Grikių lukštai?? Bet vargu ar tiks, jei forma įmantresnė.
Šiaip juk visa plastmasė iš naftos, visi sinteponai - o dėvime - naudojame, ir tiek...
QUOTE(Sazha @ 2009 03 22, 21:46)
Grikių lukštai?? Bet vargu ar tiks, jei forma įmantresnė.
Šiaip juk visa plastmasė iš naftos, visi sinteponai - o dėvime - naudojame, ir tiek...
sakai viskas is naftos??? grikiu lukstai sunkus dekui
QUOTE(Karvute @ 2009 03 23, 12:01)
sakai viskas is naftos??? grikiu lukstai sunkus dekui
Grikiai geriausias kamsalas man atrodo, ekologiskiausiai, beje gerai, kad sunkus, nesukiuztu kai atsisedi
O beje is kur jus to polesterolio ar ko ten gaunate pirkti (cia kas sedmaisius jau yra dares...) ?
QUOTE(Dollzz @ 2009 03 23, 13:39)
Grikiai geriausias kamsalas man atrodo, ekologiskiausiai, beje gerai, kad sunkus, nesukiuztu kai atsisedi
O beje is kur jus to polesterolio ar ko ten gaunate pirkti (cia kas sedmaisius jau yra dares...) ?
nu nezinau sunku issivaizduoti didesni sedmaisi uz bulviu maisa ir sverianti minimum 20-30 kg
siuvejeles turiu visa maisa granuliu, gal kam reikia?
QUOTE(sheillana @ 2009 04 04, 12:29)
siuvejeles turiu visa maisa granuliu, gal kam reikia?
koks miestas?
jus man pasakykit kokia aplamai buna granuliu kaina? galima i az, jeigu komercine paslaptis veiksmas vilniuje
QUOTE(Karvute @ 2009 04 06, 20:09)
jus man pasakykit kokia aplamai buna granuliu kaina? galima i az, jeigu komercine paslaptis veiksmas vilniuje
jokios cia komercijos na ziurint koki kieki imsit, man paeme nemaza maisa, tai kaina apie 15lt
QUOTE(sheillana @ 2009 04 06, 22:53)
jokios cia komercijos na ziurint koki kieki imsit, man paeme nemaza maisa, tai kaina apie 15lt
tai kur tokio gauti? nes man kaimyne sake 120lt. jeigu 1 kuba? kazi kiek vienam suaugusiam sedmaisiui prireiks?
tiesa maciau PhomasPhylipse yra sedmaisiu akcija po 50lt parduoda Vilniuje bent maziau reklamkes pametytos ar ne bus tas ant to pagal kaina?