Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

Klausimėlis, o tos granulės apvalios ir gražios formos?

Nes paprašiau Senukuose granulių tai davė man kažkokių šiukšlių, tarsi sutakuotum tą putą baltą. Aš pripyliau, dar trūksta, bet šiandien "Geros akys" radau labai mažyčių, be galo brangių bet apvalių atskirų granulyčių, tai ar aš apsigavau Senukuose? ?? ax.gif

Ačiū.
Atsakyti
TAIP, tos granulės apvalios ir gražios formos

Atsakyti
Sveiki, kiek maždaug kainuotų odinis ar dermantinis sėdmaišis?? kažkas čia minėjo apie SBA balduose esančiuose sėdmaišius - jie labai faini ten ir kaina tik 100 lt, patogumas neapsakytas, bet kad juodos spalvos nėra... verysad.gif man reikia gan tokio prabangesnio įvaizdžio, nes jų reikia į sveiatinę, vietoj kažkokių fotelių... Ir tame SBA salone jie yra lb neaiškios formos - tokios aš ir noriu... kaip kokia pliurza atrodo... lotuliukas.gif ar kas sugebėtų man pagelbėti?? 4u.gif beje, dar reikia ir mano šuniukui, kažkas pan. į tokį:

http://www.beanbagba...-bean-bags.aspx 68n7

Prašau, rašykite į až... ačiūūūū notworthy.gif
Atsakyti
gal kas turit atliekamu granuliu???man reikia puses maisiuko, kad galeciau sedmaisi papildyt.
Atsakyti
ir man reikia granuliu ...jei kas turit saukit ploja.gif
Atsakyti
PARDUOTA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keja: 10 lapkričio 2008 - 09:04
kiek pirkau visada randu granuliu senukuose, kur banginis, maisas 12 lt, na putoplastas sutarkuotas ten, bet vis geriau nei nieko.
paskaicius sumasciau pasiuti duktereciai zaiba makvyna, cia ta toki masiniuka is filmuko "Ratai" tai, kazkaip nepigiai tas sedmaisis gaunasi, man reikejo 5 maisu granuliu tu plius dar medziagos, na nezinau, siaip gan nemazas gavosi, suaugusiam pats tas, net didesnis galetu buti, tai stebiuosi, kaip jums maiso ar keliu maisu uztenka sedmaisiui, nepasakyciau, kad labai jau kietai prigrudau smile.gif nezinau kaip cia va speti pabaigti iki treciadienio g.gif na bet reiks pasispausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2008 11 11, 00:58)
paskaicius sumasciau pasiuti duktereciai zaiba makvyna, cia ta toki masiniuka is filmuko "Ratai", nezinau kaip cia va speti pabaigti iki treciadienio  g.gif na bet reiks pasispausti  smile.gif

Labai graži idėja dovanai thumbup.gif Gal būtų galima ir foto pamatyti blush2.gif
Atsakyti
Tie burbuliukai labai greit susisedi.Pastoviai reik papildyt.O siaip tai tas pufikiukas katino megstamiausia vieta..
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 11 11, 17:19)
Labai graži idėja dovanai  thumbup.gif  Gal būtų galima ir foto pamatyti  blush2.gif

pasimokinsiu ideti ir idesiu nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Smagus sedmaisiai/pufai is naturaliu medziagu - lino ir medvilnes.
www.sedmaisiai.lt

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 11 12, 20:30)
Tie burbuliukai labai greit susisedi.Pastoviai reik papildyt.O siaip tai tas pufikiukas katino megstamiausia vieta..

del susisedejimo tai tikrai taip, kai padovanojau ta masinyte, tai 4 vaikai per pusvalandi koki, kai pasokinejo, kai pagulinejo, nu jau taip labai susedo tog graules, kad atgautu savo pradine isvaizda reikia pildyt, tik va vis galvoju, na turetu buti kitas uzpildas kazkoks, na kuris yra patvaresnis, kad sedmaisis ilgiau dziugintu aki ir netik ax.gif
Atsakyti