Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

Labai noriu ir aš tokių sėdmaišių. Gal galit įmesti iškarpų? 4u.gif O ką tų granulių, šiais laikais toks deficitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 02 19, 22:02)
Gal galit įmesti iškarpų? 4u.gif O ką tų granulių, šiais laikais  toks deficitas? g.gif

na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules doh.gif ir viskas 4u.gif

o granulių tai jo.. deficitas, nes tai statybinė medžaiga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:25)
<...>
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules  doh.gif  <...>

blush2.gif Gėda prisipažinti, bet jau nebepamenu, kaip apskaičiuoti apskritimo "ilgį". doh.gif Gal galėtumei priminti mformulę, pagal kuriąs kaičiuoji, kokio skersmens turi būti apskritimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2007 02 20, 08:45)
blush2.gif Gėda prisipažinti, bet jau nebepamenu, kaip apskaičiuoti apskritimo "ilgį".  doh.gif Gal galėtumei priminti mformulę, pagal kuriąs kaičiuoji, kokio skersmens turi būti apskritimai. 4u.gif

lotuliukas.gif perimertas yra 2 pi r, tai mūsų didysis perimetras gaunasi 3,2m, tai r= 3.2/2*3.14 tai skersmuo apie metras 4u.gif analogiškai pasiskaičiuokit viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 10:20)
lotuliukas.gif perimertas yra 2 pi r, tai mūsų didysis perimetras gaunasi 3,2m, tai r= 3.2/2*3.14 tai skersmuo apie metras  4u.gif  analogiškai pasiskaičiuokit viršų  4u.gif

4u.gif
Taip ir galvojau, kad ši formulė, bet labai jau seniai ta matematika buvo mano kasdienybė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 02 19, 23:02)
Labai noriu ir aš tokių sėdmaišių. Gal galit įmesti iškarpų? 4u.gif O ką tų granulių, šiais laikais  toks deficitas? g.gif

tai vat, kad Kaune rašė yra senukuose...o Vilniuj kiek ieškojau niekur nėra...
Atsakyti
jei kas kaune zino kur gaut praneskit,nes kiek ieskojau nėra ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2007 02 20, 17:30)
jei kas kaune zino kur gaut praneskit,nes kiek ieskojau nėra ju doh.gif

važiuok tiesiai pas gamintojus mirksiukas.gif petraškėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 18:37)
važiuok tiesiai pas gamintojus  mirksiukas.gif  petraškėse  mirksiukas.gif

Atsiprašau, o kur tai yra? ax.gif Aš ir užsimaniau sėdmaišių, tik dabar galvoju: gal galima tas granules kuo nors pakeisti? pvz. pjuvenomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 20 vasario 2007 - 21:52
QUOTE(sigita @ 2007 02 20, 21:51)
Atsiprašau, o kur tai yra?  ax.gif

gal galima tas granules kuo nors pakeisti? pvz. pjuvenomis  g.gif

Smūgio garso izoliacijos polistireninio putplasčio plokščių galima įsigyti UAB “Kauno šilas” priklausančioje firminėje statybinių medžiagų parduotuvėje adresu: Vynvyčių sk. 3, LT-52482 Kaunas; tel.: (37) 370485. galit pasiskambint pradžiai tongue.gif

nu žmonės nenuprotėkit scare.gif šieno gal prikiškit blink.gif nu atsiprašau už sarkazmą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:25)
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules  doh.gif  ir viskas 4u.gif

o granulių tai jo.. deficitas, nes tai statybinė medžaiga  doh.gif

Nu tai aciukas labai didelis. Bandysiu siutis. O kiek ten tų granulių reikia bent maždaug... Nu gal pjuvenos tai doh.gif ( šienas tai pat doh.gif ), bet aš taip pagalvojau gal tiktų porolonas. Tokių smulkių atraižų kažkur mačiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 20 vasario 2007 - 23:41
QUOTE(Tutė @ 2007 02 20, 23:35)
O kiek ten tų granulių reikia bent maždaug
bet aš taip pagalvojau gal tiktų porolonas. Tokių smulkių atraižų kažkur mačiau g.gif

tokiam kaip aš siuvu reikia pusantro maišo mirksiukas.gif gali atrodyt per daug, bet paskui susisėdi... galima pilti maziau o po men dapilinėt.. bet aš iškart pilu daugiau ir liepiu klientui pirmą savaitę intensyviai sėdėt ant jo.. ir jis sukrenta.. tada nereiks dapilinėt mirksiukas.gif

o paralonas tai schmoll.gif po kiek laiko jis visrs smulkiom dulkėm... ir šiaip nemanau kad patogu bus.... o čia smagiai prisitaiko prie kūno.. ko paralonas tikrai nepadarys schmoll.gif
Atsakyti