Labas mamytes
Mano mazylio viena ausyte siek tiek atlepusi,net nezinau ka daryti gaunasi,kad jo nevienodos ausytes,tai bandau kepuryte deti,nezinau ar pades kai jis pabuna su kepuryte atrodo ,kad ausyte atsistato,bet jei be kepures miega tuoi vel jis ja uzlenkia Gal patartumet ka nors,nepatyrusiai mamytei
Manoji irgi ,kai gime abi ausytes buvo vienodos,kiek veliau pastebejau,kad kaire kai guli uzsilenkusi,pradejau deti kepuryte,bet buvo labai karsta,tada bandziau juostele bet ji ja" numuistydavo"taip ir gavosi,kad viena ausyte atlepusi(siek tiek),bet kai plaukiuku mazai tai labai matosi.Uz tai dabar kai galvyte didesne ir panele beveik sedi nesiojam juosteles turim daug ir ivairiu sp.pagal rubeliu.Ir visi mus giria del tu juosteliu.
Kad tai įgimta. Juk daktarai tai jau seniausiai įrodė
jau cia tik genai lemia,kaip daugelis pasisaket mano pacios ausys palepusios,tai ir mergites tokios,bet ju jau nebeprilipinsi ir nesuformuosi prispausdama kepure ar juostele,jau jos ir bus tokios,kad ir kaip gaila butu nu kada nors gal korektura galesiu jai padovanot(kai pinigu tiek turesiu )
o beje kada galima ausyciu korektura daryt
o beje kada galima ausyciu korektura daryt
Sveikos mamytes Na del tu ausyciu Mano pupa irgi kai miega, megsta ausytes uzlenkti as irgi baiminuosi, kad neatleptu, nes mano giminej dauguma su atlepusiom ausytem Taciau esu girdejusi, kad ta problema yra susijusi ne su nusigulejimu,ar kuo kt.,o butent su ausies kremzles issivystymu.Jei ausies kremzlyte yra gerai issivysciusi,tai nieks tu ausu nebepagadins, aisku, tai gali itakoti ir genai
QUOTE(eegle @ 2006 12 03, 19:45)
na, ausytes tikrai neatlėpsta nuo to, kad vaikutį laikome be kepurytės
čia genai , paveldėjimas savo padaro
čia genai , paveldėjimas savo padaro
visiskai sutinku - atlepusias ausytes lemia genai, paveldejimas
Tikrai neatleps
Maniskis irgi nusiguli ausytes, turbut visi vaikuciai taip, bet as nemanau, kad del to atlepusios liks ausytes. Tikrai nemanau
tikrai ne, nes vienintelis organas kuris yra paveldimas iš vieno tėvų, tiesiog reik apžiūrėti tėvelių ausis ir viskas bus aišku.