Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

o kazin ar būtinai tos granulės?gal tiktų vatalinas? fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2007 03 04, 15:51)
o kazin ar būtinai tos granulės?gal tiktų vatalinas? fitness3.gif

Kažkada turėjau kažką panašaus su vatinu, bet man nelabai patiko. Granulės kitaip išformuoja sėdmaišį kai ant jo atsisėdi. O vatinas jis nepasiduoda. Kokį padėsi toks ir bus.

Aš siūlau granules. 4u.gif
Atsakyti
Nu va, merginos, buvau siandien LITEXPO baldu parodoje ir uztikau ten va toki idomu sedmaisi - foteli smile.gif

Siaip padaryti ji netgi paprasta butu. Savininke labai gera ideja sugalvojo. Tas "desreles" susiuni tik iki puses, o palaidas puses va taip sukaisioji kai susuki. Yra apacioje dar ir sniuras platus su kuriuos suristi galima, kad fotelis "neisirtu" smile.gif

user posted image
Atsakyti
jo cia labai idomus sedmaisis g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 25, 18:32)
Nu va, merginos, buvau siandien LITEXPO baldu parodoje ir uztikau ten va toki idomu sedmaisi - foteli

Labai įdomiai padarytas... tik man jis atrodo toks nepatikimas..."skystas"... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 01 18, 15:57)
Sveikos, sėdmaišių gamintojos smile.gif Ką tik pripildžiau prieš pora mėnesių siūtą sėdmaišį, mat putplasčio granulių niekaip Vilniuj neradau - teko Kaune net ieškoti doh.gif
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:
user posted image

super gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Užsikabliavau juuuuoooodai - lėksiu pirkti dermantino ir siūti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na gal dar granulių šnd paieškosiu seniuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 03 26, 16:54)
Labai įdomiai padarytas... tik man jis atrodo toks nepatikimas..."skystas"...  ax.gif  lotuliukas.gif

tai tam ir sniurai prie sonu, kad tvirtai suristu smile.gif Nors pvz as kai labiau linkusi prie komforto tai viena minusa is savo puses izvelgiau ji lyginant su tikru sedmaisiu. Sitas jau grynai ant zemes yra ir reiktu labai zemai sestis lyginant su kokiu didelesniu sedmaisiu smile.gif Na nebent ji galima ant ko nors padeti. Bet siaip man pati ideja labai fain smile.gif
Atsakyti
gal kas siunate sedmaisius pardavimui. aciuks.gif
Atsakyti
Tiek neriančių, tiek siuvančių geriau ieškok Rankdarbių ir paslaugų temoje wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as dar pati niekaip neprisiruosiu pasisiuti sedmaisio,bet va radau viena.gal dar nematet g.gif

http://images22.fotk....jpg?1175594662
Atsakyti
http://images22.fotk....jpg?1175594662
Papildyta:
dabar rodo,o kaip bus ryt g.gif
Atsakyti