QUOTE(druckis @ 2006 12 19, 11:17)
Kol kas buvau tik NI ir detalios sąmatos dar nedarė, bet preliminariai 42 000Lt priskaičiavo
, kai tuo tarpu prieš porą metų įrengiant tokias sistemas (perskaičiau forume) žmonės mokėjo apie 33 000. Tai ir kyla klausimas ar čia kainos taip šoktelėjo, juk visos naujienos tik pradžioje turėtų būti brangios (pvz. kompai, mobiliakai ir t.t.), o čia ne tik kad nepinga, bet dar ir brangsta.
Gal kas išaiškinsit man kvailam kas čia per politika. Ar čia turi įtakos degalų brangimas, ar gyvenimo lygio kilimas, o gal aš ne į tą firmą kreipiausi?
nelabai įsivaizduoju, kaip galima palygint - vieni kainas rašo kartu su vidum ( arba radiatoriais, arba grindiniu), kiti tik pačios sistemos įrengimo (ŠS + lauko darbai)
lauke gali būti arba gręžinys, arba kompaktinis kolektorius arba tie paviršiui suvedžioti vamzdeliai, o kartais ir tas ir tas. Kai mums darė projektą, žiūrėjo ir į namo plotą, ir į medžiagas iš kokių statom, ir kelių paketų langai. Man atrodo, galima lygint kiek už patį siurblį nori, nors ir tie turbūt pakankamai skirtingi būna