Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

Sveikos,
kaip sunku su tom granulėm, man pasiuvo sėdmaišį, o kuom užpildyt neturiu. Senukuose klausiau, tai sakė, nesiruošia užvešt.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 01 24, 14:56)
i vaiku kambari ir siuvau  mirksiukas.gif
kiek sveria nezinau, bet kad tie 0.2m3 labai daug  blink.gif  kai neisivaizdavau matmenu tai uzsakiau du maisus, o kai pamaciau  blink.gif  nebuvo kur detis  lotuliukas.gif

jei kam reiks prasom  mirksiukas.gif  uz 25lt (kiek ir kainavo). pilnai uztenka sedmaisiui. manskis 900x900 apacia, 1000x1000 aukstis ir virsutinis kvadratas 300x300.  mirksiukas.gif

Noriu noriu, kaip tik užsimušdama ieškau clap.gif Senąjam susigulėjo, vis noriu dapildyt ir niekur nerandu doh.gif
Rašau tau į až
Atsakyti
Na štai ir mes pabaigem savo maišiuką- linsmuoliuką. Turėjom juodą pirktinį, tai mažius nelabai jį mėgo ir sugalvojom pagyvinti ir palinksminti kambari. pasiuvau maišą ir perpyliau granules. oi kiek sniego namie buvo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2008 01 18, 23:45)
http://www.prokma.lt/
is cia gavau, du juodus siuksliu maisus:))

O čia paskambini ir paprašai, kad paliktų tų granulių?
Susiradau kas gali man parvžti iš Vilniaus smile.gif Tai jau turėsiu ir aš savo sėdmaišį clap.gif
Atsakyti
paskambini ir susitari kada susitiksi.
o jei neturi granuliu pasakyskada bus
Atsakyti
Pasiskambinau i gamykla, tai sake jie parduoda kilogramais. Tai kazi kiek dabar reikia. 1.5kg, sake yra 120l. Tai kiek cia kazin iseina m3? Gal kas gali patart?
Atsakyti
1 m3 bus apie 8-9 tokie maisai. Beje, esu naudojus tas granules is "Prokmos", tikrai geros - svarios ir dideles, tik kaina labai jau negrazi.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 13, 15:37)
1 m3 bus apie 8-9 tokie maisai. Beje, esu naudojus tas granules is "Prokmos", tikrai geros - svarios ir dideles, tik kaina labai jau negrazi.

Tai paaiškink man nesupratėlei, čia tos granulės, tai toks sutrupintas dėklas, kurį deda į technikos dėžes apsaugai? Tas, kur vaikystėje čežindavom vieni kitiems, pribarstydavom visas pakampes?
Atsakyti
Siulau pasiziureti ir ivertinti mano siutus sedmaisius 4u.gif
sedmaisiai 1
sedmaisiai 2
sedmaisiai 3

Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 13, 17:41)
Tai paaiškink man nesupratėlei, čia tos granulės, tai toks sutrupintas dėklas, kurį deda į technikos dėžes apsaugai? Tas, kur vaikystėje čežindavom vieni kitiems, pribarstydavom visas pakampes?

Taip kazkas panasaus, tik cia is siu granuliu gaminamos pastatu apsiltinimo plokstes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teo: 13 vasario 2008 - 15:48
jo tie burbuliukai kur gaudavai dezes sutrupinus...
cia yra plosciu gaminimoo medziaga, pries suspaudima.. jos siektiek didesnes nei sutrupunus ir be siuksliu
Papildyta:
Teo, superiniai sedmaisiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
net zodziu truksta. saunuole
Atsakyti
Dziaugiuosi, jog patiko aciuks.gif
Atsakyti
o kokio jie dydzio? ir pagal kokia schemute siuni?
Atsakyti