sveikos,
na ar dar yra siuvanciu sedmaisius? labai noriu pasisiuti bet neturiu siuvimo masinos gal kas galetumet padeti? nupirkciau viska ko reik, pati ir medziaga sukarpyciau, man reik tik kad kas susiutu ar atsirastu tokiu?
Sveikutes esu visiska naujoke siame reikale , bet labai jau uzkreciantis dalykas tas sedmaisi ziauriai noriu pabandyti .. zinoma jei tu granuliu rasiu ..tik vat klausymas man iskilo ...70x70 sedmaisiui ( apvaliam) kiek reikia medziagos ? o gal ir iskarpu kas kur matete labai dekinga uz busimus atsakymus
yra cia matmenys:
[quote=akvilyte,2007 02 19, 23:25]
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules ir viskas
http://img37.picoodl...ism_9986288.png
cia yra paveiksliukas
p.s. sori neiseina paveiksliuko ikelt
[quote=akvilyte,2007 02 19, 23:25]
na iškarpos neįmesiu bet galiu aprašyt....
šonai- trapecijos.. apačia 80cm viršus 20cm. statinis-metras. tokių detalių reikia keturių... viršus ir dugnas apskritimai... apatinio skersmuo apie metras viršutinio mažesnis.. .aš kaskart pasiskaičiuoju pagal matematines formules ir viskas
http://img37.picoodl...ism_9986288.png
cia yra paveiksliukas
p.s. sori neiseina paveiksliuko ikelt
Oi didelis aciukas uz paaiskinimus o kol isikirtautas trapecijas ...
saunu kad bent kiek pagelbejau
O kiek man mazdaug reiktu tu granuliu ? sedmaisis butu 70x70 o tie ismatavimai kur nurodei dydzius , tai cia man ir gautusi 70x70 ?
Labukas, vyras sumąstė, kad jam reikia sėdmaišio, mačiau anksčiau temelę, tik neįlysdavau paskaityt. Gražius jūs juos čia siuvate... Bet aš siūt nelabai moku... Na keliauju temelę nuo pradžių paskaityt, gal ir man kas pavyks.
o gal galit kas parsyti kokios medziagos tinka sedmaisiui? gobelenas kas dar? gal kokius pavyzdelius rasit imest ar bent pavadinimus? buciau laaaabai dekinga
visos atostogauja... ir pagalbos ner...
QUOTE(vesela @ 2008 08 07, 12:59)
visos atostogauja... ir pagalbos ner...
gaila negaliu labai tiksliai pararti, bet is siuvejos mazos patirties, speju reiktu tvirtesnes ir nelabai irstancios medziagos gobelenas tiktu, bet ir ju yvairiu yra, musu baldai pasiuti is irstancio audinio , nepagalvojom kai uzsakinejom, pries keleta metu dabar visos siules sviecia kiaurai
gal kas zinote kur yra pirkti poliesterio granuliu? anksciau budavo senukuose - o dabar nebera
sioje temoje yra kazkur aprasyta viena firma, tai as ten isigyjau, tox vyrukas siuklsiu maisuose jas parduoda