Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

Gal kuri iš kauniečių mamyčių- auksarankių apsiimtų sukirpti ir pasiūti tik patį maišą? Laukčiau laiškelio į a/ž su kaina.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 09 25, 18:42)
nu niekaip nerandu pirkti tu granuliu klaipedoj,jau esu psisiuvusi sedmaisiui pamusala o granuliu nerandu

Ar bandei uz Senuku Statybu alejoje ieskoti,as ten gavau.
Atsakyti
O kada jus pirkote klaipedoj senukuose . Nes as tai jau 2 menesius ten vaikstau ir nera tu granuliu , gal ir visai nebus .
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 09 29, 14:57)
Štai ir mano sėdmaišis
user posted image
Papildyta:
ups, kažkodėl nerodo nuotraukos
Papildyta:
mano sėdmaišis

O kokia grazi modelis ant nuostabaus sedmaisio lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, pasiskaitinejau ir as uzsimaniau sedmaisio, o kadangi siuveja as dar tik pradedancioji, tai pirma bandysiu is prastesnes medziageles...ziuresiu kas man gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2007 11 22, 21:39)
sveikos, pasiskaitinejau ir as uzsimaniau sedmaisio, o kadangi siuveja as dar tik pradedancioji, tai pirma bandysiu is prastesnes medziageles...ziuresiu kas man gausis g.gif

nesijaudink, tikrai gausis, čia ne koks įmantrus siuvinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2007 11 22, 21:49)
nesijaudink, tikrai gausis, čia ne koks įmantrus siuvinys  mirksiukas.gif

oi tikiuosi kad gausis... nes laaaabai jo noriu sokiai.gif
Atsakyti
Niekur granulių negaunu verysad.gif Teks dar be sėdmaišio pabūti g.gif
Atsakyti
QUOTE(solialia @ 2007 12 12, 13:07)
Niekur granulių negaunu  verysad.gif  Teks dar be sėdmaišio pabūti  g.gif

Radau kas Vilniuje prekiauja granulėmis - http://www.prokma.lt/. Tik reikia iš anksto užsakyti. Šiandien užsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chily @ 2007 12 21, 14:42)
Radau kas Vilniuje prekiauja granulėmis - http://www.prokma.lt/. Tik reikia iš anksto užsakyti. Šiandien užsisakiau smile.gif

as ir su jais sian bendravau, bet jie labai brangiai nori... jie pardavineja kilogramais, vieno kaina 12 lt, o reikia 3-4kg kiek as isivaizduoju... bet daugiau niekur vilnius nera, tai turbut teks moket brangiau:(
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2007 12 21, 16:04)
as ir su jais sian bendravau, bet jie labai brangiai nori... jie pardavineja kilogramais, vieno kaina 12 lt,  o reikia 3-4kg kiek as isivaizduoju... bet daugiau niekur vilnius nera, tai turbut teks moket brangiau:(

a tai ten tas 1 kg tai gal nemazas maisiukas iseina
ir kaip ten jiem reik sakyt kai paskambinat>? noriu uzsisakyti granuliu tu?ar kaip
a to nespras ko nori merga, sakysiu sedmaisi gi siunu a uzpildyt tai neturiu kuom biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ir sakyti - noriu puto polistireno granulių smile.gif

Sakė, kad 1 kubas sveria apie 6-8 kg - priklausomai nuo išpūtimo. Vienam sėdmaišiui reikia apie 0.2-0.3 m3, taigi bendrai kainuos nuo 15 iki 24 lt. Niekur kitur nėra - vakar aplėkiau ir Senukus, ir Ermitažą, dar skambinau kitom parduotuvėm.. Žodžiu rinktis nelabai yra iš ko cool.gif
Atsakyti