Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

iškarpų daug senoje sėdmaišių temoje va ji.
g.gif nebeveikia nuoroda, kur savo iškarpas radau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 18 sausio 2007 - 23:06
dėkui 4u.gif reikės pastudijuoti ir kibti į darbą bigsmile.gif ,
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)
iškarpų daug senoje sėdmaišių temoje va ji.

raganele,gal galetum man kazkaip atsiusti tu sedmaisiu iskarpas,nes labai noriu pati pasidaryt,buciau labai dekinga:)
Atsakyti
Buvau pasisiuvusi 1x1m dydžio sėdmaišį, bet labai jau didelis blush2.gif Persiuvau ir du mažiukus pasiuvau thumbup.gif Dabar patogesni ir mažiau vietos užima wub.gif
user posted image user posted image user posted image
Dar liko granulių, dar pasiūsiu mažesnių 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

atsitiktinai uzejau i sia tema ir net nepajutai kaip perskaiiau pirm tema thumbup.gif galiu tik pasakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as jau skaiciuoju dienas iki rytojaus,nes eisiu medziaga pirkti ir i senukus polisterio (ar kaip jis ten vadinasi doh.gif ) bigsmile.gif tik gaila,kad neturiu suvimo masinos, todel siuvimas uztruks,nes galvoju apmegzti g.gif gal kuri bandet sitoki varianta schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 01 29, 21:45)
  as jau skaiciuoju dienas iki rytojaus,nes eisiu medziaga pirkti ir i senukus polisterio (ar kaip jis ten vadinasi  doh.gif )]

pradzioj i senukus vaziuok.. nes abejoju ar rasi granuliu cool.gif siaip tiesiai pas gamintojus vaziuok.... ne su seniais tai pravalas doh.gif
Atsakyti
Astute k, fantastiški pufikiukai thumbup.gif ir aš užsimaniau panašių bigsmile.gif Reikės, bandyt, kai vėl kada granulių rasiu.
Ciukyta, apmezginėti nemažai teks unsure.gif aš tingėčiau blush2.gif bet jaučiu būtų gražu rolleyes.gif svarbu, kad būtų sandaru, nes granulės tos gan bjaurus dalykas, jei į išorę pakliūna doh.gif viskas aplimpa jomis
Atsakyti
oi kaip norejau sito daigto,o dabar radau ir iskarpas...kaip faina....aciu visoms,kurios idejo ir paveiksliukus,ir iskarpas sedmaisio clap.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 01 30, 01:44)
Astute k, fantastiški pufikiukai thumbup.gif ir aš užsimaniau panašių bigsmile.gif Reikės, bandyt, kai vėl kada granulių rasiu.
Ciukyta, apmezginėti nemažai teks unsure.gif aš tingėčiau blush2.gif bet jaučiu būtų gražu rolleyes.gif svarbu, kad būtų sandaru, nes granulės tos gan bjaurus dalykas, jei į išorę pakliūna doh.gif viskas aplimpa jomis

as galvoju deti i vidu su pamusalu, todel didelis sandarumas nebutinas mirksiukas.gif kad daug apmezgineti reikes tai zinau,bet ka daryti,kai norisi,o siuvimo masinos neturiu doh.gif tenka rinktis kita varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

radau labai idomu varianta sedmaisiui mirksiukas.gif gal labiau sedguliui rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 31 sausio 2007 - 20:41
kiek skaičiau tai tik tų granulių Kaune mamytės randa pirkti, o gal kuri žinos, kur Vilniuje jų galima būtų įsigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 01 19, 00:04)

galvojau, kad tik man tos nuorodos neatidaro ax.gif Gal galėtumei čia kokiu nors būdu sudėti iškarpas, pagal kurias siuvai savo sėdmaišius. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 19 vasario 2007 - 11:31