Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno trukumas 6 men vaikui

sveiki gydytoja.
sunui 6men ir savaite. per 1.5 men., nuo 4.5 iki 6 men, priaugo tik 300g. Gydytoja is karto pasiule duoti papildomai misinuko, pagal situacija, kai atrodo, kad savo pieno neuztenka. krutim maitinu nuo pat gimimo iki dabar. pries savaite pradejau duoti darzoviu - morkos, dabar jau ir bulves. esu kategoriska misinuku atzvilgiu, ir labai noriu maitinti tik krutim!!!!! teko girdeti, kad apie 5-6 men. buna krize, kai vaikuciai priauga maziau svorio, ar tai tiesa? ka patartumete jus - ar pagerti daugiau skysciu, ar duoti labai daznai, tarkim kas valanda, kruti, ar ka dar daryti, kad savo pienuko uztektu? tiesiog paniskai tu misiniu, tuo labiau kad prasideda naujos bedos - viduriavimai ir pan.........

labai dekoju is anskto uz sugaista laika, ir laukiu jusu atsakymo
Atsakyti
Kūdikiams svoris auga netolygiai. 6 mėn. kūdikiui svoris turi padvigubėti- jei taip ir yra- jokios problemos ir nėra. Kūdikiams, kuriems svoris pirmus mėnesius augo labai intensyviai, vėliau gali augti ir mažiau.
Svarbiausia- nepergyvenkite, žindykite, gerkite pakankamai skysčių ir viskas susitvarkys. Pabandykite gerti HiPP žindyvių arbatą.
Gerai, kad jau pradėjote daržovių tyreles, dabar jau galite įvesti ir daržovių tyreles su mėsa. Įpratus prie jų, pradėkite kruopų košes. Taip ir mamos pieno poreikis sumažės, nes daržovių tyrė su mėsa ir kruopų košės pakeis maitinimus mamos pienu.
heart.gif
Atsakyti