QUOTE(KristinaBal @ 2013 03 12, 13:57)
Labai numirusi tema...

O aš taip ieškau informacijos - labai aktualu, nes mano keturmečiui ir skauda kojytes (jis sako, kad tirpsta) - sakėm chirurgui, bet jo nuomone, kad čia augimas, bet kai dažnai atsibunda vaikas ir verkia dėl skausmo, tia labai neramu... O dar toks mažiukas..
man vaikystej skaudedavo kita keliu puse,verkdavau naktimis,tevai trindavo kamparo spiritu,padedavo tam kartui uzmigti.dabar mano 7mete kartas nuo karto-dazniau po didesnio pasokinejimo-sako,uztirpo koja,kuri vis labiau isiskausta,daeina iki asaru,vaistu nuo skausmo,kol siaip netaip sulaukia kol jie tai dienai padeda..ziuriu kuo toliau,tuo dazniau..kartais nakti,kartais diena..sako-uztirpo...paskui jau isiskausta..KristainaBal,gal pas jus kas naujo?tavo vaikiukas irgi sako,kad uztirpo..man baisu,nes paciai bedos su sanariais prasidejo ,dukryte irgi visa traska,petukai,rankos..tas koju skausmas buna tai po viena,tai abieju,bet jis sako,kad jis ties keliu baigiasi..bet pats kelenas jai stringa,ir su didziausiu garsu(kad net mokytoja klasej klausia-kas cia buvo)atstringa-kas cia dabar..

o siryt pasiskunde,kad ir ranka nuo petuko-kaip koja uztirpus

tai man jau plaukai siausiasi

nemanau akd cia tik augimo skausmai.man irgi taip sakydavo,bet ir dabar bedos nuo 30metu su sanariais prasidejo,kaip 70metei..tikrai manau,kad visi skausmai turi savo priezastis,tik akd daktarai i tai nekreipia demesio!viskas gerai,sako,isaugs,nekreivi tie kulniukai,ko jus kabinejates-o batai nukleisti taip,kad baisu ziuret
Papildyta:
Klaipedoj buvom pas kardiologe,nes skundesi,kad sirdele ''plazda''.nieko ji nemate,bet sake,jei norim vaika reumatologiskai istirti-jei skundziasi sanariuku skausmais-reikia vel kreiptis pas ja su siuntimu kardioreumatologei,tada guldo i ligonine ir tiria vaika..gal kas jau tai daret?kuriam laikui ten guldo,kokius tyrimus atlieka?