Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

sveikos,
na ar dar yra siuvanciu sedmaisius? 4u.gif labai noriu pasisiuti bet neturiu siuvimo masinos verysad.gif gal kas galetumet padeti? nupirkciau viska ko reik, pati ir medziaga sukarpyciau, man reik tik kad kas susiutu 4u.gif ar atsirastu tokiu?
Atsakyti
Sveikutes wink.gif esu visiska naujoke siame reikale , bet labai jau uzkreciantis dalykas tas sedmaisi bigsmile.gif ziauriai noriu pabandyti .. zinoma jei tu granuliu rasiu ..tik vat klausymas man iskilo ...70x70 sedmaisiui ( apvaliam) kiek reikia medziagos ? o gal ir iskarpu kas kur matete blush2.gif labai dekinga uz busimus atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa1: 02 rugpjūčio 2008 - 00:20
yra cia matmenys:

[quote=akvilyte,2007 02 19, 23:25]
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules doh.gif ir viskas 4u.gif

http://img37.picoodl...ism_9986288.png
cia yra paveiksliukas

p.s. sori neiseina paveiksliuko ikelt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 02 rugpjūčio 2008 - 19:41
Oi didelis aciukas uz paaiskinimus wink.gif o kol isikirtautas trapecijas biggrin.gif ...
Atsakyti
saunu kad bent kiek pagelbejau smile.gif
Atsakyti
O kiek man mazdaug reiktu tu granuliu ? sedmaisis butu 70x70 ax.gif o tie ismatavimai kur nurodei dydzius , tai cia man ir gautusi 70x70 ?
Atsakyti
4u.gif Labukas, vyras sumąstė, kad jam reikia sėdmaišio, mačiau anksčiau temelę, tik neįlysdavau paskaityt. blush2.gif Gražius jūs juos čia siuvate... wub.gif Bet aš siūt nelabai moku... Na keliauju temelę nuo pradžių paskaityt, gal ir man kas pavyks. g.gif
Atsakyti
o gal galit kas parsyti kokios medziagos tinka sedmaisiui? gobelenas kas dar? gal kokius pavyzdelius rasit imest ar bent pavadinimus? buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
visos atostogauja... 4u.gif ir pagalbos ner... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 07, 12:59)
visos atostogauja...  4u.gif  ir pagalbos ner...  blush2.gif
gaila negaliu labai tiksliai pararti, bet is siuvejos mazos patirties, speju reiktu tvirtesnes ir nelabai irstancios medziagos g.gif gobelenas tiktu, bet ir ju yvairiu yra, musu baldai pasiuti is irstancio audinio doh.gif , nepagalvojom kai uzsakinejom, pries keleta metu blink.gif dabar visos siules sviecia kiaurai doh.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur yra pirkti poliesterio granuliu? anksciau budavo senukuose - o dabar nebera sad.gif
Atsakyti
sioje temoje yra kazkur aprasyta viena firma, tai as ten isigyjau, tox vyrukas siuklsiu maisuose jas parduoda smile.gif
Atsakyti