Aš kiek žinau,tai paveldima...
QUOTE(kristukas00 @ 2006 03 21, 19:07)
Labutis mamytes, norejau paklausti ar jusu mazyliai,kai miega neuzgula ausyciu i kita puse????t.y ausytes uzsilenkia??? as vis pataisau, kai pamatau, bet tas mazai padeda. nenoreciau, kad vaikui butu atlepusios ausys del mamos kaltes.girdejau, kad kai kurios mamos klijuoja pleistriukais. man tai skamba truputeli ziaurokai. gal kas emetes kokiu priemoniu ir galite patarti?
Ir ko tik nedariau .Ir kepurę dėjau ir su pleistru lipdžiau neapsikentus .Nieks negelbėjo.Ir tik viena ausis užsilenkdavo .Na,truputį atlėpo,bet niekam nekrenta i akis .Beje tėvelio ausis viena irgi atlėpus ,gal tikrai paveldima ?
As taip pat klausiau gydytojos ka daryt, ar kepuryte det ar klijuot, sako vaiko krmzlytes sutvirtes ir nesiraitys tos ausytes, bet vistiek uzsivercia jos i kita puse nors mums jau 8 menesiai, manau kad igimta tai, nes vyro ausytes biski atlepe
pasiskaiciau jusu ir truputi nusiraminau pas mus ygiai ta pati beda.....tikekimes susitvarkys
Pas mus ta pati problema, vis viena ausytė užsilenkia, tai nusprendžiau bent jau kai miega kepurytę uždėti, bent jau žinau kad bus gerai prigludusios.
QUOTE(kristina13p10 @ 2007 03 06, 15:57)
Labas mamytes
Mano mazylio viena ausyte siek tiek atlepusi,net nezinau ka daryti gaunasi,kad jo nevienodos ausytes,tai bandau kepuryte deti,nezinau ar pades kai jis pabuna su kepuryte atrodo ,kad ausyte atsistato,bet jei be kepures miega tuoi vel jis ja uzlenkia Gal patartumet ka nors,nepatyrusiai mamytei
Mano mazylio viena ausyte siek tiek atlepusi,net nezinau ka daryti gaunasi,kad jo nevienodos ausytes,tai bandau kepuryte deti,nezinau ar pades kai jis pabuna su kepuryte atrodo ,kad ausyte atsistato,bet jei be kepures miega tuoi vel jis ja uzlenkia Gal patartumet ka nors,nepatyrusiai mamytei
mano mazes irgi viena ausyte vis uzsilenkia ir uzsilenkia bet tai kodel tik viena?..o kita tai gerai buna
Mano pacios viena ausis atvepus, nu nelabai daug, bet as zinau, ir negaliu nesiot tokiu sukuosenu kuriu noreciau , mama sake, kad kepurej vis uzsilenkdavo. Kai buvau maza tetis tampe uz ausu, kai neklausiau. Sunaus ausys grazios.
Zinau kad ausies forma keiciasi iki 4 metu, tai gal ir galima truputeli ka istaisyt
Zinau kad ausies forma keiciasi iki 4 metu, tai gal ir galima truputeli ka istaisyt
QUOTE(irmoshke @ 2008 04 20, 14:39)
mano mazes irgi viena ausyte vis uzsilenkia ir uzsilenkia bet tai kodel tik viena?..o kita tai gerai buna
Gal minkštesnė kremzlytė? maniškės viena ausytė buvo nugulėta kai gimė. bet auganr išsitaisė
QUOTE(Tooraa @ 2007 05 29, 21:01)
visiskai sutinku - atlepusias ausytes lemia genai, paveldejimas
pritariu
Keleta dienu po gimdymo pastebejome, kad viena maziules ausyte vis uzsiriesdavo. Pradejau panikuoti, bet gydytojai nuramino, kad cia viskas gerai, nieko nepadarysi. As vis tiek dejau kepurytes arba juosta. Taciau pastebejau, kad ta ausyte po kepuryte ar juosta susiraitoja ir pasidaro dar blogiau. Tai as nekreipiau demesio, meciau tas kepures, ir ka pamanysit... bunant 2men pastebejome kad ir antra ausyte graziai atlepsta... Na nestipriai, taciau matosi Galvojom ir i ka cia ji atsigime, kad niekieno nera atlepusiu ausi giminej. Ir issiaiskinom, kad i vyro mociute Nenuostabu, nes mergyte tikra vyro kopija, tai ir genai parejo is vyro gimines