Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas

QUOTE(EDITA* @ 2007 07 14, 09:00)
As tai cia apskritai nieko nesuprantu  lotuliukas.gif As apie statybas suprantu tiek kaip karve apie debesis  lotuliukas.gif Parvaziuos vyras vakare parodysiu.

Mums per galingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 07 13, 22:42)
man įdomu kodėl parduodat  g.gif  ir ką reiškia FIGHTER 1140 analogas

Aha, butu idomu, kad pakomentuotumete.

Vietini, paskambinau tai firmai, kur davei kontaktus, duosiu zinot kaip sekasi. Tikiuosi, kad kainos pas juos ne is kosmoso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 07 14, 23:19)
Aha, butu idomu, kad pakomentuotumete.

Vietini, paskambinau tai firmai, kur davei kontaktus, duosiu zinot kaip sekasi. Tikiuosi, kad kainos pas juos ne is kosmoso  mirksiukas.gif

Labas Lilajar,

trumpas komentaras:
turejom ne viena vnt. Vezemes patys, nes vietiniu kainos labai skaudziai kandziojosi. Siandien vieni nelabai pazystami, bet pazystami per pazystamus jau pasieme paskutini. Jeigu butu bent kiek idomu - galima ka nors sugalvoti. Kokio galingumo siurblio jums reikia ?
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2007 07 10, 08:05)
Isgirdai tik tai ka norejai gireti  ax.gif .

O jei mane grazintu atgal prie kietojo kuro katilo, tai matyt susideciau graziai daigtus ir isigyciau padoru butuka su nuostabiu vaizdu  rolleyes.gif, kad tik nebereiktu, pasak Taves apsikrauti malkomis, dulkemis, laiko gaisatimis, dumu kvapu .............beje, jei jau dings elektra, tai nepades nei mama, nei elektrinis sildymas, nei kietojo kuro  tongue.gif

gerai sakai. Bet kad kainos nerealios. Jeigu turiu 220m2 nameliuką, tai dabar kloti 60-70 tūkst už nežinia ką... Namas gal 50 metų nestovės toj vietoj ax.gif , geotermija tuo labiau tiek neveiks..
Aišku, čia požiūrio reikalas taip pat. Man malkos alergijos nevaro, dūmų kvapas kepant šašlus irgi nieko...
gal pagyvenus name, tada, kai "atsikąsiu" kieto kuro katilo, gal tada geoterminį galima susitvarkyti?

Įdomu, kas sudaro "liūto" dalį tokiose sąmatose? doh.gif Katilas - 17 tūkst. Gręžimo darbai? Nu tai kas kainuoja dar 40 tūkstančių? blink.gif PVM? unsure.gif
Atsakyti
60-70 tukst. kainuoja viskas - laukas , katilas boileris/akumuliacinė talpa , grindinis šildymas , vandentiekio , kanalizacijos išvedžiojimas ...
naitas , o tu malkom šildydama ką skaičiuoji g.gif , grindinį šildymą bent jau kai kur darysi , radiatorius kabinsi , vandentiekis, kanalizacija , nesvarbu , kad malkinis katilas pigus , bet visus darbus sudėjus į krūvą suma susidaro , aišku geoterminis labai brangu 4u.gif
ir kodėl namas turėtų nestovėt 50 metų g.gif

bite1 , tai jūs ne Fighter'į parduodat ? kažko aš čia nesupratau g.gif 17000lt už 15kW , tai nepigu g.gif mes už 16000lt pirkom , tiesa prieš tai truputį apsimelavau blush2.gif pas mus ne Fighter 1140 , o 1120 4u.gif kaip su garantijom ? gali ir į až parašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 07 15, 11:17)
60-70 tukst. kainuoja viskas -  laukas , katilas boileris/akumuliacinė talpa , grindinis šildymas , vandentiekio , kanalizacijos išvedžiojimas ...
naitas , o tu malkom šildydama ką skaičiuoji  g.gif  , grindinį šildymą bent jau kai kur darysi , radiatorius kabinsi , vandentiekis, kanalizacija , nesvarbu , kad malkinis katilas pigus , bet visus darbus sudėjus į krūvą suma susidaro , aišku geoterminis labai brangu  4u.gif   
ir kodėl namas turėtų nestovėt 50 metų  g.gif 

bite1 , tai jūs ne Fighter'į parduodat ? kažko aš čia nesupratau  g.gif  17000lt už 15kW , tai nepigu  g.gif mes už 16000lt pirkom , tiesa prieš tai truputį apsimelavau  blush2.gif  pas mus ne Fighter 1140 , o 1120  4u.gif  kaip su garantijom ? gali ir į až parašyt  4u.gif

