Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

Grikių lukštai?? g.gif Bet vargu ar tiks, jei forma įmantresnė.
Šiaip juk visa plastmasė iš naftos, visi sinteponai - o dėvime - naudojame, ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 03 22, 21:46)
Grikių lukštai??  g.gif Bet vargu ar tiks, jei forma įmantresnė.
Šiaip juk visa plastmasė iš naftos, visi sinteponai - o dėvime - naudojame, ir tiek...

blink.gif sakai viskas is naftos??? doh.gif grikiu lukstai sunkus g.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 03 23, 12:01)
blink.gif sakai viskas is naftos???  doh.gif grikiu lukstai sunkus g.gif dekui 4u.gif

Grikiai geriausias kamsalas man atrodo, ekologiskiausiai, beje gerai, kad sunkus, nesukiuztu kai atsisedi smile.gif
O beje is kur jus to polesterolio ar ko ten gaunate pirkti (cia kas sedmaisius jau yra dares...) ?
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 03 23, 13:39)
Grikiai geriausias kamsalas man atrodo, ekologiskiausiai, beje gerai, kad sunkus, nesukiuztu kai atsisedi smile.gif
O beje is kur jus to polesterolio ar ko ten gaunate pirkti (cia kas sedmaisius jau yra dares...) ?

doh.gif nu nezinau sunku issivaizduoti didesni sedmaisi uz bulviu maisa ir sverianti minimum 20-30 kg

Atsakyti
siuvejeles turiu visa maisa granuliu, gal kam reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2009 04 04, 12:29)
siuvejeles turiu visa maisa granuliu, gal kam reikia? mirksiukas.gif

koks miestas?

Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 04, 15:28)
koks miestas?

Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2009 04 06, 07:53)

jusu AZ ilna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 04 06, 10:43)
jusu AZ ilna  ax.gif

soriukas, pratryniau 4u.gif
Atsakyti
jus man pasakykit kokia aplamai buna granuliu kaina? galima i az, jeigu komercine paslaptis blush2.gif veiksmas vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 04 06, 20:09)
jus man pasakykit kokia aplamai buna granuliu kaina? galima i az, jeigu komercine paslaptis blush2.gif veiksmas vilniuje

jokios cia komercijos biggrin.gif na ziurint koki kieki imsit, man paeme nemaza maisa, tai kaina apie 15lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheillana: 06 balandžio 2009 - 21:53
QUOTE(sheillana @ 2009 04 06, 22:53)
jokios cia komercijos biggrin.gif na ziurint koki kieki imsit, man paeme nemaza maisa, tai kaina apie 15lt mirksiukas.gif

tai kur tokio gauti? nes man kaimyne sake 120lt. jeigu 1 kuba? kazi kiek vienam suaugusiam sedmaisiui prireiks?
tiesa maciau PhomasPhylipse yra sedmaisiu akcija po 50lt parduoda g.gif Vilniuje bent maziau reklamkes pametytos blush2.gif ar ne bus tas ant to pagal kaina?
Atsakyti