QUOTE(ingridukas @ 2012 01 27, 22:56)
Tikrai butu idomu suzinot jusu nuomone ir atsiliepimus.Svarstau koki man dantu balinimo buda pasirinkt,skaitineju vis ir niekaip negaliu apsisprest 

QUOTE(braskee84 @ 2012 03 27, 17:12)
Rytoj turejau eiti balintis dantuku su lazeriu... Bet po visu neigiamu pasisakymu greiciausiai teks procedura atsaukti
Beda tame, kad palnuoju daryti estetini blombavima, tai bijau, kad po kiek laiko dantukai gris i tokia spalva kokia buvo, o preikiniai dantys, kuriems darys estetini blombavima bus baltesni
O daryti balinima kas metai laiko nesinori, ne tik del to, kad brangiai kainuoja, bet baisu, kad is dantu nieko nebeliks
Butu dantys sveiki neblombuoti, tai rizikuociau, kaip bus taip... o dabar busiu priversta balinti ir balinti...Esu visiskai pasimetyus ir nezinau, ka daryti 

QUOTE(knopke* @ 2012 03 27, 20:06)
mano situacija tokia pati..bet mano dantys pilkai geltoni, priekis padarytas estetinio plombavimo, visi 10 dantuku, apacia bane balinti, eja, ppo 2 seansu kabinete, po 15 min nejo istverti jautrumo, geriau vaistus nuo skausmo, nepramuse..daktare butu ir toliau balinusi, bet apsvarciau uz ir pries ir apacia laukia estetinio plombavimo...nes jau geriau taip, nei kankinti nuvalgytus, pazestus ir taip dantukus
Tokios skirtingos merginų nuomonės dėl balinimo poveikio ir dėl to ar kenkia dantims ar ne. Šiuo metu yra juk ir natūralių priemonių (BE peroksido, sodos ir cheminių medžiagų), kuriomis galima pasibalinti dantukus. Aišku, kadangi priemonės visiškai natūralios, akinančio dantų baltumo garantuoti negali. (Bet galutinio efekto negali garantuoti ir balinimas lazeriu ar kapomis). Tačiau dantukai vistiek gerokai pabaltėja ir atrodo žymiai sveikiau