Girdėjau kad Biržuose iki spalio 1 dienos akcija, balinimas lazeriu 250 litu, gal girdejote ar bandet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 21, 10:50)
aišku ,o ji pati man rekomendavo vyriškį kažkokį iš savo klinikos ,tik pavardės nepamenu ax.gif
Kaip dantukai ,ar nepradėjo gelsti ,ar taip ir nepajutai dantų jautrumo?

kur butu galima isigyti toki dalyka? Sudomino is tikruju unsure.gif Nors man ir tos balinamosios dantu pastos visai padeda smile.gif
Atsakyti
Turi omeny vyriškį su baltu (o gal žydru dabar jau) chalatu iš Neodentos? biggrin.gif
Man atrodo, kad geresni jau išpirkti ten, bet gali paieškoti medicinos universitete pradedančių, pati išsiauklėsi, o ir kainuos žyyymiai pigiau, o gal kada ir į Neodentą įsidarbins :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(Lorelė @ 2008 09 22, 15:09)
Girdėjau kad Biržuose iki spalio 1 dienos akcija, balinimas lazeriu 250 litu, gal girdejote ar bandet?  bigsmile.gif

Labas,
Girdziu pirma karta bigsmile.gif cia kur taip balina? Nebandziau bet noreciau isbandyti jei turi kokios info atsiusk man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2008 08 18, 16:26)
Šiandien man nubalino Zoom lazeriu dantukus - rezultatas nerealus!!!
Dantys iš gelsvų tapo visiškai balti, tiek, kiek net nesitikėjau.

Truko dvi valandas, neskaudėjo nei trupučio, nes suleido penkiose vietose vaistukų.
Keista, nors stomatologė perspėjo dėl galimo dantų jautrumo, jie visai nejautrūs...

As ir noriu Zoom pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutja: 18 lapkričio 2008 - 19:44
QUOTE(Linana @ 2007 02 16, 14:51)
Mane taip pat domina informacija, kur Kaune galim balintis dantukus?

QUOTE(dinciukas @ 2008 04 26, 13:05)
sveikos smile.gif

kaune balintis lazeriu galima lazerines odontologijos centre ir viadentoj.  o kitais budais balinti dantis galima ir beveik visuose kituose dantistu kabinetuose

Kaune dar galima balintis ZOOM programa lazeriu Practicus klinikoje. Cia pries prisikelimo baznycia, 800-850lt. As ten lankausi jau du metus, labai malonus gyditojai, aplinka viskas thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes. A savo dantukus esu balinusi lazeriu, tiesa ne Lietuvoje - Amerikoje (nes pries 8 metus LT to dar nebuvo). Balinimas uztruko 1 valanda, rezultatas buvo neitiketinai geras, sypsena kaip tu holivudo grazuoliu thumbup.gif Po proceduros kokia savaite buvo jautrus dantys, bet pasui praejo jautrumas, nors kuri laika dar naudojau spec dantu pasta, jautriems dantims. Buvau l;abai patenkinta, bet po kokiu poros metu dantys gryzo i pirmine padeti... doh.gif Tada procedura buvo naujiena ir JAV, kainavo 500$ blink.gif Norint greito ir efektyvaus rezultato - rekomenduoju! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ifonly @ 2008 08 22, 11:41)
Rekomenduoju šį gaminį - http://www.grazusdantys.lt

Gal kuri bandėte šitą dalykėlį? Ar veikia? g.gif
Atsakyti
Mane stomotologai atkalbinėja kadangi poveikis dantim yra neigiamas, kažin ar tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2009 05 19, 11:50)
Mane stomotologai atkalbinėja kadangi poveikis dantim yra neigiamas, kažin ar tikrai  g.gif

Sveikos,

aš balinausi su ZOOM sistema stomotologijos kabinete.

Visa procedura uztruko mazdaug 1,5 val, nes dar yra pasiruosimas jai.

Kaina 800lt. Pries tai savaite pries dariausi burnos higiena ir mokejau papildomai zinoma.

Siaip tikrai labai labai bijojau, nes esu naturaliste ir bijau visokiu isikisimu nenaturaliu, todel dar pries balinima stomatologei teko pavargti su manim kol itikno, jog tikrai nenusivilsiu.

Ir tikrai nenusivyliau. Siaip esu jautruole labai, bet man ne vienos dienos nebuvo jautrus dantys.

zinoma neisbalino gal tiek kiek holivudo zvaigzdziu netikri dantys, bet dantys tapo naturaliai balti ir sypsena dabar tikrai nuostabi.

Praejo jau puse metu ir man atrodo, jog tie dantys tik baltesni darosi, nes kai tik issibalinau niekas manes neklause is pazistamu ar buciau balinusi dantis, o dabar vis dazniau kas paklausia.

Apie balinima lazeriu girdejau, jog sukelia per dideli soka dantims ir yra zymiai stipresnis. Zinoma efektas baltumo atzvilgiu galbut ir geresnis, bet dantu sveikatai manyciau, kad ne.

Rekomenduoju ZOOM smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 19 gegužės 2009 - 11:51