mano apačia 80, virsus 20, aukštis metras.. keturios detalės.. dugnas ir viršus apskritimai.. apatinio skersmuo metras, viršutini, bijau pameluot bet apie 20-30, pasiskaičiuokit
gaunas suaugusiam normalus sėdmaišis.
va tiks:
čia mažesnis vaikiškas:
dariau ir iš dirbtinės odos.. labai faini gaunasi kam reikia prie odinio komplekto, tai vietoj fotelių visai nieko
[quote=pagrandukasss,2007 05 09, 08:57]
tikiuosi,kad tokiu dar nebuvo
Va šitas tai nerealus . Savo vaikui norėčiau tokį padirbinti, bet čia jau iškarpų reikia aiškių
Va šitas tai nerealus . Savo vaikui norėčiau tokį padirbinti, bet čia jau iškarpų reikia aiškių
[quote=Atėnė,2007 06 20, 14:05]
[/quote]
LABAI GRAZUS ,O KAIP AS NORIU SEDMAISIO !!!
[/quote]
LABAI GRAZUS ,O KAIP AS NORIU SEDMAISIO !!!
Klaipedoje,Statybu duonoj,sone prie Senuku,maisas 24 Lt...dar buvo....
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 06 26, 11:41)
Klaipedoje,Statybu duonoj,sone prie Senuku,maisas 24 Lt...dar buvo....
aiu aciu, vaziosiu pirkti
paziurekit,as savo parduodu http://www.supermama...howtopic=203497 Galiu pasisiuti arba padet siut.
Ilgai varvinau seilę žiūrėdama į jūsų sėdmaišius ir pagaliau pasisiuvau sėdmaišį. Supyliau visą maišą granulių ir man dar jų pritrūko Gal pas kurią yra likę tų granulių pusmaišis? Labai noriu užbaigti greičiau, o viso maišo pirkti neapsimoka
ir as susigundziau, reiks bandyt pasiut savo panelei
Sveikos. Aš prieš metus irgi pasiskaičius čia pasisiuvau sėdmaišį. Siuvau pagal Olaivos iškarpas, kurias ji davė pačioje pirmos temos pradžioje. Supyliau du maišus granulių, bet jis nepasirodė per daug pilnas. Ir po to labai greit nusisėdėjo. Tai dar maišą supylėm. . Bet ir dabar jis susisėdėjo. O kadangi granulių nebepavyksta gauti, tai išvis baigia "sunykti". Liko kažkoks skuduras ant grindų.
Kaip jums, kurios turit seniau paisiuvusios - ar irgi taip susisėdi? Nesuprantu, net kur tos granulės dingsta, nes kai papildinėjom galvojau rasiu arba jas susiplojusias, arba į miltus pavirtusias, bet jos nieko, normalios, tokios kaip buvo...
Ir dar - ar kas pirkot paskutiniu metu Vilniuje granules? Jau gal daugiau nei pusmetį karts nuo karto užsukam į Senukus - niekad nebūna. Ir Ermitaže nėra. Kur dar galima ieškoti?
O šiaip labai patogus daiktas kol pilnesnis buvo. Visi mėgo sėdėti.
Kaip jums, kurios turit seniau paisiuvusios - ar irgi taip susisėdi? Nesuprantu, net kur tos granulės dingsta, nes kai papildinėjom galvojau rasiu arba jas susiplojusias, arba į miltus pavirtusias, bet jos nieko, normalios, tokios kaip buvo...
Ir dar - ar kas pirkot paskutiniu metu Vilniuje granules? Jau gal daugiau nei pusmetį karts nuo karto užsukam į Senukus - niekad nebūna. Ir Ermitaže nėra. Kur dar galima ieškoti?
QUOTE(Kerpena @ 2007 07 25, 23:26)
Sveikos. Aš prieš metus irgi pasiskaičius čia pasisiuvau sėdmaišį. Siuvau pagal Olaivos iškarpas, kurias ji davė pačioje pirmos temos pradžioje. Supyliau du maišus granulių, bet jis nepasirodė per daug pilnas. Ir po to labai greit nusisėdėjo. Tai dar maišą supylėm. . Bet ir dabar jis susisėdėjo. O kadangi granulių nebepavyksta gauti, tai išvis baigia "sunykti". Liko kažkoks skuduras ant grindų.
as kazkada buvau uzsakius granuliu Vilniaus senukuose Ukmerges g.ir cia buvau rasius,kad dar 2maisai liko.tai nezinau ar kas nupirko jei nera vel,tai galima gi uzsakyti
nors zinai,as pagalvojau,tai jei l.reikia galiu parduoti saviskius 2maisus ar 1
jauciu,kad artimiausiu laiku neturesiu kada siuti,o paskui kraustysimes i nauja
buta,tai tik daugiau daiktu bus pervezinet
Sveikutes Smagiai perskaiciau abidvi temas nuo pradziu iki galo Jus tikros saunuoles. Ir as noriu prie jusu prisideti. Medziaga seniai nupirkta. Iskarpos padarytos. Tik pagal Olaivos iskarpas man 3m medziagos neuztenka Pirkau gobelena nenukainuota, kad tiktu prie vaikucio kambario. Beto paziurejau mergaiciu sedmaisius padarytus pagal tas iskarpas. Ir jis man pasirode labai jau didelis Medziaga pirkau, kai dar buvau neperskaicius visu temu iki galo. Tai vakar tai padariau, ir apsidziaugiau, po akvilytes posto, kad jai pakako 2m o poto dar pamaciau raganeles sedmaisius Ir supratau, kad butent tokio man ir reikia
Berods sita nuoroda davei. Bet neradau ten jokiu iskarpu
Paskutinis tai ishvis super
Raganele, gal tavo iskarpos tokio pat dydzio kaip akvilytes Nes siaip vakar vakare jau padariau ishkarpas pagal akvilyte, bet pries galutinai viska karpant, norejau pasitikslinti
QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)
Berods sita nuoroda davei. Bet neradau ten jokiu iskarpu
QUOTE(akvilyte @ 2007 05 25, 20:37)
mano apačia 80, virsus 20, aukštis metras.. keturios detalės.. dugnas ir viršus apskritimai.. apatinio skersmuo metras, viršutini, bijau pameluot bet apie 20-30, pasiskaičiuokit
va tiks:
čia mažesnis vaikiškas:
va tiks:
čia mažesnis vaikiškas:
Paskutinis tai ishvis super
Raganele, gal tavo iskarpos tokio pat dydzio kaip akvilytes Nes siaip vakar vakare jau padariau ishkarpas pagal akvilyte, bet pries galutinai viska karpant, norejau pasitikslinti
Man va mintis kilo: jei putu neiseina gauti, tai putu ploksciu, skirtu sienu izoliacijai nusipirkti ir sutrupinti. Ar ne tas pats gausis?Tik turbut brangiau?