QUOTE(Ginija @ 2006 11 27, 10:28)
Tęsiame temą apie sėdmaišius
as shiaip buvau tema paruoshus,tiksliau tesini anos savo temos, su nuotraukom,su nuorodom bet jau jei sukurei,tai tiek to.3 tema gal spesiu paskelbti,kai reiks
QUOTE(Olaiva @ 2006 11 27, 16:33)
as shiaip buvau tema paruoshus,tiksliau tesini anos savo temos, su nuotraukom,su nuorodom bet jau jei sukurei,tai tiek to.3 tema gal spesiu paskelbti,kai reiks
Atsiprašau, paskubėjau. Pabandykim taip - paskelbk naują temą, o moderatorės paprašysim šitą panaikinti
QUOTE(Ginija @ 2006 11 27, 15:38)
Atsiprašau, paskubėjau. Pabandykim taip - paskelbk naują temą, o moderatorės paprašysim šitą panaikinti
as tada sitoj sudesiu nuorodas ir nuotraukas,ok? nereiks tada naujos kurti
QUOTE(Olaiva @ 2006 11 27, 15:43)
O TAI KUR NUORODOS IR NUOTRAUKOS????????????????
O as su prasymu? Gal pas ka nors liko siek tiek tu biriu dalykeliu kurie pilasi i sedmaisius(putoplastas? ar kaip jis ten vadinasi?)? as va vaikui nupirkau sedmaisi, ale jis jau ne naujas tai ir biski per daug jau susispaudzia Pirkti viso pako nealabai noriu, nes man tiek nereikia.
Gal kas galetu parduoti (arba padovanoti... ) truputuka? (man reiktu daug maz tokio kiekio katras i vidutini maximos maiseli telpa)
QUOTE(Olaiva @ 2006 11 27, 16:43)
Prašau sudėkit nuotraukas
Sveikos, sėdmaišių gamintojos Ką tik pripildžiau prieš pora mėnesių siūtą sėdmaišį, mat putplasčio granulių niekaip Vilniuj neradau - teko Kaune net ieškoti
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:
Ta proga fotkė į naują sėdmaišių temą:
sėdmaisis super
QUOTE(raganele @ 2007 01 18, 14:57)
Sveikos, sėdmaišių gamintojos Ką tik pripildžiau prieš pora mėnesių siūtą sėdmaišį, mat putplasčio granulių niekaip Vilniuj neradau - teko Kaune net ieškoti
grazu
Laurynui turbut laimes pilnos kelnes
grazus berniukas
QUOTE(Manaska @ 2007 01 18, 17:33)
neilgai vaikiukas pasidžiaugė - tėtis į darbą išsinešė Šis "foteliukas" jam į ofisą buvo siūtas. Na, bet dabar, kai papildžiau granulių atsargas - papildysiu pora savo naminių "karvių", kurių užvalkalus jau laikas skalbti ir susisėdėjusius maišus kiek papildyti
Dėkui už pagyras mano berniukui ir maišui
spalvyte super , gal galima butu sužinoti pagal kokias čia iškarpas