Balinausi dantukus lazeriu,dantys po sios proceduros tapo ypac jautrus,daugiau sios proceduros nenoreciau kartoti

QUOTE(ginciucha @ 2011 10 25, 19:21)
Balinausi dantukus lazeriu,dantys po sios proceduros tapo ypac jautrus,daugiau sios proceduros nenoreciau kartoti 

Sveiki.Issibalinau dantukus ZOOM sistema.Esu labai patenkinta.Dantys igavo viena sviesiausiu atspalviu.Proceduros metu jokio diskomforto nejauciau.Dantu jautrumas visiskai nepadidejo.
sveikos merginos...
skaitausi jusu atsiliepimu ir kiek suprantu vis tiek reikia nuspresti paciai arba stomotologas pataria...nes kiekvienai skirtinai...
as labai norejau jusu pagalbos...interente skaiciausi ,apie dau g kliniku kuriose balina..bet tiesiog mazai ten atsiliepimu...gal galetumet patarti kokia klinika kaune arba Siauliuose...nes pati esu ne Lietuvoje,tai grizus nelabai noretusi i visskai apie nieka negirdejusia nueiti...bet tiesiog,kuri pas ka balinotes ir man uztektu
stebuklingos nesitikiu 
labai labai aciu
skaitausi jusu atsiliepimu ir kiek suprantu vis tiek reikia nuspresti paciai arba stomotologas pataria...nes kiekvienai skirtinai...
as labai norejau jusu pagalbos...interente skaiciausi ,apie dau g kliniku kuriose balina..bet tiesiog mazai ten atsiliepimu...gal galetumet patarti kokia klinika kaune arba Siauliuose...nes pati esu ne Lietuvoje,tai grizus nelabai noretusi i visskai apie nieka negirdejusia nueiti...bet tiesiog,kuri pas ka balinotes ir man uztektu

labai labai aciu

gal galima plačiau apie ZOOM lempas?
kur?kas?kaip?kiek?
dėkui labai

dėkui labai

Po savaites balinsiuosi dantis lazeriu Vilniuje, 'Denticijoje'. Po visko galesiu parasyti atsiliepimus.
QUOTE(Elena4 @ 2004 10 21, 06:13)
Pilene yra vilniuje, pilaites mikro rajone ;

http://pilene.lt/ pilene
Gal kas balinote dantis Baltupio odontologijos centre, Vilniuje?
Labai reikia nuomonės

QUOTE(melynasuknele @ 2012 01 05, 17:41)
Po savaites balinsiuosi dantis lazeriu Vilniuje, 'Denticijoje'. Po visko galesiu parasyti atsiliepimus.
Tikrai butu idomu suzinot jusu nuomone ir atsiliepimus.Svarstau koki man dantu balinimo buda pasirinkt,skaitineju vis ir niekaip negaliu apsisprest

QUOTE(natylli @ 2011 02 09, 17:32)
as jau po proceduros,dare man su lempa,o ne su lazeriu.Kazkaip cakar sake kad su lazeriu,o siandien pasirodo su lempa,arba as netaip supratau .Na vienu zodziu,esu patenkinta rezultatu.Pasviesejo,nepasakyciau kad labai ,bet tonu tai sviesesni,graziau atrodo.Pati procedura visai neskausminga,nieko nejauciau.Ir po jos nieko ,dantys nejautrus,kaip buvo ir pries tai.
As likau patenkinta
As likau patenkinta

Sveikutes vel

va praejo metai,ir dantukai nebe tokie balti.Vel kartosiu Kovo men. sia procedura.Darysiuos su lempa,nes jau isbandyta
Rytoj turejau eiti balintis dantuku su lazeriu... Bet po visu neigiamu pasisakymu greiciausiai teks procedura atsaukti
Beda tame, kad palnuoju daryti estetini blombavima, tai bijau, kad po kiek laiko dantukai gris i tokia spalva kokia buvo, o preikiniai dantys, kuriems darys estetini blombavima bus baltesni
O daryti balinima kas metai laiko nesinori, ne tik del to, kad brangiai kainuoja, bet baisu, kad is dantu nieko nebeliks
Butu dantys sveiki neblombuoti, tai rizikuociau, kaip bus taip... o dabar busiu priversta balinti ir balinti...Esu visiskai pasimetyus ir nezinau, ka daryti

mano situacija tokia pati..bet mano dantys pilkai geltoni, priekis padarytas estetinio plombavimo, visi 10 dantuku, apacia bane balinti, eja, ppo 2 seansu kabinete, po 15 min nejo istverti jautrumo, geriau vaistus nuo skausmo, nepramuse..daktare butu ir toliau balinusi, bet apsvarciau uz ir pries ir apacia laukia estetinio plombavimo...nes jau geriau taip, nei kankinti nuvalgytus, pazestus ir taip dantukus