Sveikos,
kaip sunku su tom granulėm, man pasiuvo sėdmaišį, o kuom užpildyt neturiu. Senukuose klausiau, tai sakė, nesiruošia užvešt.
QUOTE(Pacific @ 2008 01 24, 14:56)
i vaiku kambari ir siuvau
kiek sveria nezinau, bet kad tie 0.2m3 labai daug kai neisivaizdavau matmenu tai uzsakiau du maisus, o kai pamaciau nebuvo kur detis
jei kam reiks prasom uz 25lt (kiek ir kainavo). pilnai uztenka sedmaisiui. manskis 900x900 apacia, 1000x1000 aukstis ir virsutinis kvadratas 300x300.
kiek sveria nezinau, bet kad tie 0.2m3 labai daug kai neisivaizdavau matmenu tai uzsakiau du maisus, o kai pamaciau nebuvo kur detis
jei kam reiks prasom uz 25lt (kiek ir kainavo). pilnai uztenka sedmaisiui. manskis 900x900 apacia, 1000x1000 aukstis ir virsutinis kvadratas 300x300.
Noriu noriu, kaip tik užsimušdama ieškau Senąjam susigulėjo, vis noriu dapildyt ir niekur nerandu
Rašau tau į až
Na štai ir mes pabaigem savo maišiuką- linsmuoliuką. Turėjom juodą pirktinį, tai mažius nelabai jį mėgo ir sugalvojom pagyvinti ir palinksminti kambari. pasiuvau maišą ir perpyliau granules. oi kiek sniego namie buvo...
QUOTE(delfinyte @ 2008 01 18, 23:45)
O čia paskambini ir paprašai, kad paliktų tų granulių?
Susiradau kas gali man parvžti iš Vilniaus Tai jau turėsiu ir aš savo sėdmaišį
paskambini ir susitari kada susitiksi.
o jei neturi granuliu pasakyskada bus
o jei neturi granuliu pasakyskada bus
Pasiskambinau i gamykla, tai sake jie parduoda kilogramais. Tai kazi kiek dabar reikia. 1.5kg, sake yra 120l. Tai kiek cia kazin iseina m3? Gal kas gali patart?
QUOTE(Teo @ 2008 02 13, 15:37)
1 m3 bus apie 8-9 tokie maisai. Beje, esu naudojus tas granules is "Prokmos", tikrai geros - svarios ir dideles, tik kaina labai jau negrazi.
Tai paaiškink man nesupratėlei, čia tos granulės, tai toks sutrupintas dėklas, kurį deda į technikos dėžes apsaugai? Tas, kur vaikystėje čežindavom vieni kitiems, pribarstydavom visas pakampes?
Siulau pasiziureti ir ivertinti mano siutus sedmaisius
sedmaisiai 1
sedmaisiai 2
sedmaisiai 3
Papildyta:
Taip kazkas panasaus, tik cia is siu granuliu gaminamos pastatu apsiltinimo plokstes.
sedmaisiai 1
sedmaisiai 2
sedmaisiai 3
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 13, 17:41)
Tai paaiškink man nesupratėlei, čia tos granulės, tai toks sutrupintas dėklas, kurį deda į technikos dėžes apsaugai? Tas, kur vaikystėje čežindavom vieni kitiems, pribarstydavom visas pakampes?
Taip kazkas panasaus, tik cia is siu granuliu gaminamos pastatu apsiltinimo plokstes.
jo tie burbuliukai kur gaudavai dezes sutrupinus...
cia yra plosciu gaminimoo medziaga, pries suspaudima.. jos siektiek didesnes nei sutrupunus ir be siuksliu
Papildyta:
Teo, superiniai sedmaisiai
net zodziu truksta. saunuole
cia yra plosciu gaminimoo medziaga, pries suspaudima.. jos siektiek didesnes nei sutrupunus ir be siuksliu
Papildyta:
Teo, superiniai sedmaisiai
net zodziu truksta. saunuole
o kokio jie dydzio? ir pagal kokia schemute siuni?