Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis (2 tema)

QUOTE(Kerpena @ 2007 07 25, 23:26)
Sveikos. Aš prieš metus irgi pasiskaičius čia pasisiuvau sėdmaišį. Siuvau pagal Olaivos iškarpas, kurias ji davė pačioje pirmos temos pradžioje. Supyliau du maišus granulių, bet jis nepasirodė per daug pilnas. Ir po to labai greit nusisėdėjo. Tai dar maišą supylėm. . Bet ir dabar jis susisėdėjo. O kadangi granulių nebepavyksta gauti, tai išvis baigia "sunykti". Liko kažkoks skuduras ant grindų.

Kaip jums, kurios turit seniau paisiuvusios - ar irgi taip susisėdi? Nesuprantu, net kur tos granulės dingsta, nes kai papildinėjom galvojau rasiu arba jas susiplojusias, arba į miltus pavirtusias, bet jos nieko, normalios, tokios kaip buvo...

O šiaip labai patogus daiktas kol pilnesnis buvo. Visi mėgo sėdėti.

na zinok manishkiui jau daug laiko,tam pirmajam sedmaisiui,kur labai didelis(pirmas blynas,bet patogus bent jau,kad didelis ), bet nesusisedejo schmoll.gif turbut cia nuo granuliu kokybes papuola g.gif neisivaizduoju kodel tau jos taip ishnyksta.reishkias per daug sedit ant to sedmaishio biggrin.gif

QUOTE(So Lucky @ 2007 08 20, 01:33)
Man va mintis kilo: jei putu neiseina gauti, tai putu ploksciu, skirtu sienu izoliacijai nusipirkti ir sutrupinti. Ar ne tas pats gausis?Tik turbut brangiau?

zinok jei sutrupinti,bus labai daug shiukshliu,kurios lis i kambari per medziaga.cia jau bandziau,todel patariu geriau prastu smulkintu putoplastu nenaudoti schmoll.gif
Atsakyti
as va kuom uzsiimsiu

user posted image

pasimodeliuosi,ishkarpas pasidarysiu.turiu nenaudojamas apsaugeles lovytei,tokios ryshkios,sakiau is ju ir padarysiu foteliuka.ir granuliu dar yra like biggrin.gif

o sitie siaip grazus ax.gif bet cia jau poroloniniai.naudojant apvalesnes linijas,be priekinio dekoro,galima ir su granulem pasiuti toki manau bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
dar cia grazu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sedmaisiai

kokius as radau
Atsakyti
Olaiva, tavo kresliukas pasakiskas. wub.gif thumbup.gif
Kiek suprantu kiekviena detale pasiuta atskirai ir i kiekviena pripilta granuliu. O kaip fotelis islaiko forma , nesugriuna?

Tas zydras drabliukas nerealus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 13, 17:16)
Olaiva, tavo kresliukas pasakiskas. wub.gif  thumbup.gif
Kiek suprantu kiekviena detale pasiuta atskirai ir i kiekviena pripilta granuliu. O kaip fotelis islaiko forma , nesugriuna?

Tas zydras drabliukas nerealus  wacko.gif

man liko tik porankiu rulonus padaryti.ryt pabaigsiu ir ikelsiu foto ir detaliu matmenis,jei kam bus idomu wink.gif

tas atskiras detales su granulem as susiusiu wink.gif
Atsakyti
nu niekaip nerandu pirkti tu granuliu klaipedoj,jau esu psisiuvusi sedmaisiui pamusala o granuliu nerandu
Atsakyti
Klaipedoj tikrai nera pirkti tu granuliu.Mano sedmaisis taip pat spintoj guli ir laukia granuliu. Klausinejau pardaveju kodel nera sake kad gali ir visai ju nebebuti. nes neapsimoka vezti. vietos daug masinoj uzima , o naudos jokios. neapsimoka mums oro vezioti taip pareiske man . taip , kad neaisku ar kur dar bus tu granuliu ar nereiks tik kaune arba vilniuj ieskoti
Atsakyti
Štai ir mano sėdmaišis
user posted image
Papildyta:
ups, kažkodėl nerodo nuotraukos
Papildyta:
mano sėdmaišis
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 09 29, 14:57)
Štai ir mano sėdmaišis
user posted image
Papildyta:
ups, kažkodėl nerodo nuotraukos
Papildyta:
mano sėdmaišis

grazus sedmaisis thumbup.gif , o ir ta , kuri guli ant jo , labai jau simpatulka wub.gif
Atsakyti
Aha labai simpatulka turbut dabar pesites kuri ten drybsos lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo smile.gif
Atsakyti
taip noriu greiciau sedmaisio o granuliu tai taip ir negaunu pirkti verysad.gif
Atsakyti