Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

QUOTE(balanduke @ 2007 09 06, 11:27)
tai visiskai neseniai buvot  biggrin.gif
skaniu pietu  mirksiukas.gif

tai kad as dar be pusryciu likau doh.gif

Statoilo kavos irgi gerem gerem, kiek lindo - labai patiko man tokia ju akcija thumbup.gif ir dar beje, noriu pagirti tavo kaip fotografes gebejimus - fotoaparatas itariu irgi neprastas smile.gif

o kaip nuomone apie pacius norvegus kaip zmones? ar teko su kokiais vietiniais pabendraut?
as tai buvau nustebinta vaiku uzimtumu visur - ir panasu, kad jie keliauja irgi visur su vaikais - kazkaip didelis demesys jiems skiriamas ir tai mane labai suzavejo va dar idedu Bergeno graziuosius kreivuosius suvenyrinisu namukus smile.gif
user posted image

juru velnias ir Bergeno zuvies turgaus
user posted image

baisiai simpatiskas ezeriukas kalnuose
user posted image
Osle jachtu vaizdai persekiojo kokius 10 km palei kelia blink.gif
tik foto nekokybiska, vaziuojant fotografuota
user posted image

cia dar suintrigaves vaizdelis
kapinaites 19 a. pabaigos ant juros kranto, is po ju teka upelis smile.gif aisku seniausia visas kapinaiciu turinys i jura isplautas, kazkaip kraupu truputi unsure.gif
user posted image

ir vaziuojant nuo Oslo i Bergena pravaziavom ilgiausia Europoj tuneli - 24 ar pan. g.gif km ilgio blink.gif nu depresija uzpult gali bevaziuojant toki atstuma schmoll.gif
ir tokiu gaubtu pridaryta viduj su neonine sviesa blink.gif zodziu pabudus tunely persigasciau nesupratus, kokioj planetoj esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 23 lapkričio 2009 - 19:23
QUOTE(pasaka1 @ 2007 09 06, 10:45)

Statoilo kavos irgi gerem gerem, kiek lindo - labai patiko man tokia ju akcija  thumbup.gif ir dar beje, noriu pagirti tavo kaip fotografes gebejimus -  fotoaparatas itariu irgi neprastas smile.gif

o kaip nuomone apie pacius norvegus kaip zmones? ar teko su kokiais vietiniais pabendraut?
as tai buvau nustebinta vaiku uzimtumu visur - ir panasu, kad jie keliauja irgi visur su vaikais - kazkaip didelis demesys jiems skiriamas ir tai mane labai suzavejo va dar idedu Bergeno graziuosius kreivuosius suvenyrinisu namukus smile.gif

turistai mazai zino apie statoil kava biggrin.gif o jus jau vaziavot viska susizinoje thumbup.gif
o fotografe as paprasta, ir fotoaparatas paprastas, net senukas,tokiu jau nebegamina rolleyes.gif . aciu uz pagyrimus blush2.gif
su norvegais tenka bendraut, nes mes cia gyvename ax.gif tai visokiu zmoniu yra. siaip man jie mieli, tik labai leti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2007 09 06, 11:52)
turistai mazai zino apie statoil kava  biggrin.gif  o jus jau vaziavot viska susizinoje  thumbup.gif
o fotografe as paprasta, ir fotoaparatas paprastas, net senukas,tokiu jau nebegamina  rolleyes.gif . aciu uz pagyrimus  blush2.gif
su norvegais tenka bendraut, nes mes cia gyvename  ax.gif  tai visokiu zmoniu yra. siaip man jie mieli, tik labai leti  doh.gif

Mano sesuo ten gyvena ax.gif tai aktualiausiuose reikaluose apsviete biggrin.gif ir su kitais reikalais mes ten vaziavom tai labai ir neprikeliavom smile.gif
bet manau, kad as ir sesei dar parodysiu sita fotoreportaziuka... nors geriau gal ne... tada per atostogas dar sugalvos i LT nevaziuot g.gif
Atsakyti
Pamatytumet kaip cia dabar grazu wub.gif Daaaaug sniego, saulyte pro debesiukus sviecia, o po langais stirnos, fazanai vaikstineja bigsmile.gif vaizdelis pro langa kaip pasakoj rolleyes.gif
Atsakyti
sugalvojau po pusės metų ir aš įdėti nuotraukų biggrin.gif pažiūrėjau čia ir nostalgija sukilo, pisiminimai wub.gif neapsakomai graži šalis, grįšiu būtinai dar ten...

tai vat, keliavom 10 dienų automobiliu 6 asmenys smile.gif ratu tokiu, link šiaurės ir atgal smile.gif pavadinimų nelabai jau prisimenu, 3000 nuotraukų iš viso turiu, tai renku po biškį verčiausias dėmesio smile.gif

taigi...

