Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas

Aciu Delita uz issamia informacija 4u.gif As jau rytoj vezu darbu vykdytoja is Sanrestos pas save i nama. Kaip sakoma vietoje apsiziureti smile.gif Turiu jau samata. Rytoj ir sutarti pasirasysiu. Kaip klostysis reikalai, pasistengsiu cia informuoti.
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 01 03, 17:10)
Aciu Delita uz issamia informacija 4u.gif  As jau rytoj vezu darbu vykdytoja is Sanrestos pas save i nama. Kaip sakoma vietoje apsiziureti smile.gif Turiu jau samata. Rytoj ir sutarti pasirasysiu. Kaip klostysis reikalai, pasistengsiu cia informuoti.

isduok kelsi dalykus- miestas, kokio galingumo siurblys, ir kokia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 01 03, 18:27)
isduok kelsi dalykus- miestas, kokio galingumo siurblys, ir kokia kaina  ax.gif

Miestas Vilnius, siurblio galingumas 12Kw su 160 litru boileriu, 600 metru lauko kolektorius. Be sildomu grindu 38000Lt. Siurblys Nibe1220-12, svediskas.O pas tave? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fokker: 03 sausio 2007 - 17:36
Sveiki, yra dar Klaipedoj tokia firma Visantera, kuri taip pat stato šs, tik nezinau koks skirtumas tarp Sanrestos, reiks pasidometi.Patys zadam šs taipogi statyti, nes jau namo "dežutė" i pabaiga eina, namo plotas bendras 210 kv.m., sklypo plotas 8a.,žadam daryti su grindiniu šildymu, labai tingi šeima esam, tai todel ir renkames šs, norisi komforto, ir duju musu kvartale Slengiuose,dar nebus gana ilgai.žadam sistema, ir grindini sildyma kiek išeis montuotis savo jegomis, o pacia sistema paliksim firmai instaliuoti.O paskui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 01 03, 17:34)
Miestas Vilnius, siurblio galingumas 12Kw su 160 litru boileriu, 600 metru lauko kolektorius. Be sildomu grindu 38000Lt. Siurblys Nibe1220-12, svediskas.O pas tave? smile.gif

drinks_cheers.gif vien prie vieno, tik kaina 800lt daugiau , nu zinoiu kiek minimum nusidereti kai jau pasirasinesiu (jei pasirasinesiu), nes gi neseniai suzinojau kad zada dujas prie musu atvesti...
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 01 03, 19:01)
drinks_cheers.gif vien prie vieno, tik kaina 800lt daugiau , nu zinoiu kiek minimum nusidereti kai jau pasirasinesiu (jei pasirasinesiu), nes gi neseniai suzinojau kad zada dujas prie musu atvesti...

Jums gerai, pas mus dujos net planuose nesviecia. Todel ir statom geotermini. Ir siaip su zmona esam tinginiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 01 02, 09:51)
Sveiki, kalusimas tiems kurie jau turi geotermini su sildomom grindim. Skaiciau kad nepatartina daryti sildomas grindis miegamajame, nes nuo ju kyla dulkes ir tai negerai sveikatai. Ar tai teisybe? Ar turit kas nors problemu su tuo?

mane šiandien santechnikos parduotuvėj taip gąsdino , dar ir astmom hihihi.gif

QUOTE(aruja @ 2007 01 03, 17:52)
Sveiki, yra dar Klaipedoj tokia firma Visantera, kuri taip pat stato šs, tik nezinau koks skirtumas tarp Sanrestos, reiks pasidometi

Negirdėjau tokių , gal neseniai pradėjo dirbt su ŠS ? O 8 a gali būt mažoka lauko kolektoriui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 03, 20:56)
mane šiandien santechnikos parduotuvėj taip gąsdino , dar ir astmom  hihihi.gif

tai vat ir mane vieni gasdina, kiti kaip tik sako kad gerai. Tai ir nezinau kaip ten yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 01 03, 18:01)

Su dujom situacija kiek supratau tokia,koks bus entuziazmo tempas,toks ir dujininku,o šiaip važiuosiu sausio pabaigoj vasario pradžioj aiškintis sakė jau pasakys tiksliau.O tu pareiškimą parašei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 01 03, 21:19)
tai vat ir mane vieni gasdina, kiti kaip tik sako kad gerai. Tai ir nezinau kaip ten yra is tikruju g.gif

manau nėr taip blogai , kaip skeptikai paišo smile.gif , grindų temperatūra juokinga , kaip Delita rašė , grindys tik "nešaltos" . Jeigu oras per sausas tai yra priemonės drėkinimui , o jeigu kyla dulkės , tai nereikia klot kiliminių takų(kas ir taip grindiniam šildymui nerekomenduojama) ir dažniau grindis plaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 01 03, 21:19)

Aš irgi buvau susirūpines dėl tu šildomu grindu miegamajam,nes pas mane nėra kur dėti radiatorių (apvalus miegamasis) konvektorius prie lango nepatempia pagal skaičiavimus. Tai išsiaiškinau tiek (ne iš kalbų o iš pavyzdžiu).Jei yra tvarkingai padaryta ir sureguliuota santehnika tu net nesuprasi kad ten yra šildomos grindys.O blogai yra miegoti tiem kas turi malkini pečių ir eidamas miegoti užvaro malkų atsuka padavimą į grindis iki 50 laipsniu,nes diena buvo atšales kambarys.
Atsakyti
Ir mane kazkada gasdino, kad miegamajame sildomos grindys negerai, argumentuodami, kad ten taip greitai neatvesta ir negerai miegoti. Siaip jeigu padarius gerus termostatus, tai tikrai nematau jokiu problemu. Uztat malonumas koks koja ir ryto ant siltu grindu pastatyti ax.gif
Atsakyti