Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

mano apačia 80, virsus 20, aukštis metras.. keturios detalės.. dugnas ir viršus apskritimai.. apatinio skersmuo metras, viršutini, bijau pameluot bet apie 20-30, pasiskaičiuokit mirksiukas.gif

gaunas suaugusiam normalus sėdmaišis.
va tiks:
user posted image

user posted image
čia mažesnis vaikiškas:
user posted image

dariau ir iš dirbtinės odos.. labai faini gaunasi thumbup.gif kam reikia prie odinio komplekto, tai vietoj fotelių visai nieko 4u.gif
Atsakyti
[quote=pagrandukasss,2007 05 09, 08:57]
tikiuosi,kad tokiu dar nebuvo blush2.gif

user posted image

Va šitas tai nerealus bigsmile.gif . Savo vaikui norėčiau tokį padirbinti, bet čia jau iškarpų reikia aiškių g.gif
Atsakyti
[quote=Atėnė,2007 06 20, 14:05]
[quote=pagrandukasss,2007 05 09, 08:57]
tikiuosi,kad tokiu dar nebuvo blush2.gif

user posted image

Va šitas tai nerealus bigsmile.gif . Savo vaikui norėčiau tokį padirbinti, bet čia jau iškarpų reikia aiškių g.gif
[/quote]
LABAI GRAZUS thumbup.gif ,O KAIP AS NORIU SEDMAISIO !!! bigsmile.gif
Atsakyti
Klaipedoje,Statybu duonoj,sone prie Senuku,maisas 24 Lt...dar buvo....
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 06 26, 11:41)
Klaipedoje,Statybu duonoj,sone prie Senuku,maisas 24 Lt...dar buvo....

aiu aciu, vaziosiu pirkti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
paziurekit,as savo parduodu http://www.supermama...howtopic=203497 Galiu pasisiuti arba padet siut.
Atsakyti
Ilgai varvinau seilę žiūrėdama į jūsų sėdmaišius ir pagaliau pasisiuvau sėdmaišį. Supyliau visą maišą granulių ir man dar jų pritrūko cray.gif Gal pas kurią yra likę tų granulių pusmaišis? g.gif Labai noriu užbaigti greičiau, o viso maišo pirkti neapsimoka
Atsakyti
ir as susigundziau, reiks bandyt pasiut savo panelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš prieš metus irgi pasiskaičius čia pasisiuvau sėdmaišį. Siuvau pagal Olaivos iškarpas, kurias ji davė pačioje pirmos temos pradžioje. Supyliau du maišus granulių, bet jis nepasirodė per daug pilnas. Ir po to labai greit nusisėdėjo. Tai dar maišą supylėm. . Bet ir dabar jis susisėdėjo. O kadangi granulių nebepavyksta gauti, tai išvis baigia "sunykti". Liko kažkoks skuduras ant grindų.

Kaip jums, kurios turit seniau paisiuvusios - ar irgi taip susisėdi? Nesuprantu, net kur tos granulės dingsta, nes kai papildinėjom galvojau rasiu arba jas susiplojusias, arba į miltus pavirtusias, bet jos nieko, normalios, tokios kaip buvo...

Ir dar - ar kas pirkot paskutiniu metu Vilniuje granules? Jau gal daugiau nei pusmetį karts nuo karto užsukam į Senukus - niekad nebūna. Ir Ermitaže nėra. Kur dar galima ieškoti?

O šiaip labai patogus daiktas kol pilnesnis buvo. Visi mėgo sėdėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 liepos 2007 - 22:27
QUOTE(Kerpena @ 2007 07 25, 23:26)
Sveikos. Aš prieš metus irgi pasiskaičius čia pasisiuvau sėdmaišį. Siuvau pagal Olaivos iškarpas, kurias ji davė pačioje pirmos temos pradžioje. Supyliau du maišus granulių, bet jis nepasirodė per daug pilnas. Ir po to labai greit nusisėdėjo. Tai dar maišą supylėm. . Bet ir dabar jis susisėdėjo. O kadangi granulių nebepavyksta gauti, tai išvis baigia "sunykti". Liko kažkoks skuduras ant grindų.

Kaip jums, kurios turit seniau paisiuvusios - ar irgi taip susisėdi? Nesuprantu, net kur tos granulės dingsta, nes kai papildinėjom galvojau rasiu arba jas susiplojusias, arba į miltus pavirtusias, bet jos nieko, normalios, tokios kaip buvo...

Ir dar - ar kas pirkot paskutiniu metu Vilniuje granules? Jau gal daugiau nei pusmetį karts nuo karto užsukam į Senukus - niekad nebūna. Ir Ermitaže nėra. Kur dar galima ieškoti?

O šiaip labai patogus daiktas kol pilnesnis buvo. Visi mėgo sėdėti.

as kazkada buvau uzsakius granuliu Vilniaus senukuose Ukmerges g.ir cia buvau rasius,kad dar 2maisai liko.tai nezinau ar kas nupirko g.gif jei nera vel,tai galima gi uzsakyti mirksiukas.gif

nors zinai,as pagalvojau,tai jei l.reikia galiu parduoti saviskius 2maisus ar 1 mirksiukas.gif
jauciu,kad artimiausiu laiku neturesiu kada siuti,o paskui kraustysimes i nauja
buta,tai tik daugiau daiktu bus pervezinet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagrandukasss: 27 liepos 2007 - 16:45
Sveikutes 4u.gif Smagiai perskaiciau abidvi temas nuo pradziu iki galo thumbup.gif Jus tikros saunuoles. Ir as noriu prie jusu prisideti. Medziaga seniai nupirkta. Iskarpos padarytos. Tik pagal Olaivos iskarpas man 3m medziagos neuztenka unsure.gif Pirkau gobelena nenukainuota, kad tiktu prie vaikucio kambario. Beto paziurejau mergaiciu sedmaisius padarytus pagal tas iskarpas. Ir jis man pasirode labai jau didelis doh.gif Medziaga pirkau, kai dar buvau neperskaicius visu temu iki galo. Tai vakar tai padariau, ir apsidziaugiau, po akvilytes posto, kad jai pakako 2m blink.gif thumbup.gif o poto dar pamaciau raganeles sedmaisius thumbup.gif Ir supratau, kad butent tokio man ir reikia 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)
iškarpų daug senoje sėdmaišių temoje va ji.
g.gif nebeveikia nuoroda, kur savo iškarpas radau...

Berods sita nuoroda davei. Bet neradau ten jokiu iskarpu unsure.gif blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 05 25, 20:37)
mano apačia 80, virsus 20, aukštis metras.. keturios detalės.. dugnas ir viršus apskritimai.. apatinio skersmuo metras, viršutini, bijau pameluot bet apie 20-30, pasiskaičiuokit  mirksiukas.gif

gaunas suaugusiam normalus sėdmaišis.
va tiks:
user posted image

user posted image
čia mažesnis vaikiškas:
user posted image

Paskutinis tai ishvis super thumbup.gif

Raganele, gal tavo iskarpos tokio pat dydzio kaip akvilytes g.gif Nes siaip vakar vakare jau padariau ishkarpas pagal akvilyte, bet pries galutinai viska karpant, norejau pasitikslinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 01 rugpjūčio 2007 - 08:15
Man va mintis kilo: jei putu neiseina gauti, tai putu ploksciu, skirtu sienu izoliacijai nusipirkti ir sutrupinti. Ar ne tas pats gausis?Tik turbut brangiau?
Atsakyti