Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas

Pas mus sildomo ploto 200 m2. Taip i kaina ieina visi darbai lauke ir vamzdeliu isvedziojimas patalpose. Bet man tai keista kalbejau su viena formiete ji 2006 m. pavasari pasidare 260 m2 sildomo, siurblys 2000 pigesnis nei musu pasirinktas ir be vesinimo tai uz viska sumokejo 54 tuks. Jai taip at labai keista pasirode kodel tiek daug. Niu nezinau gal cia tik man labai brangu atrodo, bet labai nesinori i paskolas lysti. Tikejomes kad sis malonumas kainuos apie 50000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 13 liepos 2007 - 13:22
QUOTE(EDITA* @ 2007 07 13, 09:35)
Labutis, mums taip pat labai aktuali si tem.Vakar parvaziavom is Vilniaus is Nauju ideju. Padare sildymo sistemos projekta ir paskaiciavo samata. Pagal ju skaiciavimus musu namo sildymo sistemos irennnngimas kainuos 69 tuks. lt  (jie padaro 2 tuks. nuolaida , tai galimna sakyti 67 ).Bet man tai kazkokia nesamone.Tai 1/2 vieno kambario buto kainos. Butu labai idomu pasikalbeti su zmogumi kuris siuometu darosi geotermini sildyma ar bent jau jo projekta. Butu idomus palyginti kainas. Gal jie cia kvailiu iesko  g.gif Dekui

siaip pparasciau yra lyginti atskiras kainas o ne bendra suma, nes gi skirtingu siurbliu buna, ir be to priklauso su grindiniu ar ne, kaip supratau pas jus su grindiniu.
mes irgi su NI dirbam, tai 44000 be grindinio ir be automatikos. bet su paciu geriausiu ju siurbliu, sildomas plotas irgi 200. taigi lygink atskirus punktus kitaip pasirodys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2007 07 13, 14:20)
Pas mus sildomo  ploto  200 m2. Taip i kaina ieina visi darbai lauke ir vamzdeliu isvedziojimas patalpose. Bet man tai keista kalbejau su viena formiete ji 2006 m. pavasari pasidare 260 m2 sildomo, siurblys 2000 pigesnis nei musu pasirinktas ir be vesinimo tai uz viska sumokejo 54 tuks. Jai taip at labai keista pasirode kodel tiek daug. Niu nezinau gal cia tik man labai brangu atrodo, bet labai nesinori i paskolas lysti. Tikejomes kad sis malonumas kainuos apie 50000

pabandykit pabendrauti su Sanresta. Jie prekiauja ta pacia svediska produkcija kaip ir NI, tik pas juos yra pigiau. As todel ir pasirinkau juos. Sutaupiau apie 6000lt
www.sanresta.lt
Atsakyti
[quote=Bomba,2007 07 13, 13:25]
siaip pparasciau yra lyginti atskiras kainas o ne bendra suma, nes gi skirtingu siurbliu buna, ir be to priklauso su grindiniu ar ne, kaip supratau pas jus su grindiniu.
mes irgi su NI dirbam, tai 44000 be grindinio ir be automatikos. bet su paciu geriausiu ju siurbliu, sildomas plotas irgi 200. taigi lygink atskirus punktus kitaip pasirodys wink.gif
[/quote
SS CIA PAKLAUSIU KAIP BLONDINE BET NORIU PASITIKSLINIT. JUS GRINDINI IVARDINATE KA AR VAMZDYNA AR BETONA ANT VAMZDYNO. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2007 07 13, 13:20)
.... ir be vesinimo ...

o kiek jums kainuotu atmetus vesinima???? , jei ne klystu minus 4-5 tukst.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2007 07 13, 14:47)
o kiek jums kainuotu atmetus vesinima???? , jei ne klystu minus 4-5 tukst.... g.gif

