Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(Karvute @ 2009 04 07, 09:06)
tai kur tokio gauti? nes man kaimyne sake 120lt. jeigu 1 kuba? kazi kiek vienam suaugusiam sedmaisiui prireiks?
tiesa maciau PhomasPhylipse yra sedmaisiu akcija po 50lt parduoda g.gif Vilniuje bent maziau reklamkes pametytos blush2.gif ar ne bus tas ant to pagal kaina?

man atrodo, kad 0,3 kubo reikia sedmaisiui... o tas akcijinis tai turetu but lb skystos medziagos... o savo siutas vistiek mielesnis yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 04 07, 10:16)
man atrodo, kad 0,3 kubo reikia sedmaisiui... o tas akcijinis tai turetu but lb skystos medziagos... o savo siutas vistiek mielesnis yra 4u.gif

4u.gif aciu, bent orientacija turesiu, nes man paciai nereikia, su kaimyne darbuojames jos mergytei i kambariuka, faktas kad savo mielesnis 4u.gif
Atsakyti
issiaiskinau KLP granuliu gauti nemanoma, kaip kituose miestose gal geriau?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 07, 11:28)
issiaiskinau KLP granuliu gauti nemanoma, kaip kituose miestose gal geriau?

KLP yra senukai, paklausk, gal pas juos? cia kazkas rase, kad jie priekiauja supjaustytom putom (matyt is ipakavimu pritarkuoja? mirksiukas.gif ) ju prekiu kataloge neradau, nebent neitraukta. reikia klausti statybu skyriuje, tegul parsisiuncia is vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 04 07, 12:04)
KLP yra senukai, paklausk, gal pas juos? cia kazkas rase, kad jie priekiauja supjaustytom putom (matyt is ipakavimu pritarkuoja? mirksiukas.gif ) ju prekiu kataloge neradau, nebent neitraukta. reikia klausti statybu skyriuje, tegul parsisiuncia is vilniaus mirksiukas.gif

jo yra kiek klausinejau kiek kamantinejau senujkus emritaza visi kaip i kosmonaute ziuri, o pljaustytos men nepatiko labai stambioais gabalais ir kampuotos baisiai, gautusi nemaisas o kaskoks kampuotis
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 07, 14:42)
jo yra kiek klausinejau kiek kamantinejau senujkus emritaza visi kaip i kosmonaute ziuri, o pljaustytos men nepatiko labai stambioais gabalais ir kampuotos baisiai, gautusi nemaisas o kaskoks kampuotis

biggrin.gif juk turime tarka!!! lotuliukas.gif juokas pro asaras, tuomet tas geris butu nemokamas lotuliukas.gif

nu jie patys durniai, neapsisviete niekas mirksiukas.gif
Atsakyti
ziurekit ka radau

http://www.senukai.l...st_tab=articles

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 04 07, 21:26)

prie nuorodos paziurejus kur rasti, raso Vilniaus parduotuve bet ir kaina blink.gif pagall cia skalbta info turetu buti apie 30 kubu
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2009 04 06, 22:53)
jokios cia komercijos biggrin.gif na ziurint koki kieki imsit, man paeme nemaza maisa, tai kaina apie 15lt mirksiukas.gif

O kur Vln? irgi senuokuose? g.gif reikes kaune paklausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 07:32)
O kur Vln? irgi senuokuose?  g.gif reikes kaune paklausti  g.gif

Vilniuj as paskutini karta pirkau is sitos firmikes http://www.prokma.lt/, tai buvo daugiau nei pries metus.
Atsakyti
as kaune irgi pirkau pries metus is gamyklos kazkokios (petrasiunuose), bet man dabar tiek nereikia. pirkau 0,2 kub m uz 35lt. man reiketu tik puse tokio maiso ar net maziau, kad dapildyt sedmaisi, nes susisedejo.

dar maciau to polisterolo siek tiek uz 9 forto stato nauja kvartala, tai ten irgi kazkokie sandeliai, ir tu maisu su tom granulem laaabai daug, tik kai as ten vaziavau, tai nedirbo jie, nes savaitgalis buvo. gal is ten dar parduotu g.gif
Papildyta:
stai radau is kur pirkau mirksiukas.gif

www.kaunosilas.lt ten reikia skambinti ir pasako kiek kainuoja ir pripila tuos maisus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 08, 07:12)
prie nuorodos paziurejus kur rasti, raso Vilniaus parduotuve bet ir kaina  blink.gif  pagall cia skalbta info turetu buti apie 30 kubu

g.gif va butent, nei kiekio, nei foto nera

QUOTE(delfinyte @ 2009 04 08, 08:45)
Vilniuj as paskutini karta pirkau is sitos firmikes http://www.prokma.lt/, tai buvo daugiau nei pries metus.

ar daug kainavo? tingiu skambinti blush2.gif
Atsakyti