Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(delfinyte @ 2008 01 17, 10:44)
valioo gavau granuliu:))) du maisu uz 30lt.
savaitgali kibsiu i darba, tik turiu dar vena klausima: o kokia siule siuvamas sedmaisis? vienguba ar atlaiko?

oho, o kur taip pigiai gavai?

as jau pradejau siuti, darysiu su pamusalu, kad neisbiretu granules ir kad galima butu isskalbt smile.gif
o granules tik pirmadieni ar antradieni bus.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 01 18, 00:48)
oho, o kur taip pigiai gavai?
as jau pradejau siuti, darysiu su pamusalu, kad neisbiretu granules ir kad galima butu isskalbt smile.gif
o granules tik pirmadieni ar antradieni bus.

As viena su pamusalu dariau, kita be. Tai man asmeniskai be pamusalo patogesnis - tos granules lengviau pasiskirsto, laisvai juda, o su pamusalu kietesnis. Tai dabar galvoju, kad teks ir kito pamusala isimti.. O kai prireiks skalbti - galima granules i vonia ar maisa supilti lotuliukas.gif wink.gif
Atsakyti
http://www.prokma.lt/
is cia gavau, du juodus siuksliu maisus:))
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
tai va pagaliau ir as pabaigiau sedmaisi 4u.gif
17lt gobelenas, 30lt granules, rite siulu ir 1 sulauzyta adata:)
iki paskutines siules netikejau, kad kazkas gausis, bet kai atsisedau, tai ir islipt nebesinori thumbup.gif
dar visoje betvarkeje nuotraukyte:
user posted image

http://public.fotki....s/p1030605.html
sedmaisis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 19 sausio 2008 - 23:45
QUOTE(delfinyte @ 2008 01 20, 00:41)
tai va pagaliau ir as pabaigiau sedmaisi  4u.gif
17lt gobelenas, 30lt granules, rite siulu ir 1 sulauzyta adata:)
iki paskutines siules netikejau, kad kazkas gausis, bet kai atsisedau, tai ir islipt nebesinori thumbup.gif
dar visoje betvarkeje nuotraukyte:
user posted image

Man vis rūpėjo, kiek pinigų išeina siuvam pačiam. O pasirodo visai nedaug.
Atrodo thumbup.gif . Tik man rodos, kad tų granulių daugiau galėjai įpilt.
Atsakyti
tai, kad supyliau visas granules:) kadangi nesu sedejus, ant kitokio sedmaisio, tai negaliu komentuot, ar ju uztenka ar ne. bet patogu thumbup.gif
Atsakyti
pabaigiau ir as savo sedmaisi!!! veliau ikelsiu nuotraukyte.

beje dar liko visas maisas granuliu. buvau nupirkus du po 0.2m3. tai supyliau tik viena smile.gif
Atsakyti
stai mano sedmaisiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 01 24, 23:10)
stai mano sedmaisiukas smile.gif

Medžiagytė labai graži 4u.gif ,toks vaikiškas thumbup.gif
Atsakyti
o kiek vidutiniškai sveria vidutinis sėdmaišis?
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 13:08)
Medžiagytė labai graži  4u.gif ,toks  vaikiškas  thumbup.gif

i vaiku kambari ir siuvau mirksiukas.gif

QUOTE(XMamaX @ 2008 01 24, 13:38)
o kiek vidutiniškai sveria vidutinis sėdmaišis?

kiek sveria nezinau, bet kad tie 0.2m3 labai daug blink.gif kai neisivaizdavau matmenu tai uzsakiau du maisus, o kai pamaciau blink.gif nebuvo kur detis lotuliukas.gif

jei kam reiks prasom mirksiukas.gif uz 25lt (kiek ir kainavo). pilnai uztenka sedmaisiui. manskis 900x900 apacia, 1000x1000 aukstis ir virsutinis kvadratas 300x300. mirksiukas.gif
Atsakyti