Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(Teo @ 2008 02 13, 16:46)
Siulau pasiziureti ir ivertinti mano siutus sedmaisius 4u.gif

tei, labai gražūs tavo sėdmaišiai wub.gif , tie paprasti tai jau seniai atsibodę, bet va taviškiai tai tiesiog kaip baldeliai, o jau tas širdutės formos wub.gif
iš kur brėžinius imi?
Atsakyti
pati projektavau wink.gif
Atsakyti
o gal kuri galit pasakyti ,kas šituose pufuose viduje.Man visai patiko,norėčiau tokių prie sėdmaišių,vaikams į palėpę.

user posted image

http://www.talentita...Pacco/Pacco.htm
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 02 15, 22:49)
o gal kuri galit pasakyti ,kas šituose  pufuose viduje.Man visai patiko,norėčiau tokių prie sėdmaišių,vaikams į palėpę.

nežinau kas konkrečiai širuose sudėta, bet esu mačius padarytus su storu paralonu.. arba keliais sluoksniais plonesnio... na tas plonesnis tai apiw 10-12cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 15, 22:56)
nežinau kas konkrečiai širuose sudėta, bet esu mačius padarytus su storu paralonu.. arba keliais sluoksniais plonesnio... na tas plonesnis tai apiw 10-12cm  4u.gif

apie tai ir galvojau,būtų geriausia tokį storą rasti,bet jaučiu reikės dėti sluoksniais.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 13, 15:46)
Siulau pasiziureti ir ivertinti mano siutus sedmaisius 4u.gif
sedmaisiai 1
sedmaisiai 2
sedmaisiai 3
Papildyta:
Taip kazkas panasaus, tik cia is siu granuliu gaminamos pastatu apsiltinimo plokstes.

Labas,

Turiu keletą klausimėlių dėl tavo sedmaišių: kadangi jie turi gražią formą, jie turėtų būti pilnai pripilti granulių? Ne per kieti gaunasi? Ar atsisėdus nenugriūvama?

O sėdmaišiai tai labai gražūs. Mano sūnus jau užsinorėjo peliuko.
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, ar netiktų sėmaišio dugnui dermantinas ar oda? Aš vis galvoju, kad gobelenas gali gana greitai susipurvinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2008 02 18, 12:18)
Labas,

Turiu keletą klausimėlių dėl tavo sedmaišių: kadangi jie turi gražią formą, jie turėtų būti pilnai pripilti granulių? Ne per kieti gaunasi? Ar atsisėdus nenugriūvama?

O sėdmaišiai tai labai gražūs. Mano sūnus jau užsinorėjo peliuko.

Taip, sie sedmaisiai truputi daugiau pripilti, nes pradzioje, kol naujas, greit susisedi. Tiesiog nereiks greitai pripildyti. Pripildyti reikia po 1 - 2 metu priklausomai kaip naudosite. Griuti, tai tikrai negriuna. Peliuku - sedmaisiu pagrindas trikampis, jis labai stabilus atsisedus. Pagrinda zinoma galima daryti is dirbtines odos ar dermantino -praktiskiau. Mes del saves taip ir pasisiuvome, tik ne peliuka, o paprasta. smile.gif
Jei kuris domina parasyk i az
Atsakyti
Sveikos merginos, reiketu dvieju patogiu ir kokybiskai pasiutu sedmaisiu suaugusiems (kaune). Gal kuri siuvate ne tik sau ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankes,
ir mum reiketu vieno sedmaisio, but gerai is dermantino, gal kuri apsiimtu pasiuti Kaune uz mokesti? medziagas atvesciau 4u.gif i AZ but geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ar siuvate kuri sėdmaišius ne tik sau? rolleyes.gif Norėčiau vieno dukrytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 02 25, 20:33)
Sveikutės,

ar siuvate kuri sėdmaišius ne tik sau? rolleyes.gif Norėčiau vieno dukrytei ax.gif

Galiu pasiuti parasykite i az smile.gif
Atsakyti