Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

cia galite uzsisakyti informacini leidini apie Norvegija. Yra surasyti keltu kainos, kempingai, kilometrai tarp miestu,kur galima apsilankyti ir pan.. smile.gif
Atsakyti
dar keletas nuotrauku is kalnu, cia norvegai megsta leisti savo laisvalaiki smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ak, tooookia nostalgija uzplusta zvelgiant i ta atsiauria gamta su svelniom avytem. Pamenu, visa praejusia vasara teko man su jom kariaut lotuliukas.gif kadangi gyvenau kalnu trobelej, vadinamoj "sietroj"... smile.gif Ir, jei ne paslaptis, balanduke, ka ten veikiate, tokiame neispasakytame grozyje (turiu omeny centrine Norvegija)? Ir dar vienas klausimelis, apie statoil kava lotuliukas.gif , kodel ji nemokama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(updike @ 2007 03 05, 00:30)
Ak, tooookia nostalgija uzplusta zvelgiant i ta atsiauria gamta su svelniom avytem. Pamenu, visa praejusia vasara teko man su jom kariaut lotuliukas.gif kadangi gyvenau kalnu trobelej, vadinamoj "sietroj"... smile.gif Ir, jei ne paslaptis, balanduke, ka ten veikiate, tokiame neispasakytame grozyje (turiu omeny centrine Norvegija)? Ir dar vienas klausimelis, apie statoil kava lotuliukas.gif , kodel ji nemokama? g.gif

smile.gif mes gyvename cia ir dirbame smile.gif
o statoil kava, tai statoil degalinese pardavineja puodukus,dabar jie kainuoja 100 kr (birzeli ar tai liepa, nupigina iki 50kr) ir visus metus gali piltis nemokamai kavos,arbatos,kapucino,sokolado smile.gif drinks_cheers.gif su nauju puodeliu,kava galima piltis nuo sausio 1 iki gruodzio 31
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu balanduke, uz nuostabu pasakojima. Pries keleta metu keliavome i Tromso miesta. Nuostabus prisiminimai. Nuostabi salis. Kai atsistoji tu juodu kalnu papedeje, tai atrodo, kad tie kalnai gyvi, atrodo net jauti, kaip jie kvepuoja. Labai tikiuosi, kad dar teks karteli aplankyti sia troliu sali.
Atsakyti
Labas perskaiciau visus puslapius, kaip kokia knyga, buvo begalo idomu. As pati vazineju i Norvegija i Bergena, bet tokiu vaizdu tikrai dar nemaciau. thumbup.gif
Su seimyna vaziavom tik prie Atlanto vandenyno, it tas riestas tiltas tikrai didelis, ir labai grazus
Atsakyti
kelione atsiejo apie 3000-4000 kr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2006 11 26, 16:32)
paziureje pasale isvaziavom namu link, pasukom per draugu rekomenduota keliuka - nr 258 smile.gif baisesnio kelio nebuvom mate, eina per kalnu virsunes, apie 1 km aukstyje, net asfalto nera, vingiuotas, kad masinu nesimato ir dar lietus uzklupo, nu vienzo, prasikeikem kad vaziavom (aisku nusileide ant zemes dziaugemes)... vaziavom per debesis, net kvepavom debesimis, nepakartojama.. biggrin.gif

jei aš galvoju apie tą patį kelią g.gif , tai man ten buvo pati įspūdingiausia vieta visoj Norvegijoj thumbup.gif

ech, tokie prisiminimai sukilo tavo nuotraukas peržiūrėjus. mes pernai važiavom beveik tuo pačiu maršrutu thumbup.gif ir taip pat kelionę pradėjom atvirkščiai, t.y. nuo Norvegijos vidurio. iš pradžių buvo žvejyba netoli Trondheimo ir tada jau leidomės žemyn.
šiemet norėčiau į šiaurinę dalį wub.gif
Papildyta:
QUOTE(balanduke @ 2007 01 19, 10:43)
ner uz ka  ax.gif  mes kita vasara planuojam vaziuoti i Osla ir tada vel tuo paciu marsrutu i virsu, i Lofotena  blush2.gif

mes ir planuojam į Lofoteną bigsmile.gif . Diedui žvejyba labiausiai rūpi biggrin.gif neva tai geriausios menkės doh.gif . o aš labai noriu į banginių safari. ir šiaip man atrodo, kad šiaurė turėtų būti įspūdingesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 balandžio 2007 - 13:39
kelias buvo ispudingas bet buvo labai baisu lotuliukas.gif
o siaureje irgi turetu buti nerealu... noreciau ir as banginiu paziureti,bet kad kainos kandziojasi ax.gif
Atsakyti
kaina mane irgi stabdo biggrin.gif bet labai jau norisi.

čia apie šitą kelią šnekam? vienu momentu jau buvo ėmę atrodyt, kad ne ten pasukom. važiuojam, važiuojam, o aplink nė gyvos dvasios. gal porą turistų tik sutikom biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti