Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas lazeriu

QUOTE(Julenk@ @ 2009 12 18, 11:16)
Sveikos  mirksiukas.gif
Štai mano rasta pigiausia kaina jei kam įdomu http://www.alfaclini...dantubalinimas/ . Šiandien eisiu pas Pilene, tai išklausinėsiu viską  bigsmile.gif Bet kažkaip man atrodo, kad balinimas halogenine šviesa - tai tikrai geresnis nei tos kapos, pastos, lazeriai  blink.gif  Ir kaina  thumbup.gif

Ar yra balinusiu dantis halogenine sviesa? Kokie rezultatai/ atsiliepmai? ax.gif
Atsakyti
Kiek laikosi balti dantys po isbalinimo halogenine sviesa? g.gif
Atsakyti
o ka manote apie balinimo juosteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idinessa @ 2010 03 17, 23:01)

Mano nuomone, geriausia yra nuvalyti nuo dantu apnasas pas higienista ir naudoti balinancia dantu pasta.  ax.gif Stebuklu nebus, bet bent jau dantukams nekenks, nekainuos dideliu pinigu, o ir rezultatas bent minimalus bus.  rolleyes.gif

mechaninis dantu zulinimas sepeteliu kenkia daug daugiau nei profesionalus balinimas. Taip visa emalis tik subraizomas, lazeriu jis veikiamas, bet budas visai kitoks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2010 06 20, 20:48)
mechaninis dantu zulinimas sepeteliu kenkia daug daugiau nei profesionalus balinimas. Taip visa emalis tik subraizomas, lazeriu jis veikiamas, bet budas visai kitoks. smile.gif

Na, nelabai įsivaizduoju, su kuo dar galima valytis dantis, jei ne su šepetėliu. blink.gif O gal siūlot jų visai nevalyti? lotuliukas.gif Tikrai dantų zulinimas šepetėliu yra pats minimaliausias dantų žalojimo būdas, koks tik gali būti. mirksiukas.gif
Kas dėl dantų balinimo bet kokiu būdu, niekas nepakeis mano nuomonės, kadangi pati tai išbandžiau. doh.gif O be to, bet kuris sąžiningas stomatologas Jums pasakytų, kad bet koks dantų balinimo būdas kenkia dantims. rolleyes.gif
Čia jau kiekvieno reikalas ir pasirinkimas, ką daryti su savo dantimis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ar yra isbandziusiu balinima halogenine sviesa? Gal tai maziau kenksminga nei lazeriu? Ir dar akcija toje alfaclinic vykdoma, tai labai mane sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 02 25, 18:33)
sveikos smile.gif  galiu pasidalinti dantų pabinimo patirtimi, šiokia tokia smile.gif

balinausi praėjusią savaitę tai nuomonė dar nesusitupėjusi smile.gif  na ką, procedūra velniškai nesmagi  unsure.gif   pradedant apynasriu kur į burną deda ir baigiant dantų skausmu. procedūros metu tai jausmas toks, kad dantis kaista, ištveriama. bet paskui man dvi valandas kelis dantis tiesiog skaudėjo, gėlė baisiausiai. išbalo tik (?) vienu tonu ( nerūkiau, nerūkau, su kava nedraunu). nežinau ar čia daug ar mažai, bet pasižiūrėjus į veidrodį jokio "wow"  nebuvo. dabar kai pagalvoju tai vazdas tų 900 lt nevertas  schmoll.gif

Kaip skirtingai g.gif man nei pati procedura su apynasriais neprailgo, nei buvo skausminga. Gal viena ar du kartus sugele dantuka, bet stomotologas dar pries procedura perspejo, kad duociau zenkla ir jis galetu lazeri isjungti kelioms sekundems, tad tikrai nekentejau jokiu skausmu. Po balinimo patartina isgerti tablete nuo skausmo kieno dantukai jautrus, bet pati net negeriau. Man rezultatas buvo akivaizdus, akinamai balta spalva, tikrai 'wow' efektas vertas kainos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Stela *: 23 birželio 2010 - 17:39
Tikrai skirtingai ax.gif as pries koki puse metu su lazeriu balinausi, pati procedura nebuvo labai nemaloni, dantys po to jautrus buvo, bet va to wow nebuvo.. galbut tam turejo itakos ir tai, jog nemazai su kapomsi balinausi.. na bet kokiu atveju gaila pinigeliu, ta pati su kapomis isgauti gali doh.gif beje mokejau lygiai 1000 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 23 birželio 2010 - 20:51
sveiki ,gal zinot kur siauliuose balina dantis lazeriu ,halogenine sviesa, gal zinot po apnasu valimo galima is kar balinti ar reike kas ,kiek palaukt wink.gif ir kokia kaina gal zinot
Atsakyti
Balinimas lazeriu yra tas pats kas išmušt dantis su plyta doh.gif Jie pasidaro permatomi,jautrūs,ima trupėt,skylinėti,nepadėjo man net kursas kalcio ir magnio,kas iš to,kad balti kaip perlai,bet norėtūs rudų,kad tik neskaudėtų valgant ir nereiktu kas 2-3 mėn eit pas stomotologę plombuot nuskilusių dantų.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 20 liepos 2010 - 13:00
na gal ce priklauso nuo dantu ar ce visoms kurios balinotes taip ira ,na baime man dabar ir kelia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 20, 15:49)
na gal ce priklauso nuo dantu ar ce  visoms kurios balinotes taip ira ,na baime man dabar ir kelia blink.gif

Kieno dantukai yra stiprūs iš prigimties,o mano tokei buvo,tai gal ir mažiau imtų trupėti,bet perregimi vistiek tampa.Kas balinos visų perregini tampa patys dantų galiukai,kur labaiusiai kramto, Aš nuoširdžiai nepatariu schmoll.gif
Atsakyti