toliau lyg ir traukėm i Alesund'ą, toks jaukus nedidelis uostamiestukas wub.gif patiko man jis labai, seni pastatai visur...
user posted image
user posted image
čia geras biggrin.gif auga medis vidury kelio, bet nieks nekerta, apvažiuoja nono.gif ne vieną tokį matėm ten
user posted image
patiko man šita upė, vanduo žalias wub.gif
user posted image
norvegijoj tai eiliniai vaizdai, bet man tai čia nerealu
user posted image
gal biškį ne nuosekliai, bet vat vaizdelis nuo Trolių kelio smile.gif deja buvo blogos oro sąlygos, ir atvažiavo prižiūrėtojai ir mus išvijo biggrin.gif
user posted image
mes nenuleidom rankų ir grįžom kt dieną čia, tik iš kitos pusės smile.gif šikart tiek, kai netingėsiu įdėsiu daugiau, pats įdomumas vėlesnių dienų nuotraukose smile.gif
Papildyta:
aj va dar draugių šaika, nu vos negavau infarkto per jas blink.gif kaip užsivijo jos mane, gal 30 ar 40 jų ten ir visos žiūriu link manęs varo unsure.gif aš į padus ir į mašiną biggrin.gif nu bet taip išsigandau, žinojau kad jos draugiškos ir etc bet suveikį matyt saugumo instinktas cool.gif o jau juoko visiem buvo... o kai grįžom į LT tai pradėjo rodyti filma Avys žudikės biggrin.gif tada visiem sakiau kad va va, neveltui bėgau... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 23 lapkričio 2009 - 19:55
laba visiems,

gal kam bus naudingos info:

truputi ispudziu is pernykstes Norvegijos.

F.
Atsakyti
Dar truputį feline pasakojimo...

aplankėm netoli Lilehamerio gyvenančius draugus ir traukiam apžiūrėt pačio Lilehamerio. čia pakeliui gražių vietų aišku gausybė...
user posted image
user posted image
nuo olimpinės trąsos viršaus, jau Lilehameryje (oj kaip pavargau lipti)
user posted image
user posted image
Atsakyti
plastikine kortele. smile.gif , nusipirkti galma bet kuriam save gerbianciam kempinge, dabar nepamenu kiek kainuoja, bet tikrai proto ribose, duoda realias nuolaidas visuose kempinguose visoje skandinavijoje, tinka vietoi paso, paduodi ja ir nieko daugiau nereikia. Kai mes ja pirkom, kempingas ju "gyvu" neturejo, paskui atsiunte pastu i lietuva, vietoi jos israse laikina lapeli, kuris irgi visur tiko. cool.gif
Atsakyti
vaziavom pernai, rugpjucio pradzioje.

nuolaidos apie 10 - 20 procentu, priklausomai nuo kempingo, anyway, visumoje ta kortele atsiperka per pora sustojimu kempinge. ir siaip jautiesi pilnaverciu skandinavu. biggrin.gif

tiesa pacioj norvegijoj paskui apsejom aplamai be kempingu ...

tesini pasizadu sudeti va artimiausiu metu - bus ilgos iseigines, manau liks laiko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2008 03 06, 09:04)
vaziavom pernai, rugpjucio pradzioje.

nuolaidos apie 10 - 20 procentu, priklausomai nuo kempingo, anyway, visumoje ta kortele atsiperka per pora sustojimu kempinge. ir siaip jautiesi pilnaverciu skandinavu.  biggrin.gif

tiesa pacioj norvegijoj paskui apsejom aplamai be kempingu ...

tesini pasizadu sudeti va artimiausiu metu - bus ilgos iseigines, manau liks laiko.  blush2.gif

lauksim lauksim...

aš irgi vis mąstau apie sustojimą ne kempinguose, bet... kažkaip nedrąsu... nors daug kas apie tai rašo, bet bailiukė aš tokia unsure.gif

kempingų kortelė, rašo, kad nemokama, bet reikia patvirtinti, o patvirtiniams metams 110 kronų, jei gerai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 06 kovo 2008 - 10:03
Norejau ir as nuotraukyciu is Norvegijos idet, bet jei originalaus dydzio, tai net neprisega, o sumazinus vis tiek tik viena prisega... schmoll.gif Kaip jus po tiek daug ju idedat?
Mes dabar gyvenam Norvegijoj, jau antri metai, bet pries vasara zadam grizt i Lietuvele... Liudna palikt Norvegija... Mes pietuose gyvenam, t.y. pietvakariuose - Stavangeryje. Aplink vien kalnai, fiordai ir jura. Pasaka, negalim su vyru atsigrozet iki siol... Kiekviena savaitgali lekiam kur nors i gamta, i kitus miestus. Gaila, siaurej dar nebuvom, bet manau, kada nors susiruosim pakeliaut ir ten mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
http://i248.photobuc...ja/IMG_2403.jpg[/IMG]
http://i248.photobuc...ja/IMG_2248.jpg[/IMG]
http://i248.photobuc...ja/IMG_1761.jpg[/IMG]
http://i248.photobuc...ja/IMG_1721.jpg[/IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg162/Vvaiva/Norvegija/IMG_0639.jpg[/IMG]

Cia kelion nuotraukytes is Norvegijos, ivairiu vietu ir ivairiu metu laiku...
Papildyta:
Viena nuotrauka isejo ikelt, kitu ne... verysad.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti