o kazin ar būtinai tos granulės?gal tiktų vatalinas?
QUOTE(maziux2 @ 2007 03 04, 15:51)
o kazin ar būtinai tos granulės?gal tiktų vatalinas?
Kažkada turėjau kažką panašaus su vatinu, bet man nelabai patiko. Granulės kitaip išformuoja sėdmaišį kai ant jo atsisėdi. O vatinas jis nepasiduoda. Kokį padėsi toks ir bus.
Aš siūlau granules.
Nu va, merginos, buvau siandien LITEXPO baldu parodoje ir uztikau ten va toki idomu sedmaisi - foteli
Siaip padaryti ji netgi paprasta butu. Savininke labai gera ideja sugalvojo. Tas "desreles" susiuni tik iki puses, o palaidas puses va taip sukaisioji kai susuki. Yra apacioje dar ir sniuras platus su kuriuos suristi galima, kad fotelis "neisirtu"
Siaip padaryti ji netgi paprasta butu. Savininke labai gera ideja sugalvojo. Tas "desreles" susiuni tik iki puses, o palaidas puses va taip sukaisioji kai susuki. Yra apacioje dar ir sniuras platus su kuriuos suristi galima, kad fotelis "neisirtu"
jo cia labai idomus sedmaisis
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 25, 18:32)
Nu va, merginos, buvau siandien LITEXPO baldu parodoje ir uztikau ten va toki idomu sedmaisi - foteli
Labai įdomiai padarytas... tik man jis atrodo toks nepatikimas..."skystas"...
QUOTE(raganele @ 2007 01 18, 15:57)
Sveikos, sėdmaišių gamintojos Ką tik pripildžiau prieš pora mėnesių siūtą sėdmaišį, mat putplasčio granulių niekaip Vilniuj neradau - teko Kaune net ieškoti
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:
super gražu
QUOTE(edinka @ 2007 03 26, 16:54)
Labai įdomiai padarytas... tik man jis atrodo toks nepatikimas..."skystas"...
tai tam ir sniurai prie sonu, kad tvirtai suristu Nors pvz as kai labiau linkusi prie komforto tai viena minusa is savo puses izvelgiau ji lyginant su tikru sedmaisiu. Sitas jau grynai ant zemes yra ir reiktu labai zemai sestis lyginant su kokiu didelesniu sedmaisiu Na nebent ji galima ant ko nors padeti. Bet siaip man pati ideja labai fain
gal kas siunate sedmaisius pardavimui.
Tiek neriančių, tiek siuvančių geriau ieškok Rankdarbių ir paslaugų temoje
sveikos
as dar pati niekaip neprisiruosiu pasisiuti sedmaisio,bet va radau viena.gal dar nematet
http://images22.fotk....jpg?1175594662
as dar pati niekaip neprisiruosiu pasisiuti sedmaisio,bet va radau viena.gal dar nematet
http://images22.fotk....jpg?1175594662