iškarpų daug senoje sėdmaišių temoje va ji.
nebeveikia nuoroda, kur savo iškarpas radau...
dėkui reikės pastudijuoti ir kibti į darbą ,
QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)
raganele,gal galetum man kazkaip atsiusti tu sedmaisiu iskarpas,nes labai noriu pati pasidaryt,buciau labai dekinga:)
Sveikutes,
atsitiktinai uzejau i sia tema ir net nepajutai kaip perskaiiau pirm tema galiu tik pasakyti as jau skaiciuoju dienas iki rytojaus,nes eisiu medziaga pirkti ir i senukus polisterio (ar kaip jis ten vadinasi ) tik gaila,kad neturiu suvimo masinos, todel siuvimas uztruks,nes galvoju apmegzti gal kuri bandet sitoki varianta ?
atsitiktinai uzejau i sia tema ir net nepajutai kaip perskaiiau pirm tema galiu tik pasakyti as jau skaiciuoju dienas iki rytojaus,nes eisiu medziaga pirkti ir i senukus polisterio (ar kaip jis ten vadinasi ) tik gaila,kad neturiu suvimo masinos, todel siuvimas uztruks,nes galvoju apmegzti gal kuri bandet sitoki varianta ?
QUOTE(Ciukyta @ 2007 01 29, 21:45)
as jau skaiciuoju dienas iki rytojaus,nes eisiu medziaga pirkti ir i senukus polisterio (ar kaip jis ten vadinasi )]
pradzioj i senukus vaziuok.. nes abejoju ar rasi granuliu siaip tiesiai pas gamintojus vaziuok.... ne su seniais tai pravalas
Astute k, fantastiški pufikiukai ir aš užsimaniau panašių Reikės, bandyt, kai vėl kada granulių rasiu.
Ciukyta, apmezginėti nemažai teks aš tingėčiau bet jaučiu būtų gražu svarbu, kad būtų sandaru, nes granulės tos gan bjaurus dalykas, jei į išorę pakliūna viskas aplimpa jomis
Ciukyta, apmezginėti nemažai teks aš tingėčiau bet jaučiu būtų gražu svarbu, kad būtų sandaru, nes granulės tos gan bjaurus dalykas, jei į išorę pakliūna viskas aplimpa jomis
oi kaip norejau sito daigto,o dabar radau ir iskarpas...kaip faina....aciu visoms,kurios idejo ir paveiksliukus,ir iskarpas sedmaisio
QUOTE(raganele @ 2007 01 30, 01:44)
Astute k, fantastiški pufikiukai ir aš užsimaniau panašių Reikės, bandyt, kai vėl kada granulių rasiu.
as galvoju deti i vidu su pamusalu, todel didelis sandarumas nebutinas kad daug apmezgineti reikes tai zinau,bet ka daryti,kai norisi,o siuvimo masinos neturiu tenka rinktis kita varianta
Sveikutes,
radau labai idomu varianta sedmaisiui gal labiau sedguliui
radau labai idomu varianta sedmaisiui gal labiau sedguliui
kiek skaičiau tai tik tų granulių Kaune mamytės randa pirkti, o gal kuri žinos, kur Vilniuje jų galima būtų įsigyti?
QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)
nebeveikia nuoroda, kur savo iškarpas radau...
galvojau, kad tik man tos nuorodos neatidaro Gal galėtumei čia kokiu nors būdu sudėti iškarpas, pagal kurias siuvai savo sėdmaišius. Ačiū