Vesinimas - 500 lt Juokinga kaina
Atsakyti
dirbu su viena firma,ji uzsiima geoterminio montavimu,jeigu kam idomu pasilyginti kainas,atsiuskite planeli,o su planeliu galiu prasyti kad paskaiciuotu,paciam idomu yra ju kainos geoterminio atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2007 07 13, 14:41)
SS CIA PAKLAUSIU KAIP BLONDINE BET NORIU PASITIKSLINIT. JUS GRINDINI IVARDINATE KA AR VAMZDYNA AR BETONA ANT VAMZDYNO.  blush2.gif

grindiniu sildymu vadinami vamzdziai, bei ju kolektorine deze na ir visa kita smile.gif nei betonas nei putoplastas neieina, tai dar atskira kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 07 13, 20:03)
grindiniu sildymu vadinami vamzdziai, bei ju kolektorine deze na ir visa kita smile.gif nei betonas nei putoplastas neieina, tai dar atskira kaina smile.gif

Tai vadinas pas mane dar ne visai vakumas galvoje as taip ir galvojau. Skambinau siandie dar i 2 firmas mazai kuo skiriasi kainos. Sakiau as MB perkam buta tai ne namo unzsimane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 07 13, 16:32)
dirbu su viena firma,ji uzsiima geoterminio montavimu,jeigu kam idomu pasilyginti kainas,atsiuskite planeli,o su planeliu galiu prasyti kad paskaiciuotu,paciam idomu yra ju kainos geoterminio atzvilgiu.

Gerai butu kad planeli komnpiuteriniu variantu tureciau. Neturinu. Nors kiek skambinau siandie uzteko tik papasakoti kas kaip ir is ko. Turbut jau neverta daugiau laiko gaisti dviracio neisrasiu o ir siutas jau ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 13 liepos 2007 - 21:21
QUOTE(EDITA* @ 2007 07 13, 22:26)
Tai vadinas pas mane dar ne visai vakumas galvoje as taip ir galvojau. Skambinau siandie dar i 2 firmas mazai kuo skiriasi kainos. Sakiau as MB  perkam buta tai ne namo unzsimane  biggrin.gif
Papildyta:

Gerai butu kad  planeli komnpiuteriniu variantu tureciau. Neturinu. Nors kiek skambinau siandie uzteko tik papasakoti kas kaip ir is ko. Turbut jau neverta daugiau laiko gaisti dviracio neisrasiu o ir siutas jau ... lotuliukas.gif

Labas Edita,

o apie sita ka galvojat?

geoterminis sildymas...

Nebrangiai parduoduotume geoterminio sildymo katila (visiskai naujas) su saldymo f-ja.

Siluminis galingumas 15,5 kW
Saldymo galingumas 18 kW
Elektrinis galingumas sildant 3,53 kW (be cirkuliaciniu siurbliu)
Elektrinis galingumas saldant 3,2 kW (be cirkuliaciniu siurbliu)

Siurblys FIGHTER 1140 analogas.

Kaina ~17000 Lt

Kontaktai
Tel. nr.: 869822404

p.s. Additional Information: available on request !
Atsakyti
man įdomu kodėl parduodat g.gif ir ką reiškia FIGHTER 1140 analogas
Atsakyti
QUOTE(bite1 @ 2007 07 13, 23:00)
Labas Edita,

o apie sita ka galvojat?

geoterminis sildymas...

Nebrangiai parduoduotume geoterminio sildymo katila (visiskai naujas) su saldymo f-ja.

Siluminis galingumas 15,5 kW
Saldymo galingumas 18 kW
Elektrinis galingumas sildant 3,53 kW (be cirkuliaciniu siurbliu)
Elektrinis galingumas saldant 3,2 kW (be cirkuliaciniu siurbliu)

Siurblys FIGHTER 1140 analogas.

Kaina ~17000 Lt

Kontaktai
Tel. nr.: 869822404

p.s. Additional Information: available on request !

As tai cia apskritai nieko nesuprantu lotuliukas.gif As apie statybos suprantu tiek kaip karve apie debesis lotuliukas.gif Parvaziuos vyras vakare parodysiu.
Atsakyti