nu as gal irgi priglausciau...viena koki...
Papildyta:
man tai idomu pasidare,ten kur is italisko puslapiukio toks raguotas sedmaisis...kaip ten ta virsu padaryt...nezinau ar aiskiai as cia
QUOTE(pincius @ 2007 05 21, 21:21)
nu as gal irgi priglausciau...viena koki...
Papildyta:
man tai idomu pasidare,ten kur is italisko puslapiukio toks raguotas sedmaisis...kaip ten ta virsu padaryt...nezinau ar aiskiai as cia
Papildyta:
kai bus parasysiu,nes siand.dar neatveze liepe penktad.paskambint.jei anksciau,tai jie pranes,nors nelabai tikiu,kad jie man skambins
na man rgi tokių norėtųsi, tik kažin tas viršutinis apskritimas tikriausiai gerokai didesnis už apačią, o gal ten dar kokių įsiuvą reiktų padaryt pasidalinkit patirtim, gal kuri tokį siuvot
čia visai panašus kaip ir aukščiau, o gal ir toks pats gal būtum tokia maloni ir papaišytum iškarpėles ar bent jau aprašytum
QUOTE(naminukas @ 2007 05 23, 14:31)
čia visai panašus kaip ir aukščiau, o gal ir toks pats gal būtum tokia maloni ir papaišytum iškarpėles ar bent jau aprašytum
Papaisyti tai nemoku cia iskarpos tokios apacia 70cm.,aukstis 105cm.,virsus 20cm. is viso 3tokios detales tada apvalus dugnas ir virsus,ir viskas.Pirmoi temoi buvo brezinukas tik ismatavimai buvo didesni as mazinau. Tikrai visai nesudetinga.
Gi atsisedes pats gali issiformuoti kaip patogu
QUOTE(naminukas @ 2007 05 23, 14:31)
grazus sedmaisis bet tikrai ne toks kaip virsuje
labukas, susigundziau ir as sedmaisi pasisiuti, bet va problema is kur Klaipedoi gauti tu granuliu jam uzpildyti. Kiek ieskojau nerandu Gal kas zinot kur ju butu galima gauti
Vilniuje SENUKUOSE UKMERGES G. yra 2maisai granuliu po 22lt. vaziuokite kam reikia.galite pasiskambinti pries tai tel.2525136.cia is kitos puses,kur statybines medziagos.
QUOTE(rimuze @ 2007 05 23, 15:27)
QUOTE(rimuze @ 2007 05 23, 16:37)
Papaisyti tai nemoku cia iskarpos tokios apacia 70cm.,aukstis 105cm.,virsus 20cm. is viso 3tokios detales tada apvalus dugnas ir virsus,ir viskas.Pirmoi temoi buvo brezinukas tik ismatavimai buvo didesni as mazinau. Tikrai visai nesudetinga.
O gal pameni didesnius išmatavimus?
QUOTE(Vaidusia @ 2007 05 24, 22:21)
O gal pameni didesnius išmatavimus?
Zinau kad buvo nemazi bet tiksliai nepasakysiu