Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(vaileta @ 2008 11 28, 10:49)
Tai zodziu mums be sansu pasigaminti toki grozi... Tada gal pardavimui pasiutumet ir uz kiek? 4u.gif

na viskas imanoma, galima visad toki pasiuti, dar ir geresni manau ax.gif nezinau, kada bet siusiu neuzilgo vel sita masinyte, bet dabar truputi kitaip, na ratus kitaip sugalvojau, manau kad bus graziau. g.gif
taigi siusiu dvi is karto, viena dovanu, o kita pardavimui kam nors, na bet net nezinau, kiek toki daikta ikainuoti, nes va dabar kai reikejo medziagas pirkti, tai biski nemaza savikaina gavos.
as siuniu taip: pirma pasiunu na pamusala, na daikta masinos formos i kuri pilu granules, o tik po to uzvalkala ta raudona, su numeriais, akimis, zaibais, langais ir panasiai. taip darau, kad butu galima ji bet kada nuimti ir skalbti. smile.gif
Atsakyti
O gal kas turi sėdmaišių pardavimui? Norėčiau vaikams kalėdoms, nors man man pačiai jie labai mieli biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pasisiuvau sedmasi... Labai geras daikciukas o ypac vaikams didelis dziaugsmas... Bet tik tiek kad labai jau smirda tos polisterino granules... Idomu jos nekenkia sveikatai? Man dabar jau pasidare pats svrbiausias klausimas...
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 12 15, 14:02)
Pagaliau ir as pasisiuvau sedmasi... Labai geras daikciukas o ypac vaikams didelis dziaugsmas... Bet tik tiek kad labai jau smirda tos polisterino granules... Idomu jos nekenkia sveikatai? Man dabar jau pasidare pats svrbiausias klausimas...

šiaip tai naujas putplastis kol naujas smirdi ir tas reikalas nesveikas, tik kad per pusmetį nuo pagaminimo ta kenksminga medžiaga išgaruoja. Domėjausi pernai, dabar pavadinimų cheminių nebepamenu doh.gif
Atsakyti
ir as noreciau sedmaisio savo padauzom, tik beda nemoku visai su siuvimo masina darbuotis
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2008 11 22, 00:37)
nelabai as cia moku naudotis, nemoku nei nuotraukos ikelti, nei nuorodos normalios padaryti, na bet kam idomu, pamatys ir taip. stai pirmasis mano sedmaisis: http://public.fotki....te/sedmaisis-1/

Super dalykas gime Tavo rankose! biggrin.gif wub.gif
Svarbiausia aisku ideja, net nesitikejau, kad galima pagamint toki originalu sedmaisy, ir man paciai dabar kilo noras kazka tokio sukurti savo meilei, kuris pamises del masinu cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
reikia visai nedaug granuliu sad.gif gal turit atliekamu kas nors??
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 12 15, 16:02)

o gal nuotraukele ax.gif labai fainas dalykas tas sedmaisis, negaliu, kaip apzavejo jie mane thumbup.gif
Atsakyti
Sweiki noriu parduoti sėdmaišį mašiną "žaibas makvynas" smile.gif gal kam reikia, padėkite parduoti pasidalinsiu pelnu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2009 02 22, 18:46)
Sweiki noriu parduoti sėdmaišį mašiną "žaibas makvynas"  smile.gif gal kam reikia, padėkite parduoti pasidalinsiu pelnu  bigsmile.gif

O kiek tie sedmaisiai kainuoja!
Si masinyte sedmaisis nereliai gera ideja smile.gif paklausiu draugiu gal kas usimanys.
Parasyk i AZ kiek uz ji noretum.
Atsakyti
Gal kas apsiimtu pasiuti sedmaisi? Kokia kaina butu? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, as cia pasiklausiau is ko gaminamas tas polisteorlis (?) man atsake is naftos blink.gif ar tai tiesa? g.gif ar nekenksminga vaikam sedeti ka? gal kas pakomentuotu? g.gif gal zinote kur buna kokio nors kitokio uzpildo? g.gif
Atsakyti