Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 23:04)
Smūgio garso izoliacijos polistireninio putplasčio plokščių galima įsigyti UAB “Kauno šilas” priklausančioje firminėje statybinių medžiagų parduotuvėje adresu: Vynvyčių sk. 3, LT-52482 Kaunas; tel.: (37) 370485. galit pasiskambint pradžiai  tongue.gif

nu žmonės nenuprotėkit scare.gif šieno gal prikiškit  blink.gif  nu atsiprašau už sarkazmą  blush2.gif

Nenorėjau nieko įžeisti, bet paskaičius temą, jau neviltis ima dėl granulių doh.gif Aš Kaune esu buvusi 3 kartus per visą gyvenimą, šio miesto visai nepažystu ax.gif O sėdmaišio labai, labai norisi.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 21, 14:35)
Nenorėjau nieko įžeisti, bet paskaičius temą, jau neviltis ima dėl granulių  doh.gif  Aš Kaune esu buvusi 3 kartus per visą gyvenimą, šio miesto visai nepažystu ax.gif  O sėdmaišio labai, labai norisi.

mes pirkom ukmergės g. Senukuose, ten kur statybinės medžiagos, įėjimas "pro šoną", atskirai. Atsiklausėm kada tiksliai atveš, ir nurodytą dieną lėkėm, nes sakė mašinom tuos granulių maišus perka...
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 02 21, 14:56)
mes pirkom ukmergės g. Senukuose, ten kur statybinės medžiagos, įėjimas "pro šoną", atskirai. Atsiklausėm kada tiksliai atveš, ir nurodytą dieną lėkėm, nes sakė mašinom tuos granulių maišus perka...

Po kiek prašo už tas granules? Kiek maišų reikia? Kokio svorio tie maišai? A?

Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2007 01 18, 15:57)
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:

Grožis neišpasakytas. Ir aš noriu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 21, 16:38)
Po kiek prašo už tas granules? Kiek maišų reikia? Kokio svorio tie maišai? A?

Kainavo maišas berods 16 Lt, mes apie gruodį pirkom. Talpa jo nežinau jau dabar tiksliai, ten kubiniais metrais buvo.
Aš siuvau du per pus, nei aukščiau nurodyti, mažesnius sėdmaišius, tai supyliau visą maišą po pusę į kiekvieną, maniau per pilni, bet likusių granulių nei išmest, nei laikyt būtų prasmės. Bet susisėjo labai jau verysad.gif , reikia dar užsipirkti ir papildyti, tik kaip sako, rankos "nedaeina" blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 21, 10:13)
tokiam kaip aš siuvu reikia pusantro maišo  mirksiukas.gif  gali atrodyt per daug, bet paskui susisėdi... galima pilti maziau o po men dapilinėt.. bet aš iškart pilu daugiau ir liepiu klientui pirmą savaitę intensyviai sėdėt ant jo.. ir jis sukrenta.. tada nereiks dapilinėt mirksiukas.gif

Siuvat pagal uzsakymus? Gal buvo kur rasyta, nemaciau, idomu, kokia kaina?
Atsakyti
norejau paklasuti:GAL KAS SIUNATE SEDMAISIUS?

REIKETU KOKIU 4
BUTU smagu isgirsti pasiulymus
as is Kauno
rasykite i AZ
Atsakyti
Pirmoj temoj seniau buvo foto sėdmaišio saldainio formos. Man jis taip ir stovi akyse. Ber dabar tos foto neberodo. Gal kas turit išsisaugoję. Įmeskit prašau ax.gif
Atsakyti
Na va, pasisiuvau sedmaisi, o granulių nėr schmoll.gif Sakė, kad trys mėn jau iš gamyklos negauna verysad.gif
Atsakyti
Buvau nuvaziavus i Jonavos g. esancius senukus si ketvirtadieni (t.y. vakar) ir kaip jus manot 0.2 kubinio metro granuliu kaina 22 litai su centais blink.gif ciut vietoj nenugriuvau kazin gal kas zino kaip ten su ta gamykla kur kauno apylinkese kazkur yra cool.gif gal koki adresa ar ju internetini psl zinot?
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 03 02, 17:44)
Buvau nuvaziavus i Jonavos g. esancius senukus si ketvirtadieni (t.y. vakar) ir kaip jus manot 0.2 kubinio metro granuliu kaina 22 litai su centais  blink.gif ciut vietoj nenugriuvau kazin gal kas zino kaip ten su ta gamykla kur kauno apylinkese kazkur yra cool.gif gal koki adresa ar ju internetini psl zinot?

Vynvyčių sk. 3, LT-52482 Kaunas

Tel.: (37) 370485 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
raganele tavo rsudonasis sedmaisiukas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kazin kaip klaipedoje, kur but galima gaut g.gif
Atsakyti