Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

QUOTE(balanduke @ 2007 02 05, 17:32)
netoli Trondheimo  ax.gif

ax.gif o čia į kurią pusę ?
Mes gyvenom už Orkangerio
Atsakyti
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 02 05, 16:46)
ax.gif  o čia į kurią pusę ?
Mes gyvenom už Orkangerio

mes i siaure nuo Trondheimo mirksiukas.gif
o jus gyvenot Norvegijoje? kiek laiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balanduke: 05 vasario 2007 - 17:06
QUOTE(balanduke @ 2007 02 05, 18:06)
mes i siaure nuo Trondheimo  mirksiukas.gif
o jus gyvenot Norvegijoje? kiek laiko?  ax.gif

pora vasarėlių,įspūdžiai nerealūs,ypač kai nenusileidžia saulė thumbup.gif naktimis šviesu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 02 05, 17:14)
pora vasarėlių,įspūdžiai nerealūs,ypač kai nenusileidžia saulė  thumbup.gif  naktimis šviesu  wub.gif

o mes viena vasarele padirbom ir nusprendem kad norim cia gyventi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dar pora nuotraukyciu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 02 05, 20:39)
o kaip liepos mėn? nes birželį niekaip nebus atostogų  verysad.gif
Papildyta:
vaizdai tai už širdies griebiantys  bigsmile.gif  nepamenu kada sniegą mačiau  ax.gif

Jau pradeda naktys vis tamsėt,gražiausia birželio pabaigoj,jei nori dar pamatyt šviesias naktis,saulė tik už kalnų pasislepia,o visi jos spinduliai visur apšviečia wub.gif Niu nerealu man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 02 05, 19:39)
o kaip liepos mėn? nes birželį niekaip nebus atostogų  verysad.gif
Papildyta:
vaizdai tai už širdies griebiantys  bigsmile.gif  nepamenu kada sniegą mačiau  ax.gif

jau sraigyte atsake ax.gif liepos menesi cia labai daug turistu buna biggrin.gif
Atsakyti
dar klausimėlis - o kaip patys norvegai? nes norvegu kalbos tai nemokam ax.gif ar pavyktų tik gestų ir anglų kalba susibendraut g.gif
Atsakyti
mes anglų kalba susikalbėjom.Senesnio amžiaus gyventojai daugiau vokiečių kalba, nemanau,kad bus problemų dėl susikalbėjimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 02 06, 21:37)
dar klausimėlis - o kaip patys norvegai? nes norvegu kalbos tai nemokam  ax.gif  ar pavyktų tik gestų ir anglų kalba susibendraut  g.gif

visi norvegai kalba anglu kalba 4u.gif
Atsakyti
Norvegijoje neapsakomo grozio vaizdai!Teko ir man ten pabuvoti(vyras Norvegijoje dirba).Kai tik ivaziavom i Norvegija,tai pagalvojau,tokius kelius ,kalnus buvau maciusi tik filmuose.Praetais metais visa rugseji ten isbuvau.Gyvenom Mazam miestely(na man tai ten kaip kaimas)-Halsoje,tenai aplinkui kalnai,fiordai ir siek tiek namu smile.gif .Tai buvau atskirta nuo pasaulio...Vyras Halsoje viena vasarnami irenginejo,todel ir buvom tenai,o siaip jo pastovi darbo vietayra Kristiansunde...
Laisvu metu bovom nuvyke i Trondheima,taip pat is Halsos kelemes i Kristiansunda.
Nemoku apsakyti gamtos grozio...Nereali realybe-taip pavadinciau...Mane apskritai labai gamta zavi,tai ten pamaciau,ko tikrai gyvenime buvau nemaciusi...
Viena karta gyvenime zmogus privalo ten pabuvoti...
Labai nustebau,kai ten ir melyniu vysniu didumo radau,ir grybu radom.Yra ir zemuogiu ten.Gamta Norvegijoje mazai paliesta zmoniu...
Atsakyti
idedu dar ivairiu nuotraukyciu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
gal kam pravers Geirangerio puslapis smile.gif
Atsakyti