Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

nu as gal irgi priglausciau...viena koki... ax.gif
Papildyta:
man tai idomu pasidare,ten kur is italisko puslapiukio toks raguotas sedmaisis...kaip ten ta virsu padaryt...nezinau ar aiskiai as cia
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2007 05 21, 21:21)
nu as gal irgi priglausciau...viena koki... ax.gif
Papildyta:
man tai idomu pasidare,ten kur is italisko puslapiukio toks raguotas sedmaisis...kaip ten ta virsu padaryt...nezinau ar aiskiai as cia

kai bus parasysiu,nes siand.dar neatveze g.gif liepe penktad.paskambint.jei anksciau,tai jie pranes,nors nelabai tikiu,kad jie man skambins ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
na man rgi tokių norėtųsi, tik kažin tas viršutinis apskritimas tikriausiai gerokai didesnis už apačią, o gal ten dar kokių įsiuvą reiktų padaryt g.gif pasidalinkit patirtim, gal kuri tokį siuvot
Atsakyti
ax.gif Na prašom įvertinti mano sėdmaišį blush2.gif tikrai labai fainas thumbup.gif vaikai nepasidalina doh.gif

: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 23 gegužės 2007 - 13:29
thumbup.gif čia visai panašus kaip ir aukščiau, o gal ir toks pats g.gif gal būtum tokia maloni ir papaišytum iškarpėles verysad.gif ar bent jau aprašytum cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 05 23, 14:31)
thumbup.gif čia visai panašus kaip ir aukščiau, o gal ir toks pats g.gif gal būtum tokia maloni ir papaišytum iškarpėles verysad.gif ar bent jau aprašytum cool.gif

Papaisyti tai nemoku blush2.gif cia iskarpos tokios apacia 70cm.,aukstis 105cm.,virsus 20cm. is viso 3tokios detales tada apvalus dugnas ir virsus,ir viskas.Pirmoi temoi buvo brezinukas tik ismatavimai buvo didesni as mazinau. 4u.gif Tikrai visai nesudetinga. ax.gif
Gi atsisedes pats gali issiformuoti kaip patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 23 gegužės 2007 - 14:41
QUOTE(naminukas @ 2007 05 23, 14:31)

grazus sedmaisis mirksiukas.gif bet tikrai ne toks kaip virsuje ax.gif
Atsakyti
labukas, susigundziau ir as sedmaisi pasisiuti, bet va problema is kur Klaipedoi gauti tu granuliu jam uzpildyti. Kiek ieskojau nerandu verysad.gif Gal kas zinot kur ju butu galima gauti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Vilniuje SENUKUOSE UKMERGES G. yra 2maisai granuliu po 22lt. mirksiukas.gif vaziuokite kam reikia.galite pasiskambinti pries tai tel.2525136.cia is kitos puses,kur statybines medziagos.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2007 05 23, 15:27)
ax.gif Na prašom įvertinti mano sėdmaišį  blush2.gif tikrai labai fainas  thumbup.gif vaikai nepasidalina  doh.gif

: user posted image

QUOTE(rimuze @ 2007 05 23, 16:37)
Papaisyti tai nemoku  blush2.gif cia iskarpos tokios apacia 70cm.,aukstis 105cm.,virsus 20cm. is viso 3tokios detales tada apvalus dugnas ir virsus,ir viskas.Pirmoi temoi buvo brezinukas tik ismatavimai buvo didesni as mazinau. 4u.gif Tikrai visai nesudetinga. ax.gif
Gi atsisedes pats gali issiformuoti kaip patogu  thumbup.gif

O gal pameni didesnius išmatavimus?
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia @ 2007 05 24, 22:21)
O gal pameni didesnius išmatavimus?

Zinau kad buvo nemazi schmoll.gif bet tiksliai nepasakysiu schmoll.gif
Atsakyti