na, ausytes tikrai neatlėpsta nuo to, kad vaikutį laikome be kepurytės
čia genai , paveldėjimas savo padaro
Man net gaila maziulio,kai pabunda,tai viena,tai kita ausytes nuguletos,raudonos uz tai ir supanikavau
Bet aciu visoms uz jusu nuomones
Bet aciu visoms uz jusu nuomones
QUOTE(eegle @ 2006 12 03, 19:45)
Sutinku
O maniškis tai ausų galiukai visada užsiriečia, man seselė dar ligoninėje liepdavo prižiūrėt sako taip ir iks susiraičiusios, tai aš labai pergyvenau, bet kaip aš jas prižiūrėsiu naktį, kad jis raitosi n-kartų ir į vieną pusę sukasi ir į kitą
Bet pagalvojau, kad čia vėl senų žmonių išmislai ir nusprendžiau nepergyvent
QUOTE(myma @ 2006 12 06, 16:25)
O maniškis tai ausų galiukai visada užsiriečia, man seselė dar ligoninėje liepdavo prižiūrėt sako taip ir iks susiraičiusios, tai aš labai pergyvenau, bet kaip aš jas prižiūrėsiu naktį, kad jis raitosi n-kartų ir į vieną pusę sukasi ir į kitą
diena as ir visad pataisau,bet nakti tai jau nelabai iseina
gal sakau jam kaip sportininkui uzdeti ta juosta ant galvos
jau kokias ausytes padarėte su tėčiu, tokios ir bus , jei tėveliai atlėpausiai, tai didelė tikimybė, kad ir vaikiukas bus atlėpausiukas, bet nebūtinai taip turi būti, gal seneliai labai gražias ausis turėjo, ir vaikiukas jas paveldės
QUOTE(eegle @ 2006 12 03, 18:45)
QUOTE(eegle @ 2006 12 07, 19:24)
jau kokias ausytes padarėte su tėčiu, tokios ir bus , jei tėveliai atlėpausiai, tai didelė tikimybė, kad ir vaikiukas bus atlėpausiukas, bet nebūtinai taip turi būti, gal seneliai labai gražias ausis turėjo, ir vaikiukas jas paveldės
cia ne genai, o kaip man aiskino plastikos chirurgas tiesiog nesusiformuoja ausytes kremzle
as taip pat pritariu, kokias padarete tokios ir bus
nors mano drauge kai tik susilaukiau, sako tik saugok ausytes, kad po to neatleptu, nes josios dukryte tokios atlepusios gerokai. o kad pas ja pacia lygiai tokios pat ausys, nepasiziuri.
nors mano drauge kai tik susilaukiau, sako tik saugok ausytes, kad po to neatleptu, nes josios dukryte tokios atlepusios gerokai. o kad pas ja pacia lygiai tokios pat ausys, nepasiziuri.
Nesamonė,kad be kepurės atlėpsta ausys Mano du neatlepausiai,nors be kepurių būdavo,tikiuos ir mažiukės ausytės bus gražios
As taip pat pradzioje del savo sunaus ausyciu pergyvenau labai... Mama ir uosvene taip buvo man ausis iszyzusios, kad tu tik ziurek, kad su kepuryte visada butu. Bet gydytoja griestai uzdraude visada su kepurele laikyt vaika. O del atlepimo ausu pasake tik tiek - kaip nulemta genu taip bus ir nuo to vaiko neapsaugosi net ir lipnia juosete ausis priklijuodama . Nuo to karto nebetikiu jokiomis senu bobuciu pasakomis bei nebekankinu vaiko ir ausytes labai grazias turime.
neįmanoma atlėpinti vaikui ausyčių , jų forma jau įgimta ir nieko čia jau nepakeisi