Niu ne i tuos 60-70 tuks kanalizacijos ir vandentiekio isvedzionjimnas neieimna. Kaina sudaro :laukas , katilas boileris/akumuliacinė talpa , grindinis šildymas ir elektriniai termoreguliatoriai. Mums darys NI tai pries jiems ateinant mes jau turime buti isivedzioje kanalizacija nir vandentieki
Atsakyti
Tai labai jau brangu atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite1 @ 2007 07 14, 22:13)
Labas Lilajar,

trumpas komentaras:
turejom ne viena vnt. Vezemes patys, nes vietiniu kainos labai skaudziai kandziojosi. Siandien vieni nelabai pazystami, bet pazystami per pazystamus jau pasieme paskutini. Jeigu butu bent kiek idomu - galima ka nors sugalvoti. Kokio galingumo siurblio jums reikia ?

O is kur vezetes, jeigu ne paslaptis. Mums ir reikia 15 Kw. Vietiniai siulo uz 24 tukst. toki, bet dar paprasiau keliose vietose pasiulymu tai ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 07 16, 10:35)
O is kur vezetes, jeigu ne paslaptis. Mums ir reikia 15 Kw. Vietiniai siulo uz 24 tukst. toki, bet dar paprasiau keliose vietose pasiulymu tai ziuresiu.

Labas,

parasiau asmenine zinute...

Bite1
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 07 15, 13:17)
60-70 tukst. kainuoja viskas -  laukas , katilas boileris/akumuliacinė talpa , grindinis šildymas , vandentiekio , kanalizacijos išvedžiojimas ...
naitas , o tu malkom šildydama ką skaičiuoji  g.gif  , grindinį šildymą bent jau kai kur darysi , radiatorius kabinsi , vandentiekis, kanalizacija , nesvarbu , kad malkinis katilas pigus , bet visus darbus sudėjus į krūvą suma susidaro , aišku geoterminis labai brangu  4u.gif   
ir kodėl namas turėtų nestovėt 50 metų  g.gif 

[

Ką reiškia - LAUKAS? Ką jame daro? Gręžia skylę į žemės branduolį? dvi skyles? g.gif
nu KATILAS BOILERIS/AKUMULIACINĖ talpa - suprantu.
GRINDINIS šildymas. va čia tai klausimas. Antram aukšte kambariuos tikrai nebus. San mazguos tiktai. Pirmam aukšte - svetainėj tikrai ne, bo noriu gražių grindų, medžio grindų. Turim draugus su plytelėm svetainėje... vajėzau, kaip "lievai" atrodo doh.gif

o kiek kainuoja ŽEMATEMPERATŪRINIAI radiatoriai? juk geoterminiam tokių reikia?

o aš nededu tų darbų, kur vandentiekis, kanalizacija, į bendrą kainą. Nes tai daro mano vyras.

tai mano akim žiūrint - 50 tūkst už "prestižą" - per daug.

o kad namas gal nestovės 50 metų, tai čia mano vyras taip pasakė. Jis baisiai peikia geoterminį už tokią kainą.
Be to, 50 metų tai maksimumų maksimumas, kiek aš tame name gyvensiu rolleyes.gif
ir dar - už elektrą reiks minimum po 1 tūkst litų į metus mokėt. Kad "šiunkuoja" ten gelmėse.. ax.gif
Tai malkos ir anglis už 1 tūkst į metus - sakyčiau, šių dienų kainomis aš telpu. Ir bus man lengvos pamokėlės mano vaikams apie namų ūkį tongue.gif
Atsakyti
Naitas- siandien keliose temose is eiles skaitau tavo pasisakymus ir nieko daugiau tik daug daug neigiamu emociju . biski jau uzknisa- nenori geoterminio nesidek, tik ko cia putojiesi ? jei tau plyteles "lievai " atrodo tai ok, man jos neatrodo lievai, tai negu dabar turim tik tavo nuomone vadovautis ?
Atsakyti
Naitas- siandien keliose temose is eiles skaitau tavo pasisakymus ir nieko daugiau tik daug daug neigiamu emociju . biski jau uzknisa- nenori geoterminio nesidek, tik ko cia putojiesi ? jei tau plyteles "lievai " atrodo tai ok, man jos neatrodo lievai, tai negu dabar turim tik tavo nuomone vadovautis ?

Boba tu,pati jau istyskai ir putojiesi,visai normaliai tikslina žmogus situacija,nepatinka-p....ink(pedink) i kita tema.
Papildyta:
Boba

Atsiprasau... smile.gif Bomba
Atsakyti