Pagaliau prisiruosiau ikelti foto su savo siutais sedmaisiais
Pirmasis sedmaisis toks mini - tinkamas mazam meskuciui (uzpildziau kruopomis), o antrasis tai didokas praktiskai dviese galima sedeti
QUOTE(gile:) @ 2010 02 22, 09:18)
Pirmasis sedmaisis toks mini - tinkamas mazam meskuciui (uzpildziau kruopomis), o antrasis tai didokas praktiskai dviese galima sedeti
o kokios kruopos???
QUOTE(Karvute @ 2010 02 22, 08:51)
o kokios kruopos???
Perlines sukisau i ta maza sedmaisiuka 1 kg , bet siaip tai zinoma geriau lelytei ar meskuciui normalus uzpildas (cia tuo metu neturejau jo, o baisiai norejau isbandyti sedmaisio forma...), o antrasis tai pagal visas rekomendacijas uzpildytas sedmaisiu uzpildu.
QUOTE(gile:) @ 2010 02 22, 08:18)
Gile super
Buk gera, pasidalink iskarpa su visais matmenimis tam didesiam sedmaisiui... man jo forma labai
aciu
QUOTE(lenny @ 2010 02 22, 11:42)
labai gerai gavosi. To maziuko dydi isduoda tik boruzes. kaip supratau, sedmaisiukas lininis? Iki pilno komplekto truksta tik maitinimo pagalves, ir komplektas paruostas
Aciu Lenny Sedmaisiukai siuti is "zaliavines" medziagos...., galima sakyti, kad linine medziaga, bet ji zymiai tvirtesne ir storesne.(pries tai dar ja isskalbiau nes ji traukiasi kazkur 15 % po skalbimo).
Man labai patogu dabar jame sedeti/guleti salia dar telpa dukra ir suo kartais sveriantis 30kg. isitaiso
O puiki mintis del maitinimo pagalves super nepagalvojau
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2010 02 22, 12:13)
Gile, o galėtum duoti nuorodą, pagal kurią schemą siuvai ir iš karto klausiu, kiek tam didžiajam medžiagos ir užpildų sunaudojai
Schemute braiziausi pati, (dalis detaliu paimta is vieno sedmaisio kita is kito sedmaisio schemu kurios pateiktos ankstesniuose psl....galiu duoti persibraizyti, bet ispeju jis labai labai didelis nuotrauka to neisduoda...) Matmenis didinausi pagal savo norus (tiksliau norejau, kad vyras galetu atsisedes padeti patogiai galva, nes jo ugis 192 ). Tat sedmaisiui sunaudojau kazkur 4,30 metru medziagos ir pripyliau 0,4 kubo uzpildo (t.y. du maisai, bet dabar reikia dar manau puse maiso supilti nes issisedejo truputuka...)
Papildyta:
QUOTE(Makra @ 2010 02 24, 19:18)
Gile super
Buk gera, pasidalink iskarpa su visais matmenimis tam didesiam sedmaisiui... man jo forma labai
aciu
aciu
Tikrai negaila, bet kolkas turiu tik dideles iskarpas, galiu pasiulyti persibraizyti, O skaiciavimai visi sukeverzoti ant tokios skiautes, kad baisu rodyti.... Bet ziuriu Jus is Kauno...hmm tuomet kai turesiu laiko padarysiu mini brezinuka su cm. ir atsiusiu....
Tikrai simpatiski sedmaisiai, o cia tokios iskarpos darytos ar tiesiog taip isformuojama forma, kad atrofo kaip sofkute ?
QUOTE(gile:) @ 2010 02 25, 15:28)
Tikrai negaila, bet kolkas turiu tik dideles iskarpas, galiu pasiulyti persibraizyti, O skaiciavimai visi sukeverzoti ant tokios skiautes, kad baisu rodyti.... Bet ziuriu Jus is Kauno...hmm tuomet kai turesiu laiko padarysiu mini brezinuka su cm. ir atsiusiu....
Na, keverzones manes negazdina Man svarbu matyti nors ranka pabraizytus brezinukus, kaip tokia forma isgauti (dydi proporcingai susimazinciau), nes nesinori tokiu visiskai "beformiu", o Lenny sedmasiai, e konkrecios ir tikslios iskarpos, mano sugebejimams per "auksto pilotazo" Kai bus nuotaika ir leis, prasau atsiusk man i pasta kbudriene@yahoo.com
QUOTE(Vika852 @ 2010 02 25, 14:01)
Tikrai simpatiski sedmaisiai, o cia tokios iskarpos darytos ar tiesiog taip isformuojama forma, kad atrofo kaip sofkute ?
Iskarpos padeda sedmaisiui suteikti forma bet sedmaisis vistiek lieka sedmaisiu... formuojasi prie kiekvieno zmogeliuko gabaritu
Papildyta:
QUOTE(Makra @ 2010 02 26, 08:47)
Na, keverzones manes negazdina Man svarbu matyti nors ranka pabraizytus brezinukus, kaip tokia forma isgauti (dydi proporcingai susimazinciau), nes nesinori tokiu visiskai "beformiu", o Lenny sedmasiai, e konkrecios ir tikslios iskarpos, mano sugebejimams per "auksto pilotazo" Kai bus nuotaika ir leis, prasau atsiusk man i pasta kbudriene@yahoo.com
Issigastum nes ten ne tik mano skaiciavimai, braukymai, bet ir dukros bandymai susipazinti su liniju-bruksniuku-spalvu pasauliu
Issiunciau brezinuka Tau el. pastu atsiprasau, kad taip ilgai, bet savijauta ir daktarai daugiau liepia gulineti tat.... tik dabar prisedau ir perbraiziau
Coccinela - atsiusk i AZ ar cia savo el. pasta mestelsiu brezinuka
Gile, aciu labai
didelis, didelis aciu Gilei