Labai noriu ir aš tokių sėdmaišių. Gal galit įmesti iškarpų? O ką tų granulių, šiais laikais toks deficitas?
QUOTE(Tutė @ 2007 02 19, 22:02)
Gal galit įmesti iškarpų? O ką tų granulių, šiais laikais toks deficitas?
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules ir viskas
o granulių tai jo.. deficitas, nes tai statybinė medžaiga
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:25)
<...>
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules <...>
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules <...>
Gėda prisipažinti, bet jau nebepamenu, kaip apskaičiuoti apskritimo "ilgį". Gal galėtumei priminti mformulę, pagal kuriąs kaičiuoji, kokio skersmens turi būti apskritimai.
QUOTE(Bitelė @ 2007 02 20, 08:45)
Gėda prisipažinti, bet jau nebepamenu, kaip apskaičiuoti apskritimo "ilgį". Gal galėtumei priminti mformulę, pagal kuriąs kaičiuoji, kokio skersmens turi būti apskritimai.
perimertas yra 2 pi r, tai mūsų didysis perimetras gaunasi 3,2m, tai r= 3.2/2*3.14 tai skersmuo apie metras analogiškai pasiskaičiuokit viršų
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 10:20)
perimertas yra 2 pi r, tai mūsų didysis perimetras gaunasi 3,2m, tai r= 3.2/2*3.14 tai skersmuo apie metras analogiškai pasiskaičiuokit viršų
Taip ir galvojau, kad ši formulė, bet labai jau seniai ta matematika buvo mano kasdienybė
QUOTE(Tutė @ 2007 02 19, 23:02)
Labai noriu ir aš tokių sėdmaišių. Gal galit įmesti iškarpų? O ką tų granulių, šiais laikais toks deficitas?
tai vat, kad Kaune rašė yra senukuose...o Vilniuj kiek ieškojau niekur nėra...
jei kas kaune zino kur gaut praneskit,nes kiek ieskojau nėra ju
QUOTE(muriele @ 2007 02 20, 17:30)
jei kas kaune zino kur gaut praneskit,nes kiek ieskojau nėra ju
važiuok tiesiai pas gamintojus petraškėse
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 18:37)
važiuok tiesiai pas gamintojus petraškėse
Atsiprašau, o kur tai yra? Aš ir užsimaniau sėdmaišių, tik dabar galvoju: gal galima tas granules kuo nors pakeisti? pvz. pjuvenomis
QUOTE(sigita @ 2007 02 20, 21:51)
Atsiprašau, o kur tai yra?
gal galima tas granules kuo nors pakeisti? pvz. pjuvenomis
gal galima tas granules kuo nors pakeisti? pvz. pjuvenomis
Smūgio garso izoliacijos polistireninio putplasčio plokščių galima įsigyti UAB Kauno šilas priklausančioje firminėje statybinių medžiagų parduotuvėje adresu: Vynvyčių sk. 3, LT-52482 Kaunas; tel.: (37) 370485. galit pasiskambint pradžiai
nu žmonės nenuprotėkit šieno gal prikiškit nu atsiprašau už sarkazmą
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:25)
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules ir viskas
Nu tai aciukas labai didelis. Bandysiu siutis. O kiek ten tų granulių reikia bent maždaug... Nu gal pjuvenos tai ( šienas tai pat ), bet aš taip pagalvojau gal tiktų porolonas. Tokių smulkių atraižų kažkur mačiau
QUOTE(Tutė @ 2007 02 20, 23:35)
O kiek ten tų granulių reikia bent maždaug
bet aš taip pagalvojau gal tiktų porolonas. Tokių smulkių atraižų kažkur mačiau
bet aš taip pagalvojau gal tiktų porolonas. Tokių smulkių atraižų kažkur mačiau
tokiam kaip aš siuvu reikia pusantro maišo gali atrodyt per daug, bet paskui susisėdi... galima pilti maziau o po men dapilinėt.. bet aš iškart pilu daugiau ir liepiu klientui pirmą savaitę intensyviai sėdėt ant jo.. ir jis sukrenta.. tada nereiks dapilinėt
o paralonas tai po kiek laiko jis visrs smulkiom dulkėm... ir šiaip nemanau kad patogu bus.... o čia smagiai prisitaiko prie kūno.. ko paralonas tikrai nepadarys